BLOGKERESŐ

2012. november 5., hétfő

Havi kedvencek - 2012 október


Ismét eltelt egy szép őszi hónap, ami nem csak azt jelenti, hogy egyre közeledünk a tél és a karácsony felé, hanem azt is, hogy újfent összeszedtük a havi kedvenceiteket! :)

Arcápolás
Ősszel rendre előtérbe kerülnek a hámlasztó készítmények, így nem meglepő, hogy Ilcsi Aha-s Biológiai Hámlasztó Peelingje lett a hónap egyik kedvenc arcápoló terméke. Azt írjátok, hogy a Krémmánián szintén népszerű Esemény előtti pakolással együtt használva szuper bársonyos lesz tőle a bőr.
A  vicces és egyedi ízekben kapható Lip Smacker ajakápolók hazánkban is egyre népszerűbbek, ebben a hónapban a Coca Cola-s verzió volt a kedvencetek, mely ha a hidratálás terén nem is vált be mindenkinek, a kóla illatot és ízt mindenki imádta benne.
A Garnier első BB krémje az kipróbálók többségében keserű szájízt hagyott (így bennem is), viszont az azután bevezetett Olajmentes BB krém igen kellemes csalódást okozott - szépen fed, és minimálisan még a bőr zsírosodást is megfogja.
Mindig örülök, ha a Clinique Age Defense BB Krémet a hóvégi kedvencek közt látom, ami novemberben sem alakult másképp - nem csak én, hanem a jelek szerint ti is egyre többen szeretitek. A többi BB krémhez viszonyítva sűrűbb, erősebb a fedése, így a hidegebb hónapokban is lazán helyt fog állni.


Test- és hajápolás
A Balea a legújabb, macaronok által ihletett Cseresznye és Mandula tusfürdőjével szokás szerint nem lőtt mellé - a szinte kizárólag maximális értékeléseket kapó terméknek nagyon jó az ára és természetesen a gyümölcsös-marcipános illata is.
Az Alverde testvajai szintén mindig nagyon felkapottak nálunk, a legújabb, egyenlőre még sajnos csak kis kiszerelésben kapható Vérnarancs és Bodzavirág vajat is hamar megkedveltétek, édeskés, friss illata és jó hidratáló hatása miatt.
Ebben a hónapban a Balea egy hajápoló termékkel is a kedvencek közé jutott - a Professional Oil Repair balzsam puhává és élettelivé teszi a hajat, és kellemes, vaníliára emlékeztető illata van.
A drágább árkategóriás termékek között a kedvenc szokás szerint egy parfüm, a virágos-gyümölcsös  Dolce & Gabbana Light Blue lett.


Smink
A sminkek között a már eddig is nagy népszerűségnek örvendő Essence Long Lasting szemceruza lett a kedvenc, mert szuper az ár-érték aránya, pigmentált, és tartós.
A Maybelline Color Tattoo szemhéjfestéket nemrég mi is teszteltük, és nagyon megszerettük, és ti is, hiszen drogériás voszonylatban is elég kiemelkedő termék, ráadásul tartós, és nagyon erősen pigmentált, de ennek ellenére azért könnyű vele dolgozni.
A Moyra körömlakkok is felkerültek az ehavi listánkra, mert nagyon olcsók, mégis remek a minőségük, rengetegféle színben kaphatóak, amik szép fényesre száradnak
Magasabb árkategóriás termékek közül egy szempillaspirál, mégpedig az Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume lett a novemberi hónap kedvence, főleg azért, mert a szokásos Estee őszi neszesszerekbe most ezek kerültek ajándék gyanánt, de sokan írtátok, hogy be fogjátok szerezni nagy kiszerelésben is, mert valóban szépen ível és szét is választja a pillákat.




Nektek mik voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése