BLOGKERESŐ

2012. június 1., péntek

Havi kedvencek - 2012 május

Vége a májusnak, vagyis jöjjenek a havi kedvenceitek:

Arcápolás
Májusban a legnépszerűbb arcápoló termék a Zineryt Pattanás Kezelő Oldat lett, ami eddig 18 többségében pozitív véleményt gyűjtött. Bár erősen szárít, a legtöbbeknek beválik a pattanások ellen. Szintén havi kedvenc lett a Balea krémes arcradír, ami gyengéden, de hatásosan radíroz és több, mint baráti ára van. Az ajakápolók között a Lip Smacker Coca Colás ajakápolója májusban 7 elégedett véleményt zsebelt be. Az erőssége inkább az illata és az íze, nem pedig a hidratáló hatása, de nyáron ez nem is olyan fontos. A drágább termékek között a Clinique három lépés programból a DDMG lett a legnépszerűbb, ami bár a nevével ellentétben drámai változást nem okoz, viszont remekül hidratálja a kombinált-zsíros bőrt.


Test- és hajápolás
A testápoló termékek között a könnyed, fincsi illatú termékeké volt a hónap. A legnépszerűbb a Balea limitált kiadású, sárgadinnyés tusfürdője lett, ami baráti áron jó tusfürdő csodás illattal. Szintén a kedvencek közé kerül az Avon Cukrozott Szilvás és Vaníliás Testpermete, ami szintén illatának köszönheti népszerűségét. Most először egy önbarnító is bekerült a kedvencek közé, mégpedig az Alverde önbarnítója, ami szép, természetes barna színt ad, nem lesz foltos sem, viszont kondi terembe nem érdemes menni vele. A drágább kategóriában ezúttal is egy parfüm lett a legnépszerűbb, mégpedig a Thierry Mugler Angel, ami egy igencsak összetett illat, és különösen érdemes Medora véleményét elolvasni róla, ha többet szeretnénk megtudni arról, hogy mit is tud az Angel. :)

Smink
A sminkek között a hónap legnéspzerűbb darabja a Lovely Curling Pump Up szempillaspirál lett, ami nem tapasztja össze a pillákat, göndörít és hihetetlen baráti ára van. Szintén havi kedvenc lett a Maybelline Zselés Szemhéjtus, amit eddig mindenki a fantasztikus jelzővel jellemzett, és egyetlen hibájának azt rójátok fel, hogy kissé kevés van az amúgy magyon igényes üvegtégelyben. A Catrice legújabb limitált kollekciója a Revoltaire igencsak jól sikerült, azon belül is a rúzs Color Bomb színben szinte mindenki kedvence lett. A drágább árkategóriában ezúttal a Chanel szájfénye lett a legnépszerűbb, ami hidratál, nem ragacsos és gyönyörű színekben kapható, vagyis hozza azt, amit el is vár az ember lánya egy Chaneltől.

Neked mi volt a kedvenced májusban?

2 megjegyzés:

  1. Ebben a hónapban számomra a legnagyobb meglepetést a Sun Dance Med F30 tubusos napozó balzsam okozta számomra. Még mindig haragszom rá kicsit, mivel két napig súroltam fehér rétegét.( A terméknél részletes véleményemet olvashatjátok :)A fényvédelméért azonban örökké hálás leszek, és ma már Babylove olajjal szelídítem az állagát, ami a másik nagy kedvencem.
    Köszönet a Sun Dance termékért Horzso-nak, az ő véleménye hiteles volt számomra a választáskor. Az sem mellékes, hogy a késő tavasz legszebb óráit éltük át a termékhasználat során és nagyokat nevettünk.(főleg rajtam)
    Üdv: bandita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajna nem konnyu a fizikai fenyvedokkel, de tok jo, hogy olajjal sikerult feljavitani. Amugy a lemosashoz is erdemes olajat hasznalni, szerintem azzal konnyebb. :-)

      Törlés