BLOGKERESŐ

2012. december 31., hétfő

Az év Krémmánia "leg"-jei 2012

Év végén minden valamire való cég kiadja a "leg" listáját (a Google magyar listáján ott volt a Krémmánia is, aminek nagyon-nagyon örültünk és nagyon köszi mindenkinek! :) ), így hát mi sem maradhatunk ki, vagyis jöjjenek az év Krémmánia legjei. :)

Legnépszerűbb termékek
Az év arcápoló terméke a Krémmánián a Bioderma Sensiobio Micellás lemosó lett, amihez eddig 176-an írtatok véleményt, és ez az a csoda folyadék, ami gyakorlatilag mindenkinek beválik. Arclemosóként és sminklemosóként is érdemes bevetni, mindkét funkcióban tökéletesen helytáll, és nincs olyan érzékeny bőr, amit irritálna. A sminkek között a legnépszerűbb díjat az Essence Zselés tusa vitte el, ami az árához képest egy fantasztikus tus, és a legfőbb panasz vele szemben, hogy olyan tartós, hogy nem könnyű sminklemosóval sem leszedni. A testápolók között az Alverde testvaját úgy tűnik, hogy nem lehet letaszítani a trónról és tavalyhoz hasonlóan idén is ő lett a legnépszerűbb, amiről 2012-ben majdnem 250-en mondtatok véleményt és gyakorlatilag csak dícsértétek. Az év hajápolója címet a gyógyszertári ricinus olaj szerezte meg, amit 263-an véleményeztetek eddig és a többségnek beválik haj- vagy szempillanövesztésre. A parfümök között az év legje címet az Avon jól sikerült virágos illata, az Incandessence zsebelte be, amiről már több mint 100-an nyilatkoztatok úgy, hogy nagy kedvenc.

Legnépszerűtlenebb termékek
Az arcápolók között a citromdíjat a Clean&Clear Mitesszer Eltávolító Tonikja gyűjtötte be, amiről eddig 72-en írtátok azt, hogy az ígérete ellenére egyáltalán nem távolítja el a mitesszereket és úgy általában nem nagyon ér semmit sem. A sminkek között a legnépszerűtlenebb a Rimmel Stay Matte Alapozója lett, ami bár épp most decemberben kapott néhány dícsérő szót is, a korábbi több mint 60 vélemény alapján úgy tűnik, hogy igencsak keveseknek válik be. A testápoló kategóriában a Lactacyd Femina Intim Mosakodógél lett az év vitatott terméke, amivel kapcsolatban sem a nőgyógyászok sem mi nők nem értünk egyet abban, hogy ez most hasznos termék-e vagy sem. A hajápoló kategóriában "duplázott" a Got2b Hajkiegyenesítő Spray, vagyis nemcsak tavaly, hanem idén is ő lett a legnépszerűtlenebb hajápoló a maga 52 szinte csak elégedetlen véleményével. Az illatok között a legnépszerűtlenebb címet Dita Von Teese parfümje nyerte meg, amiről eddig 36-an írtatok és a többség szerint Dita nevéhez nem igazán méltó az illat.


Legnépszerűbb blogposztok
Úgy tűnik, hogy a BB krém láz, még nem csengett le teljesen és nagy érdeklődéssel fogadtátok a Helia-D BB krémes tesztünket, ami 3737 oldalletöltéssel a legnépszerűbb poszt lett (nem számítva a játékról szóló posztokat és azokat, amikre kiemelt link mutat a Krémmániáról) 2012-ben. A második és a harmadik helyet fej-fej mellett a két "tévhites" poszt szerezte meg, az 5 tévhit a natútkozmetikumokkal kapcsolatban (köszönjük szépen még egyszer mstindigonak a szuper vendégposztot! :)) és a 3 tévhit a kőolajszármazékokkal kapcsolatban. Negyedik legnépszerűbb poszt volt idén az Olcsó és jó sminkek az egész arcra válogatásunk, az ötödik pedig wishes hajápolási naplójának a 3. része, ami 3011 oldalletöltést kapott.

Facebook legek
Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban pedig jöjjejenek a legnépszerűbb facebook posztok.

A nosztalgia jegyében... 1169 like :)
Smink inspiráció...  538 like :)

Még egy smink inspiráció... 641 like :)

Köszönjük Nektek, hogy itt voltatok 2012-ben, és reméljük, hogy velünk tartotok 2013-ban is! :)

7 megjegyzés:

  1. az a clean & clear tonik tényleg borzalmas :D

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Évet Kívánok a Krémmánia alkotóinak és felhasználóinak egyaránt!!
    Köszönöm az itt töltött értékes perceket, órákat, amik nélkül sokkal szegényebb lennék.

    VálaszTörlés
  3. A Ditta parfümös észrevétellel maximálisan egyetértek, gratulálok a szép számokhoz és a tartalmas cikkekhez és nem utolsósorban BUÉK!

    VálaszTörlés
  4. Egy hónapja regisztráltam a blogon, de máris az egyik kedvenc Magyar oldalam! Gratulálok a munkátokhoz, sokunknak segítetek a csalódásokat elkerülni azzal, hogy fenntertjátok az oldalt.

    VálaszTörlés
  5. Adrienn Spaitsné Polgár2013. január 2. 9:03

    BÚÉK! nekem a got2be érdekes módon bevált, Clean&Clear és Rimmel alapozó az tényleg a borzalmas kategória számomra. Örülök, hogy van ez az oldal, ha venni akarok valamit, először itt megnézem, hogy érdemes-e :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, hogy bekerült a natúrkozmetikumos cikkem a legek közé! :) Nagyon meg is lepődtem. Imádom az oldalt nagyon, és rengeteg sikert kívánok Nektek 2013-ban is! Mstindigo

    VálaszTörlés