BLOGKERESŐ

2012. április 30., hétfő

Havi kedvencek - 2012 április

Vége van az áprilisnak, ami azt jelenti, hogy egyrészt hosszú hétvége van :), másrészt összeszedtem megint az e havi kedvenceiteket.

Arcápolás
Most először nem kis meglepetésemre a kedvenc arcápoló termék egy férfikozmetikum lett, mégpedig a Nivea Érzékeny bőrre való after shave balzsamja, ami ebben a hónapban 9 elégedett véleményt gyűjtött főleg feleségektől, akik egybehangzó véleménye szerint az after shave nyugtat, kellemes az illata és az állaga és nem utolsó sorban még alkoholmentes is. :) Bár  az Ilcsi fekete szapponról megoszlanak a vélemények,  ebben a hónapban ő is 9 pozitív értékelést kapott, így itt a helye a kedvencek között. Az egyértelműnek tűnik, hogy a szappan szárít, így csak pici kell belőle, esetleg nem is minden nap. Viszont sokaknak beválik a gyulladt pattanásokra akár lemosóként akár helyi kezelésként is. Szintén népszerű volt a hónapban a Mosdókenőcs, amit tusfürdő helyett testre, vagy sminklemosónak arcra is lehet használni. A drágább árkategóriában ismét egy Estee Lauder termék nyerte el a kedvenc címet, mégpedig az új BB krém, amit én is próbáltam és tényleg nagyon klassz.



Test- és hajápolás
A gyógyszertárban kapható ricinusolaj pár nappal ezelőtt került fel az oldalra, és azonnal begyűjtött 15 véleményt, többségében pozitívakat. A haj, szempilla és szemöldök ápolására is kiváló és olcsó dolog, érdemes használati tippekért a véleményeket elolvasni. A kedvenc testápoló  a Balea kókuszos testápolója lett, ami 11 négy vagy öt csillagos véleményt kapott áprilisban. Olcsó, finom az illata, gyorsan beszívódik és megfelelően hidratál a tapasztalatok szerint. Hajápolókból a hónap terméke a Gliss Kur Ultimate Repair Elixír Hajolaj, amiről eddig szinte csak pozitív vélemény érkezett és főleg hajvégápolóként remekel. A drágább árkategóriában mint mindig, most is egy parfüm lett a legnépszerűbb, méghozzá a Beyoncé Pulse, ami különösen ajánlott a nyári estékre.


Sminkek
A hónap kedvenc lakkja az egyébként is nagyon kedvelt Essence Nail Art Special Effect Fedőlakk lett, amivel egy sima lakkot szuperül fel lehet dobni. Érdemes a véleményeket elolvasni a színekkel kapcsolatos tanácsokért. A legnépszerűbb smink egy korrektor lett, mégpedig a Maybelline affinitone korrektor, amiről eddig szinte csak lelkes vélemények születtek, és a második legnépszerűbb korrektor most a Krémmánián. Szem alatt és bőrhibák elfedésében is jól teljesít. Szintén sok lelkes véleményt kapott áprilisban a  Rimmel Lasting Finish Ajakrúzs, ami a nevéhez híven tartós, nem szárít és szép színekben kapható. A drágább árkategóriában a havi kedvenc a Dior gyönyörű ötös szemhéjpúdere lett, ami szépséges színekben kapható, minden téren igazi high-end darab.


Neked mi volt a kedvenced a hónapban?

3 megjegyzés:

  1. Egyértelműen kedvenc termékem a Libero babafürdető, arctisztításra kiváló, gyengéd, illatmentes termék, nagyon baráti áron, valamint a Babylove zöld flakonos olaja,megszégyenítve kullog a háta mögött az összes eddigi kedvenc testápolóm. A munkahelyi vegyszerek károsító hatását a kézbőrömön nagyszerűen orvosolja.
    Az Eveline Orchidea mágia micelláris tisztító folyadék szintén szuper, hatékony gyengéd, illatmentes.
    A legnagyobb boldogság, hogy találtam végre megfelelő parfümmentes fzikai fényvédő krémet az arcomra az Alverde új termékei között
    Üdv:bandita

    VálaszTörlés
  2. Legjobb: Paula's Choice Resist Barrier Repair arckrém. :)Nem részletezem, a véleményben leírtam a tapasztalataimat, egy biztos, ilyen jó arckrémem még soha nem volt.
    horzso

    VálaszTörlés
  3. Nálam ebben a hónapban az alverde verveine szappan a sztár :) Eddig is volt, de őszintén szólva mivel nem tetszett a doboza -.- rá sem néztem soha.. Most viszont más a csomagolása és megakadt rajta a szemem, és milyen jó! Tuti, hogy egész nyáron ezt fogom használni, unásig. Elvarázsolt az illata.

    VálaszTörlés