BLOGKERESŐ

2011. július 15., péntek

Híres szemhéjpaletták

Ha az ember lánya gyakran sminkeli a szemét is, és szeret változatos színekben pompázni, akkor érdemes lehet néhány palettát beszerezni. Sőt a palettákban az is jó, hogy a benne lévő színek általában egymáshoz illőek, könnyű és jó őket kombinálni. Meg persze tárolni is könnyebb őket. Szóval akkor íme néhány híres paletta a Krémmániáról:

 A sort a Coastal Scents 88-as palettájával kell kezdenem, mert ez minden sminkmániás kötelező darabja. A képen az "eredeti" paletta látható, aminek azóta van matt és csillogó, meleg vagy éppen szivárvány színeket tartalmazó változata is. A márkának persze vannak kisebb darabjai is, szóval ha sokallod a 88-t, akkor is érdemes vetni egy pillantást a választékra. Itthon a Coastal Scents palettákat a Makeuplazáról rendelheted meg, áruk 6000-7000 Ft körül van.



Mostanában hihetetlen népszerűségnek örvendenek a beauty bloggerinák körében a Sleek paletták.  Ezek 12 színt tartalmaznak élénk (acid), viharos (storm) vagy épp naplementés (sunset) színekben. A Sleek palettákat szintén a Makeuplazában rendelhetjük meg 2100 Ft-ért. Lolly nagyon szép sminkeket csinát az Acid palettával, érdemes őket megnézni itt, itt és még itt is.


Harmadiknak pedig az Urban Decay Naked palettáját kell megemlítenem, mert ez pedig minden natúr sminket kedvelő lány kötelező darabja. Egyetlen baja, hogy itthon még nem kapható, de ez a mai világban ugyebár nem gond. Az ára a palettának 50$ körül van, de olcsóbban is kifoghatjuk e-bayen. :)



E három híres paletta után pedig ráadásként jöjjön még három kisebb, könnyebben beszerezhető, némileg drágább, de annál gyönyörűbb paletta UnVraiAnge ajánlásai alapján: Dior 5 színű szemhéj púderRegard Signé De Chanel Szemhéjpúder és Estée Lauder Bronze Goddess Soleil 2011 Paletta.




Neked van kedvenc palettád? Vagy amiben csalódtál? Mond el a véleményed a Krémmánián!

7 megjegyzés:

  1. Én imádom a szemhéjfestékeket csak a baj az ,hogy használni nem tudom de azért lelkesen vásároltam a húgom legnagyobb örömére mivel szinte mindig Ő kapja meg.Meg is érdemli szépen tud sminkelni.
    Kedvenc palettám a : Chanel Ombres Perlées mivel ez az egyetlen amii kimondottan szemhéjfesték
    de amit használok is néha az a Bobbi Brown Shimmer Bricks Pink Quartz, ez valójában arckiemelő de annak förtelmes de szemöldökcsontra szép, "megnyitja" a tekintetet kiemeli a szemet.

    VálaszTörlés
  2. Most vettem csak észre ezt a kis posztot, köszönöm szépen az említést:)
    Erzsi73: ha kicsit nehezebben megy a púderek használata, akkor próbálj meg krém állagú festékekre váltani! Nagyon könnyű használni és pillanatok alatt kész leszel velük. Próbáld ki esetleg ezekeket: Benefit Creaseless Cream Eyeshadow, NARS Duo Cream Eyeshadow vagy esetleg MAC Paint Pot
    (Hamarosan feltöltöm a kedvenceimet és nem annyira kedvenceimet a Krémmániára:))
    UnVraiAnge

    VálaszTörlés
  3. UnVraiAnge: köszi és kíváncsian várom főleg a Nars márka termékeit csak webshopokból ismerem és nem volt "bátorságom" még rendelni ,külföldi blogokban nézegettem főleg a színeket (karlasugar) de a véleményed mérvadó.

    VálaszTörlés
  4. E73: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy és nagyon jól is esett!:) Igyekszem minél előbb feltenni őket!
    UnVraiAnge

    VálaszTörlés
  5. Nekem csillámosban az Urban Decay Sustainable Shadow Box-a a kedvencem. Coastal Scents 88-as paletták közül a shimmert próbáltam, és ez róla a véleményem: http://kiprobaltam.hu/?p=185

    VálaszTörlés
  6. Nekem ez a 120 színes monstrum az új kedvencem: http://colours-of-letti.blogspot.com/2011/11/from-kuwait-with-love.html

    VálaszTörlés
  7. Tudom, hogy ez már nem mai írásod, de én akkor hiányolom a MAC 120-as palettáját. :)

    VálaszTörlés