BLOGKERESŐ

2013. május 21., kedd

Teszt: Sally Hansen AirBrush Legs folyékony harisnya

A hiánypótló volt az első szó, ami eszembe jutott, mikor először belefutottam ebbe a termékbe, és kis utánaolvasgatás után meg is rendeltem, megszerettem, és most elhoztam teszt formájában is, mert szerintem érdekes, hasznos termék, amit szeretnék megmutatni Nektek is.



Teszt, előtte-utána képek.

"Láb make-up, tartós bőrszínező a napbarnított bőrhatás elérésére. Könnyű formula. Palmaria kivonat tartalma segíti a szeplők, erek és egyéb bőrhibák egységes fedését és fokozza a mikrokeringést az egészségesebb, feszesebb lábakért.  Vízálló és nem fog."

A Sally Hansen AirBrush Legs folyékony harisnya 4 féle színben kapható, a nagyon világostól egészen a nagyon sötét lábra való színig könnyen találhattok megfelelőt a skálán. Az ára 3500 Ft köröl mozog, a flakon űrtartalma pedig 75 ml. Eddig csak maximális csillagú vélemény érkezett rá Krémmánián.

A flakonja kissé retro hatású, engem teljesen az Impulse dezodorokra emlékeztet, emiatt nem a polcom dísze, de végül is úgyis a belbecs az, amiért szeretem.

Light Glow árnyalatban



.
A használata viszonylag egyszerű: először tenyérbe kell fújni a megfelelő mennyiséget, és azt kell szétkenni a lábakon egyenletesen - ez erős, határozott mozdulatokat igényel. Nekem általában a megfelelő mennyiség 4 határozott fújás, a lábszáraimat és a combjaimat külön-külön dörzsölöm be vele. Ez a mennyiség pár mililiter lehet csak, mert nem igazán érzem, hogy fogyna a flakon tartalma, pedig azért használtam már párszor, szóval ha jól saccolom, nyár végéig kitart majd heti 2-3 használat mellett.
Azt figyeltem meg, hogy a száraz lábakon nehéz eldolgozni, kis mennyiségben főleg, ezért én mindig előhidratált lábakra viszem fel.

A tartóssága szuper, nem kell rá vigyázni egyáltalán. A vízállóságra tett ígérete is teljesen helytálló. Mondjuk strandolni nem lehet benne, de ha például lábszáron lőnek vízipisztollyal, vagy elered az első, nem folyik meg egy kicsit sem. A szappanos, tusfürdős, meleg víz viszont pillanatokon belül, maradék nélkül leoldja.
A ruhákat sem fogja be, de egy olvasónk szerint ha ez mégis megtörténne, könnyedén ki lehet mosni, még a fehér színű ruhákból is.

Bal oldalon vele, jobb oldalon nélküle

.
Az illata kellemes, diszkrét, a bőr pedig a megfelelően kiválasztott árnyalattól kissé napbarnított, egészséges színű lesz. A nagyobb bőregyenetlenségeket nem fedi el, inkább a bőrszín kiegyenlítésével apellál, de nagyon ügyesen. Ha közelről nézitek, akkor egy picit látszik, hogy valami turpisság van a dologban, de távolabbról abszolút természetes hatású látványt nyújt. Viszont fontos a jól megválasztott szín, arra mindenképp figyeljetek, hogy ne üssön el a karotok színétől a lábatoké! (Ha egy picit teszi csak sötétté a lábat az pont szuper, mert a lábat általában úgyis kevesebb nap éri, és általában világosabb, mint a kar.)

Bal láb vele, jobb nélküle


.

Nektek hogy tetszik ez a termék? Használnátok?

27 megjegyzés:

  1. Naná! :) Ha az önbarnítózás nem válna be, mindenképp ilyet veszek. :) Klassz lett a teszt!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszett :) Önbarnítóügyben meg majd még referálunk, engem is érint erőteljesen... :D

    VálaszTörlés
  3. Renáta Polonyi2013. május 21. 16:41

    Hmm, ez tényleg a hiánypótló-kategória nálam is, nagy eséllyel ki fogom próbálni az én vámpírszínű lábaimra a legvilágosabb árnyalatot.

    VálaszTörlés
  4. Hmm...Alapozószerűbbnek, tökéletesebbnek gondoltam.
    Így már nem is fáj a szívem érte annyira, amiért nem lett ma az enyém.
    Persze lehetséges, hogy a fotók nem tükrözik hűen a valóságot, de ismerve a tesztjeidet, inkább az van szerintem, hogy én többet gondoltam bele ebbe a termékbe, mint amit valójában nyújt.
    A két lábikódat összehasonlítva pedig azt kell mondjam, hogy a kis fehér, vékony, ártatlan erekkel átszőtt példány látványa sokkal érdekesebb és természetesebb számomra.

    VálaszTörlés
  5. Nekem biztos azért tetszik, mert én is majdnem olyan fehér vagyok, mint Wishes, és ez az instant barnaság nekem nagyon szimpi. :D Ha barna akarok lenni, felkenem, ha fehér, meg csak lezuhanyzom. Hihetetlen, mik vannak. :D

    VálaszTörlés
  6. wishes, te a legvilágosabbat használtad?

    Eddig az én érdeklődésemet nem igazán keltette fel ez a spray, de már nem kizárt, hogy megveszem... Bár őszintén szólva nem igazán kedvelem az ilyen műdolgokat, de próba cseresznye. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik. Nagyon retro csomi! :)
    De örülök, hogy nyáron nincs rá szükségem, télen meg amúgy se szaladgálok pucér lábakkal.

    VálaszTörlés
  8. Neked olyan szép a bőröd színe, nem csodálom :)

    VálaszTörlés
  9. Bandita utolsó mondatát csak ismételni tudom. Még nem olvastam egy hsz-t sem, de az volt a gondolatom, hogy a "barna" lábadon feltűnőbbek a(z egyébként teljesen természetes) pöttyöcskék és a többi akármi. Legalábbis a képen.
    De lehet, hogy azért, mert én is a fehérkéket pártolom. :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, ez a legvilágosabb, ofkorsz... :D
    Én is kicsit szkeptikusan álltam hozzá, tesztképeket nézegetve győzött meg, de mikor kifújtam, nagyon megijedtem, hogy milyen sárga és sötét, de elkenve szerencsére egyik sem köszön vissza.
    Tényleg a barátomat tudom példaképpen felhozni, aki tuti beszólt volna, ha műnek látja, de észre se vette.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem távolabbról jön elő a "photoshop" hatás, bár igaz, hogy nagyobb hibákat tényleg tökre nem fed le.

    Amúgy nagyon jó azt oldasni, hogy érdekesnek tartod a hóka pacskerjaim, viszont hidd el, néha elég frusztráló kis fehér, vékony, ártatlan erekkel átszőtt lábakkal lépdelni az élet szűk, ítélkező ösvényén... :P :D

    VálaszTörlés
  12. Biztos én vagyok a vak, de nem látom az igazán nagy különbséget. :S Nem
    azt mondom, tényleg barnább lett a lábad, de én ezt inkább halvány egy
    alkalmi barnító spraynak, nem harisnyának mondanám. Ha meghallom azt,
    hogy "harisnya" van előttem egy kép arról, hogy kell kinéznie, ami nem
    köszön vissza sajnos. Meg érzem gondolatban is, azt a fullasztó,
    izzasztó érzést nyáron a negyven fokban, amitől szívesen
    megszabadulnék... Egy messzebbről (másik gyalogos szemével) készített
    kép persze lehet megint mást mutatna. Nem fogja meg a cipőt? Mert fura
    lenne kihagyni a magassarkú vonalánál a lábfejet, nekem pl. kereszt(ben)
    pántos fajta van. Azt hiszem én inkább tovább aszalódom a maradi
    harisnyámban. :)

    VálaszTörlés
  13. Nem ide tartozik, de próbáltad már az airbrush alapozókat? Egy teszt jól jönne...

    VálaszTörlés
  14. Észre sem vette? Hát ezért küzdünk, folyékony harisnyázunk, barnítókrémezünk (esetleg még sminkelünk, fodrászhoz járunk, ruhákat veszünk, tovább nem is sorolom) hogy utána még csak észre sem veszi a pasink? :D Lehet, hogy az enyémnek se tűnne ám fel. :)

    VálaszTörlés
  15. Nem, nem fogja meg a cipőt :)

    VálaszTörlés
  16. Ja persze, amúgy sajnos én is ilyen vagyok, h előbb nyúlok a hosszúnaci után... :(

    VálaszTörlés
  17. Milyen fedése van? Sajnos nekem is hófehér bőröm van, hozzá még papír vékony is, így bármilyen szőrtelenítés után sötét pöttyös marad a lábam.. :( A pöttyök eltüntetésére szeretném kipróbálni. Szerinted beválhatna?

    VálaszTörlés
  18. Nem fedi annyira el, de valahogy kiegyenlíti köztük a színt, vagy nem is tudom h fogalmazzak... A pöttyöcskékkel én is ugyanúgy küzdök, de úgy érzem h nekem segít ez a termék valamennyire.

    VálaszTörlés
  19. Nagyon kíváncsi voltam erre a termékre,úgyhogy ezer meg egy hála a bemutatásáért!
    beautybymiamay.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  20. Hát... az kell, hogy mondjam szerintem is a fehér lábad sokkal szebb, sokkal természetesebb, és szerintem nincsenek rajta olyan nagyon feltűnő hibák.... Mondjuk én magam is fehér bőrű vagyok, és nem barnítanám soha direktbe, én ilyen vagyok, fényvédőzök mert muszáj. Viszont neked szerintem szépek a lábaid... és ha csak márványos lenne a a lábam igazán örülnék neki ... :I én napi szinten radírozom a lábam mégis tele vagyok szőrtüszőgyulladásokkal és szőrbenövésekkel.... Egyébként lehet kapni szép világos harisnyát is csak keresni kell, bár én általában feketét hordok, így ez nekem nem olyan nagy probléma... de csak a nagyon elviselhetetlen melegben vagyok hajlandó levenni... Szóval szerintem hajrá fehér bőr ... :))

    VálaszTörlés
  21. Van ilyen ,vagyis hasonló termék a Coverdermnek is.Még nem probáltam,igaz egyiket sem de szerintem a Coverderm jobban takar bőrhibákat,igaz drágább is. http://anthos.hu/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=112&category_id=42&option=com_virtuemart&Itemid=159

    VálaszTörlés
  22. De jó, köszönöm szépen a választ, kipróbálom majd hátha nekem is beválik majd, és nem kell egész nyáron hosszúnadrágban aszalódnom..

    VálaszTörlés
  23. hm, én ezt a problémát önbarnítóval oldom meg, nekem is hasonlóan hófehérek a lábaim, amit nyáron nem szeretek. De itt a képek alapján nekem is jobban tetszik a folyékony harisnya nélkül

    VálaszTörlés
  24. Falfehér bőröm van, de nem vagyok hajlandó 40 fokban megsülni csak azért, mert körülöttem mindenki (szoli)barna. Teszek rá, hogy ki mit mond, ilyen a bőröm és kész, nem szeretem én sem, de nem barnulok, úgyhogy akinek nem tetszik, nem nézi, én bátran hordok szoknyát, rövidnacit így is.

    Lányok, ne takargassátok a lábatokat!

    VálaszTörlés