BLOGKERESŐ

2012. október 9., kedd

Smink ikonok: Clinique Chubby Stick

Ha nem is vagytok annyira otthon a Clinique dekorkozmetikumainak a kínálatában, a Chubby Stickről már akkor is biztosan hallottatok - ez a márka legnépszerűbb ajakra való sminkterméke a világon, melyből 15 másodpercenként eladnak egyet.

Hogy miben rejlik a titka? Erről rántjuk most le a leplet.
"A testes, rendkívül tápláló stift olyan jótevőkkel van tele, mint a mango- és illipevaj. A száraz, érzékeny ajkaknak pont erre van szükségük ahhoz, hogy kellemes érzetűvé és selymessé váljanak."

A Clinique Chubby Stickek nyár óta már 16 csodás, vibráló árnyalatban kaphatóak, jelenleg 5200 Ft-ért. A színek közt főleg a rózsaszínes árnyalatok dominálnak, de van piros, narancsos, sőt még lila is. Bár ezek első pillantásra vadnak tűnhetnek, felkenve hihetetlenül természetesé szelídülnek, inkább az alapszájszínt módosítják - nyilván, akinek vörösebbek az ajkai, annak kevésbé. Az enyhe szín mellé egy kis fénnyel is bevonják a szájat, amitől az ápolt, egészséges kinézetű lesz.

A termék tulajdonképpen egy színezett ajakápoló rudacska, de nem a hagyományos értelemben. Nem olyan puha, sőt, szinte kemény, így kicsit több áthúzást igényel, de azért szépen, egyenletesen színez. Pont a keménysége miatt alig fogy, szinte nem is látható az a mennyiség, amit 1-1 felkenés alkalmával elhasználódik.
.
Mighty Mimosa árnyalatban

.
Az ápoló hatása egy picit lassú, de biztos -  felkenés után 10 perccel még a cserepes ajkakat is szépen megpuhítja, és később sem hagyja kiszáradni.
Az ajkakon nem hagy zsíros, nehéz érzetet, sőt, teljesen észrevehetetlen marad, még talán egy ajakápolónál is komfortosabb viselni.

Bár sokáig fenn marad, ennél ne számítsatok olyan tartósságra, mint mondjuk egy rúzs esetén - ivást bírja, evést kevésbé.

Összességében szerintem a Chubby Stick sikere az egyediségében rejlik - jópofa a csomagolása, sokfunkciós és nagyon szeretni való. Aki kedveli a könnyed, egyszerű sminkeket, az biztos nagyon fogja szeretni ezt a terméket is.

Kinek ajánlom? A természetes, a szépségüket diszkréten kiemelni vágyóknak.

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

10 megjegyzés:

  1. Wishes, Drága, ára? pedig mindig írod, és ezt nagyon imádom....:)

    VálaszTörlés
  2. ne haragudj, elfelejtettem, bele is írom. 5200 amúgy :)

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik, de ahogy írtad is, a sötétebb szájszínt kevésbé módosítják, szóval szerintem rajtam az összes ugyanúgy nézne ki, - csak ez tart vissza. De legközelebb kipróbálom.

    VálaszTörlés
  4. Majd írd már le légyszi, hogy viselkedik a sötét ajkakon, nagyon érdekelne!

    VálaszTörlés
  5. Csak az tart vissza a kipróbálástól, hogy nem stiftes megoldású. Képtelen vagyok hatékonyan, hibátlanul faragni, kárba vész egy csomó. Főleg, ha műanyag a ceruzaház. Pedig vásároltam már néhány jobb minőségű faragót, próbáltam már fagyasztóban lehűteni a ceruzát faragás előtt, stb, mégse vagyok elégedett az eredménnyel.

    VálaszTörlés
  6. Akkor viszont van egy jó hírem: tekerős :)
    Amúgy én se szeretek farigcsálni :/

    VálaszTörlés
  7. ez az egyik kedvenc ajakápolóm. nekem a graped-up van meg, ami az egyik legsötétebb árnyalat (pont azért, mert viszonylag sötét a szám színe is), tény, hogy nem nagyon módosítja a szám színét, de sokkal szebb lesz tőle.

    VálaszTörlés
  8. Ó, istenem, akkor már kénytelen leszek kipróbálni, már épp kezdtem megnyugodni, hogy ez nem nekem való. Valószínűleg sötét árnyalatot fogok próbálni, a világos rózsaszínek rajtam hullaszínűek.

    VálaszTörlés
  9. Drága Évi, szeretnék egy ilyet venni Joy-napokon. Elbizonytalanodtam a színválasztást illetően, mert azt olvasom, hogy nem igazán erős a fedése. Én szeretném, ha valami azért látszana amellett, hogy ápol és eltakar ! :-) Ha rúzs, akkor a nude árnyalatokat kedvelem, ez esetben mit tanácsolsz ?
    Köszi

    VálaszTörlés
  10. Valami azért látszik természetesen :) Csak nem olyan szembeötlően, mint mondjuk egy rúzs esetében. Szerintem próbáld ki, és ha bizonytalan vagy, akkor nézegess shine rúzsokat is, azok is valamennyivel jobban fednek, és ugyanúgy ápolnak! (pl ő: http://kremmania.hu/kremek/chanel-rouge-coco-shine-ajakruzs)

    VálaszTörlés