BLOGKERESŐ

2011. február 6., vasárnap

Újdonságok a KrémMánián!

Elkészült a KrémMánia legújabb verziója egy csomó tök jó újdonsággal! Próbáld ki!
  • Lépj be a KrémMániára a Facebook accountoddal! Egyetlen gombnyomás, és nem kell még egy felhasználói név-jelszó párost megjegyezned! További részletek itt.
  • Gyűjtsd a pontokat a Krémmánián és juss minél magasabb szintre! Minél magasabb szintre jutottál, annál gyakrabban fogsz részt venni nyeremény játékokon, ahol mindenféle jó dolgokat lehet majd nyerni! További részletek itt.
  • Fejezd ki, ha tetszik egy krém vagy egy vélemény azzal, hogy „Tetszik”-t klikkelsz: A KrémMánián ezentúl a krémeket és a véleményeket is lehet „tetszikelni”. Azt hiszem ehhez nem is kell több magyarázat!
  • Nem kell többé címet adni a véleménynek: Azt vettem észre, hogy legtöbben nem szerettek címet adni a véleménynek. Többé nem is kell! A vélemény íráshoz mindössze pontozni kell a krémet, és röviden elmondani, hogy miért is annyi pontot adtál, amennyit!
  • Kérdés/Megjegyzés: A krémmánián nem csak véleményt, hanem kérdést, megjegyzést is lehet ezentúl írni. Ha te magad nem használtad a krémet, de szerenél róla valamit mondani, vagy kérdezni egy krémmel kapcsolatban, akkor használd a kérdés, megjegyzés lehetőséget!
  • Legnépszerűbb krémek: Minden kategóriában ki lettek emelve a legnépszerűbb krémek, és lett egy új legnépszerűbb oldal is. Általában egy krém akkor népszerű, ha valóban jó is. Segíts Te is a véleményeddel, hogy ez így legyen! A legnépszerűbb krémek szekció elsősorban azoknak szól, akik gyorsan szeretnének egy nagy eséllyel jó krémet kiválasztani. Mielőtt indulsz a drogériába vagy parfümériába, érdemes rápillantani a légnépszerűbb krémekre!

facebookKövess minket a facebookon!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, de külön kéne szedned a lábápolókat is... :D

    VálaszTörlés
  2. Lassan gondolkodom rajta. :) Ha valamiből elég sok van, az kap külön kategóriát! :)

    VálaszTörlés