BLOGKERESŐ

2013. május 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2013 április

Ismét eltelt egy hónap, ami azt jelenti, hogy érkeznek a havi kedvencek. :)

Arcápolás
A hónap kedvenc arcápolási terméke az Oriflame kókusz ilaltú univerzális balzsamja lett. Mindegyik univerzális balzsamot nagyon kedvelitek, általában isteni illatuk van, jól hidratálnak és baráti az áruk. Használható szájra, körömágybőrre és bármilyen nagyon száraz területre, de van aki a finicsi illat miatt krémparfümként használja. Második helyre a Garnier Essentials sminklemosó tej futott be, aminek kellemes az illata, állaga és a többség szerint jól leszedi a sminket is, bár többen is írtátok, hogy viszonylag sok kell belőle ahhoz, hogy teljesen tiszta legyen az arc. A harmadik legnépszerűbb szintén egy lemosó lett, mégpedig a Bioderma Sébium H2O lemosója. Bár nem válik be annyi mindenkinek, mint a Sensibio változat, a zsírosabb, problémásabb bőrre remek választás, kíméletes, mégis jól tisztít, sminklemosásra is kiváló. A drágább kategóriában a kedvenc a Paula's Choice új széruma, az ultra-könnyű állagú, hipp-hopp beszívódó RESIST antioxidáns szérum lett. Itt írtam róla részletesen is a blogon, de a többiek véleményét és az INCI listát is érdemes megnézni.



Test- és Hajápolás
A testápolók között a legnépszerűbb az Isana kakaós és shea vajas kézkrémje lett. Limitált kiadás, úgyhogy érdemes gyorsan beszerezni. Baráti ár, fincsi illat, jó hidratáló hatás -  mi kellhet még? A második számú kedvenc áprilisban egy dezodor lett, méghozzá a Rexona Sexy deo spréje. Ennek is szuper az illata, jó az izzadásgátló hatása és foltot sem hagy a ruhán. A hajápolók között a Gliss Kur Liquid Silk Gloss Expressz Hajregeneráló Balzsam lett a hónap terméke, amivel könnyen kifésülhető és fényes lesz a haj, méghozzá azonnal. A drágább árkategóriában szokás szerint egy parfüm lett a kedvenc, a Dolce & Gabbana Light Blue, ami egy virágos, gyümölcsös illat, a nyári hónapokra ideális. :)


Sminkek
A sminkek között a Catrice új korrektora, a Camouflage tégelyes korrektor hihetetlen tempóban gyűjti az elégedett véleményeket. Alig több, mint egy hónapja kapható, és máris 48 elégedett véleményt zsebelt be. Kapható nagyon világos árnyalatban is, szépen fed, kedvező az ára, korrektor keresőknek mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást! Szintén a havi kedvenc sminkek közé került a Lovely Moulin Rouge körömlakk, amit mindössze 130 Ft-ért lehetett megvenni a hónapban és akár egy hétig is bírja a kézen. A harmadik legnépszerűbb smink az NYC új rúzsa, az Expert Last lett,  ami egész tartós, egyenletesen kopik, nem szárít, és jó állaga van. Kedven színetek eddig a barackos árnyalatú Peach Fizz. A drágább árkategória kedvence szintén egy szájravaló lett, mégpedig a Clinique új intenzív színű Chubby Stick-je, aminek félig matt, szatén finise van, egyetlen húzás elég az intenzív színhez, nem szárít, és lassan fogy.



Nektek mi volt a kedvencetek a hónapban?

11 megjegyzés:

  1. Nekem ebben a hónapba a Clinique CC. :) De a Sebium H2O már régóta nagy kedvencem, mindig újraveszem, most vettem meg kipróbálásra a habzógéljét, ahogy jön a meleg, úgy zsírosodik egyre jobban a bőröm, sztem el fogja bírni azt is. Most megint eszembe juttatad Paula új szérumát, fantasztikusan jól hangzik. :) Kb. meddig elég ez a kis tubus napi egyszer használattal?
    Moulin rouge körömlakkot én is vettem többet is, bár akkor még 250 Ft volt. :D Van, amelyik szuper jó, és sokáig bírja, van, amelyik meg katasztrófa, nagyon lassan szárad és hamar pattog, mintha nem is ugyanaz a körömlakk lenne más színben...

    VálaszTörlés
  2. Mstindigo, nekem a minta 3 használatra volt elég, szerintem 1 ml van benne, a nagyban meg 30ml. :)

    VálaszTörlés
  3. Clinique Happy parfüm :), a fenti Resist szérum, Mtsindigo testápolója :).

    VálaszTörlés
  4. Igen, szerintem is 3-4 hónapig biztos elég, az enyém még nem fogyott el. :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, köszi, annyira kedves vagy. :) Ilyenek miatt imádok krémet főzni. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi csajok, úgy már tényleg megéri.

    VálaszTörlés
  7. A Catrice BB és Mstindigo arckrémje :)

    VálaszTörlés
  8. Kezdek elpirulni. :)

    VálaszTörlés
  9. .....Valamint testápolója :)

    VálaszTörlés
  10. Ne már, hogy a Gliss kur:/

    VálaszTörlés
  11. A Gliss Kur fújós bontócucca nagyon jó, de már Isanát veszek, mert nem vagyok hajlandó 1500 Ft-ot kiadni a Gliss Kurra, a hatása ennek is ugyanaz, 800 Ft-ért.

    VálaszTörlés