BLOGKERESŐ

2011. március 15., kedd

Mi van a Labellon túl?

Európában a Laballo szinte egyet jelent a szőlőzsírral. Szerintem létezőnek tekinthetők a "labellózni", "belabellózni" igék is, amik a "beszőlőzsírozom a szám" szinonímái. Pedig a Krémmánia tanúsága szerint rengetegen vagyunk, akiknek nem igazán használ a Labello. 16 vélemény alapján a Labello Classic mindössze 1.94 pontot kapott az 5-ből, így azt gondoltam hasznos lehet felfedezni, hogy mi is van a Labellon túl...

Íme 3 ajakápolásra specializálódott márka, amiket érdemes kiróbálni, ha óránként nyúlunk a Labellonk után:

1. Carmex: 1937-óta vannak a piacon jellegzetes sárga kis tégelyekben a Carmex ajakápolók. Az eredeti Carmexeknek jellegzetes mentolos íze és illata van, újabban kaphatók egyéb ízekben is. A Krémmánián a Carmex 18 vélemény alapján 5-ből 4 pontot kapott, így ha még nem próbáltad érdemes vele próbát tenni. A Carmex termékek kaphatók a DM-ben, de hajszalonokban, gyógyszertárakban és bioboltokban is rá lehet bukkanni.

2. Blistex: A Blistex 1947-óta gyárt ajakápolókat, a Carmexhez hasonlóan szintén amerikai márka. A Blistex Ajaknyugató Krémjével a Krémmánián eddig mindeki maximálisan elégedett, így ha Te a Carmexet nem szerető kisebbségbe tartozol, akkor szerezz be egy Blistexet. :) A Blistex termékek kaphatók a DM-ben vagy megrendelhetők online is a Booklineon.

3. Lip Smacker: Szintén amerikai ajakápoló márka, ami 1927 óta gyártaja szőlőzsírjait. Ha szereted a vicces, érdekes, vidám dolgokat, akkor próbáld ki a Lip Smacker valamelyik üdítő ital ízű ajakápolóját, pédául a Coca-Colásat. :) A Lip Smacker termékeket a Douglasben tudod megvenni.

Te milyen szőlőzsírt használsz? Mondd el a véleményed ajakápolódról a Krémmánián!

facebookKövess minket a facebookon!

13 megjegyzés:

  1. Szerencsére eddig ritkán kellett ajakápolót használnom, de az utóbbi időben egyre nagyobb szükségem lenne rá. Eddig a Labellot próbáltam, de nem jött be. Esetleg ha meg tudja valaki mondani hogy hol lehet beszerezni a felsorolt ajakápolókat és mennyiért azt nagyon megköszönném =)
    Üdv.: Kylanee

    VálaszTörlés
  2. Carmex és Blistex van a DM-ben, Lip Smacker a Douglasban. Pontos árakat sajnos nem tudok, de szerintem a nagyságrend az mondjuk 700 és 1000 Ft körüli.

    VálaszTörlés
  3. Bele írtam a posztba is, hogy mi hol kapható. :)

    VálaszTörlés
  4. A legjobb, ami létezik, a Primus. ;)

    VálaszTörlés
  5. Azért ennél jóval több ajakápolót lehet kapni - szerencsére. Garnier, Nivea, Bebe, Neutrogena - ezeket mindenhol meg lehet venni. Azán még van egy raklapnyi saját márkás termék és biocucc. Kicsit jobban is megerőltethette volna magát a cikkíró... :)

    VálaszTörlés
  6. Természetesen van még egy rakás más is, gyakorlatilag minden márkának van ajakápolója ezt pontosan tudom. Ez csak néhány híres példa, amik kifejezetten ajakápoló márkák, ahogy a Labello is. Ha többre vágysz, akkor az ajakápolók szekcióban nézz szét! :)

    VálaszTörlés
  7. tudom, hol kell körülnézni. de ha már cikk születik róla, olyan nagy kérés, hogy legyen átfogóbb?

    VálaszTörlés
  8. Egyetértek az előttem szólóval, nem lett volna baj, ha kicsit jobban körülnéztek, én örültem volna egy tágabb spektrumnak, csakúgy, mint pl. most a barackszínű szájfényeknél. Millió féle ajakápolót lehet már kapni, vagy ne írjatok ilyen slendrián összefoglalót vagy ha összefoglaltok, legyen tágabb. És nem bántásból írom, de egy ilyen írásnak pont ez lenne a lényege.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Hm, szerintem valami félreértés van. Ezeknek az írásoknak nem az a célja, hogy minden a piacon kapható terméket bemutassanak, az a Krémmánia célja. A blog írásainak a célja, hogy kiemeljenek egy-egy kategóriában néhány érdekes, külön figyelmet érdemlő darabot. Ha nem tetszenek az írásaink, akkor nem kell olvasni őket, ez ilyen egyszerű. :)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Nemrég találtam az oldalra, rengeteg hasznos dolgot találtam már eddig is rajta! Gratulálok hozzá! :)
    Azt nem tudom, hogy linket szabad-e megosztani, ha nem, akkor maximum törlitek a hozzászólásomat... ;)
    Én ezt használom szájbalzsamból, szerintem ez az egyik legjobb:
    http://www.vaseline.co.uk/Carousel.aspx?Path=Consumer/OurProducts/LipTherapyRange
    Nálunk nem tudom, hogy lehet-e kapni, de külföldi utazás során érdemes belőle feltankolni, mert sokáig eláll. Vagy ismerőst megkérni, hogy hozzon. ;)
    Különböző árai vannak és nagyon sokáig elég, 20 gramm a kiszerelése. Van már kicsavarós változata is, de nekem az valamiért nem jött ve. Télre dobtak ki Crame Brules változatot, annak kicsit magasabb volt az ára, de valami isteni az íze és az illata. :D

    VálaszTörlés
  12. Köszi. :)

    Amúgy pont most vettem pár napja én is egy vazelint, a simát, de nagyon jól hangzik a Creme Brulee változat is. :)

    VálaszTörlés
  13. Labello-függő vagyok,ami a meggy és a gránátalmás árnyalatot illeti. Hiába, hogy szárítja az ajkamat, és nem túl szép összetevőkből áll. Rúzs helyett is leggyakrabban ezeket használom kontúrceruzával. Még nem találtam hasonlóan intenzív színű ajakápolót, amit ehhez hasonlóan nem macerás használni. Pedig volt jó néhány próbálkozás.

    VálaszTörlés