BLOGKERESŐ

2013. augusztus 8., csütörtök

Paula's Choice termékek a KM shopban!

Igazából a címben már leírtam a lényeget, vagyis hogy a KM shop kínálata az egyedi, egymáshoz illő smink+ékszer szettek után Paula' Choice termékekkel bővült. :)

Miért pont Paula's Choice termékek? 

  • Nem titok, hogy a Paula's Choice évek óta az egyik személyes kedvenc márkám
  • A KM-es véleményeitek alapján Ti is kedvelitek :)
  • Eddig csak az európai webshopban voltak kaphatók a termékek, aminek sajnos vannak hátrányai és sokan kértétek, hogy lehessen itthoni shopból is rendelni
Ahogy látjátok nem tartunk minden terméket (még... :)), de igyekeztünk a legjobb, legnépszerűbb termékekt kiválogatni. Ha valamit hiányoltok, akkor az természetesen az európai shopból továbbra is beszerezhető, vagy ha emailen jelzitek, akkor ki tudja, hátha nemsokára az is lesz. :)

Nézzetek szét, reméljük, hogy kedvet kaptok kipróbálni a márkát, ha eddig nem tettétek (van minta mindenből :))! Ha pedig van bármi visszajelzésetek, javaslatotok a shoppal kapcsolatban, akkor azt továbbra is várjuk!

56 megjegyzés:

  1. Jajj dejóó!!! Hát ennek nagyon örülök!!! szuperek vagytok!:):)

    VálaszTörlés
  2. Jah és jelenleg 6 terméket is használok Paulától, imádom. ezek után tőletek fogom rendelni:)

    VálaszTörlés
  3. Ooo Happy Day!!!!:-) csajok,ez nagyon nagyon jó. Használok tőlük rendszeresen két terméket is,de ismerőst kérek mindig meg a rendeléshez és a szállítás miatt is. A férjem kollégái (fiúk)már profik az AHA és BHA savakban!:-DAnnyira örülök,ezt már vártam és láttam,hogy többen is felvetették ezt az ötletet. Sokak számára könnyebben elérhető lesz így és arra tippelek,hogy most sokan elkezdenek agyba-főbe hámlasztani!:-) Gratulálok, ez szerintem ütős lesz!

    VálaszTörlés
  4. áááá ez a hónap eseménye (a Fekete Zaj fesztivállal együtt persze). Paula 2%os BHA-hámlasztójánál hatásosabb termékkel még nemigen volt dolgom. komoly piaci rést töltötök ki ezzel azt hiszem, ezek után nem kérdés, honnan fogok rendelni :-) nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Így talán adok még egy esélyt a BHA-nak... vagy kipróbálom az AHA-t. Örülök, hogy nálatok is lehet mintát rendelni!
    Nem tudom, hogy nálatok hogy megy a rendelés, de remélem, hogy ti nem kértek Secure Code-ot a fizetésnél...

    VálaszTörlés
  6. Egyenlőre kártyás fizetés sincs, szóval nem, De ha lenne sem... :) Sima utalás vagy utánvét van.

    Nem tudom mire keresed a megoldást, de ha se aha, se bha nem működik, akkor még a retinol is nagy csodaszer tud lenni. Rá gondolok: http://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-resist-intensive-wrinkle-repair-retinol-serum

    VálaszTörlés
  7. Hát ez valami fantasztikus!!!! Tényleg szuper ötlet!! Na most végre talán én is kipróbálhatom ezen csodaszereket. Az lenne a kérdésem, hogy a határon túliak is, gondolok itt Szerbiára, hozzájuthatnak, és ha igen hogyan?

    VálaszTörlés
  8. Bocsánat, ez off lesz:Az államon a szám alatti redő tele van
    tág pórusokkal, amik állandóan tele vannak valami fehéres-sárgás cuccal.
    Az egyik kozmetikus szerint ezek mitesszerek, tehát faggyú, a másik
    szerint ez inkább genny, tehát akkor inkább pattanások (de nincsenek begyulladva). Hiába tisztíttattam ki kozmetikussal, kb. 2 nap ugyanúgy nézett ki. Ezért próbáltam a BHA-t,
    mert ugye arról azt mondják, hogy mélyen, a pórusokban hat. Igaz, hogy
    csak 1 hónapig próbáltam, de nem láttam semmi eredményt. (Az AHA-t csak azért próbálnám ki, mert a fizikai hámlasztás nálam nem játszik, és néha a "felszínt" is le kellene kicsit szedni.) Most magamnak nyomkodom ki őket, de ez szélmalomharc. Örülnék, ha valami végre eltüntetné őket, de eddig semmi sem használt. :-(

    VálaszTörlés
  9. Nekem a homlokom volt ilyen, és a BP segített teljesen eltüntetni. Utána tök jó szintentartásra a hámlasztás, ill. időszakosan bp-zek már csak. És bár csak 2 BHA hámlasztót próbáltam eddig, gondolom, az sem mindegy, melyik fajtát használod, hány százalék a BHA tartalma, és milyen egyéb anyagok vannak mellette. Paulának nagyon sok ígéretes bha készítménye van, Apolka biztos tud segíteni, melyik a legjobb.

    VálaszTörlés
  10. JAAAAAJ de király!!!! Na most ezentúl végképp óriási lesz a dilemma, hogy Paula, vagy cipő. :D Igazából a jó minőségű bőrcipőre és kozmetikumra vagyok relatív nagyobb összeget áldozni... Most annyira szép a bőröm, hogy úgy érzem, csak rontani tudnék rajta, de a retinolos szérummal, és kétféle BHA-val is ezer éve szemezek. :) Eddig a külföldről való, a vélemények szerint nagyon macerás vásárlás visszatartott, de ezek után mi fog? :)

    VálaszTörlés
  11. Meg persze köszi a KM-et, és a fantasztikus szakértői tanácsokat, drága Apolka, mert Neked hála lett ilyen kis babapopsi csudiszép pofim, és életemben először 40 fokban most meg se próbálok sminkelni, hanem bátran viselem a meztelen arcom. :)

    VálaszTörlés
  12. BP? Az mi?

    Egyébként a PC 2%-os BHA lotiont használtam minden este 1 hónapig.

    VálaszTörlés
  13. A BHA-ból melyiket hasznátad? A folyadék a legerősebb, esetleg ha nem azt, azt még megpróbálhatod. De az AHA-t is érdemes. Vagy retinolt.

    A BP az a benzoil peroxid, és én azt alapból gyulladtabb pattanásokra ajánlom, de végülis sokan írják, hogy náluk mitesszerekre is bevált, szóval próbáld meg azt is, sőt sokan a BHA + BP kombinációra esküsznek. Ezt mind érdemes kiőróbálnod, amíg meg nem taládod az igazit.

    5% BP-t tartalmaz az Akneroxid,a patikában tudsz venni, ő az: http://kremmania.hu/kremek/egyeb-akneroxid-5-pattanastalanito-gel

    VálaszTörlés
  14. Benzoyl-Peroxid, anno még nekem is Apolka ajánlotta. Magyarországon az Akneroxid krém, az Aknefug krém, és a Lubexyl lemosó van, előbbi kettőből az 5%-os koncentrátumot érdemes először próbálni, keress rá a KM-en a termékek között. Nekem nagyon használt, bár rajtam volt ilyen furcsaság, amit írsz, ragya is volt bőven, sőt, leginkább zárt, és néhány nyitott mitteszer, de még a mitteszereimet is teljesen eltüntette. Most csak C-vitaminos és BHA-s terméket, valamint gyulladáscsökkentő szérumot használok, és miután nincs mitteszerem, ami begyulladna, nagyon szép a bőröm. De időről-időre azért kell egy rövid bp kúra, örökre nem tart a hatása sajnos.

    VálaszTörlés
  15. Melyik termékeket használod? Meddig elég egy kis csomag? :)

    VálaszTörlés
  16. Én is épp ebben a pillanatban írtam. :) És igen, nekem is a legjobb a BHA-BP kombó, bár BHA-t csak lemosóként használom, ha BP-zek.

    VálaszTörlés
  17. Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek! Ki fogom próbálni az Akneroxidot, hátha...

    VálaszTörlés
  18. Oh, most látom, hogy lehet mintát rendelni. :) Szuper. :) Apolka, szerinted miből érdemes mintát rendelni? Egy BHA hámlasztón gondolkozom, csak nem tudom, melyik legyen, meg szérumo(ko)n.

    VálaszTörlés
  19. - 2%-os BHA gél: imádom, soha nem volt még ennyire szép tiszta a bőröm mióta ezt használom. Nekem főleg a mitesszerek okozták a problémát, ezt a problémát teljesen megszüntette:) Bár a lotion a népszerűbb, nem akartam azt a kombinált bőröm miatt, a folyadék állag meg kényelmetlen nekem. De nem bántam meg, h gélt rendeltem, mert egyáltalán nem az a lemorzsolódós fajta :) ezt reggelente használom
    - 5%-os AHA: minden nap lehet használni és bár csak nemrégiben kezdtem el, eddig nagyon bejön, nem okozott irritációt amit sajnos nálam a glikolsav szokott néha :/ Ezt szoktam esténként használni.
    - RESIST barrier repair hidratáló: nem használok minden nap külön hidratálót mert általában elég a szérum este, reggel meg a fényvédő, szóval csak kiegészítésnek szoktam használni amikor a bőröm igényli, de erről a krémről is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni:)
    - 10%-os AHA: heti használatra ajánlott de nekem még ez is sok lenne sajnos a 10%-os glikolsav kikezdi a bőröm:/ a hátamra szoktam használni arra bevált. Jó ez is csak nem az én érzékeny bőrömnek, meg nekem nagyon furcsa ez a teljesen folyékony állag
    - RESIST Ultra light antioxidáns szérum: erről pont ma írtam véleményt, nem használom régóta, de nagyon jó:) azt nem mondom, hogy jobb mint a dr scheller-es szérum, mert érzetre nem ad pluszt a bőrömnek ahhoz képest, dehát ez max hosszútávon derülne ki, ugye:D ezt inkább ilyen kis kényeztetésnek vettem magamnak, de nem állítom h jobban megéri mint a dr scheller :)
    - skin recovery treatment mask: na jó őt igazából anyukám használja, ő rendelte még a télen, de a hideg napokon nekem is jól jött néha-néha:)
    Ők teljes méretben vannak meg, a többiről amiről véleményt írtam csak ajándék minták voltak a rendelés mellé. Mintacsomagot nem rendeltem, kockáztattam, bátor voltam:D De nem bántam meg, megérte:) (bocsi a regényért)

    VálaszTörlés
  20. Nálam jobban nem örül most senki! :)
    A kiváló INCI-k miatt már én is szemeztem a termékek többségével, de a macerás hozzájutás miatt jegeltem a témát.
    Most azonban....ugrálok örömömben :DDD
    Imádlak, Krémmánia!

    VálaszTörlés
  21. Nagyon köszi a regényt. :) A BHA-t kipróbálom akkor. Meg a retinolos szérumra pályázom, de ez az ultra light szérum is igazán csábító. :) Hidratálókrémnek nagyon szeretem a saját készítésű krémemet, csak 20% a zsíros rész, könnyű, de sok antioxidánst tartalmazó olajok vannak benne, és vitaminok. AHA hámlasztóból az Anacondát nagyon jól bírja a bőröm, pedig az Ilcsire nagyon allergiás lettem, az Avonostól pedig mindig csípett az arcom, ennél meg semmi negatív reakció, pedig 25%-osat vettem. Fura, össze-vissza reagálok az AHA-kra, lehet, nem is azzal van a gond, hanem valami segédanyaggal? Várom az őszt egy több alkalmas kúrához. Napi szinten az 5% tökéletesnek tűnik nyárra is, így hogy fényvédőzöm, meg ahogy nézem, vannak benne más jó dolgok is. :) Peptid, gyulladáscsökkentők, antioxidánsok, csodálatos összetevők az AHA mellett, igazán ínycsiklandó "akarom-azonnal-INCI". :D

    VálaszTörlés
  22. Az AHA-ra én is mindig másképp reagálok, próbáltam már az Isis Pharma 12%-osát ami tele van irritáló anyaggal de kb fél évig problémamentesen tudtam használni(aztán utána elege lett belőle a bőrömnek). Ehhez képest a 10%-os Paula-ra kb egyből így reagált a bőröm pedig sokkal jobbak az összetevői, szal elég fura :/ Használtam még a Suiskin 8%-os AHA&BHA komplexét, ez nem irritált egyáltalán csak ha túl gyakran használtam. Az Anaconda 10%-osa nekem is bevált bár inkább a hátamra használtam el. Szerintem nekem 8%-osnál többet az arcomra nem jó használni, nem is értem eleinte miért bírta az Isis Pharma-t. De ez az 5%-os tényleg egyáltalán nem irritál, sztem ennél maradok, nagyon jó és tényleg csodásak az összetevői:)

    VálaszTörlés
  23. Kedves Darcy! Nekem azt hiszem ugyanez a problémám. Eddig még a "Sebaceous Filaments" nevű dolog stimmelt rá, nem tudom, magyarul létezik-e rá kifejezés, de van egy kép, amin igazából látszik: http://dermnetnz.org/common/image.php?path=/acne/img/trichostasis.jpg Neked is ilyen? Sem a kozmetikus, sem a bőrgyógyász nem érti a problémámat. Semmi sem használt eddig, se aha, se bha, sem az avene glikolsavas-retinolos krémje, CSAK a duac gél (benzoyl p.+antibiotikum), amit receptre kaptam és csak helyileg kellett volna használni, (nincsenek pattanásaim, cisztáim voltak) de én az egész arcomra kentem, és egy hónap alatt csodát tett, eltűntek ezek az izék. Sajnos elfogyott és az akneroxid nem nagyon használ rájuk.:( Mindenképpen írj majd véleményt ha rendelsz Paulas's-t:)
    Én a retinolos szérumot néztem ki, hátha, meg hát már elmúltam 35, de a barrier repairben is előkelő helyen van a retinol...

    VálaszTörlés
  24. Hát igen, pontosan így néznek ki, csak az államon. Az egyik kozmetikus szerint nőgyógyásszal kellene megvizsgáltatnom magamat, mert szerinte az állon levő elváltozások valamilyen női problémára utalnak. Ebbe a kérdésbe azóta sem mélyedtem bele.
    Antibiotikumos cuccot nem szívesen használok, úgyhogy egyenlőre megpróbálom az 5%-os Akneroxidot (mivel egyébként meg érzékeny a bőröm).

    VálaszTörlés
  25. Nagy híve vagyok a mintáknak, szóval persze hogy van. :)


    A szérumok és a hámlasztók nagyon jók, egy minta pedig tényleg nem kerül sokba, szóval én a helyedbe mindkét kinézett BHA-t kipróbálnám, az a biztos (amúgy a folyadék erősebb, a lotion gyengébb, mármint hatóanyagra ugyanaz, de a felszívódást a közeg befolyásolja, és a folyadékban az jobb...), szérumból pedig a retinolt (estére) és az ultra lightot (reggelre). :) Amúgy az 5%-os resist AHA is nagyon jó kis cucc, esetleg még azt gondolnám meg a helyedbe. :)

    VálaszTörlés
  26. Hát, sajnos csak Magyarországon árulhatjuk a termékeket.... :(

    VálaszTörlés
  27. Azt megkérdezhetem, hogy ha sehol máshol Európában nincs "viszonteladója" a PC-nak, akkor nektek ez hogy jött össze? Egyáltalán technikailag ez hogyan van kivitelezve? Rendeltetek előre egy csomó cuccot, és most raktározzátok valahol?

    VálaszTörlés
  28. Hát, magam is meglepődtem, hogy megengedték, szerintem főleg a secure code miatt, mert azóta nagyon megnehezült itthon a vásárlás, mivel a magyar kártyák nem működnek a boltban azóta..... De csak úgy engedték meg, hogy a bolt zárt, vagyis csak regisztrált felhasználók láthatják. Egyébként online viszonteladók valóban nincsenek, de úgy tudom, hogy kozmetikák vannak, pl. Szlovéniában biztosan van egy. És igen, ami a boltban rendelhető az már nálunk van, szóval rögtön tudjuk küldeni. :)

    VálaszTörlés
  29. :-))) Na igen, ha jól emlékszem, akkor én voltam az első, aki belefutott a secure code gyönyöreibe. Ezek szerint azért a magyarországi (KM-es) forgalmuk elég nagy lehetett, így a veszteségük is, amikor már nem volt olyan egyszerű rendelni. Na de majd most! ;-)



    Más: Még azt szeretném megkérdezni az Akneroxiddal kapcsolatban, hogy "bármilyen" típusú hidratáló krém jó mellé? Nekem most éppen Bioderma Hydrabio Light van itthon, ami inkább vízhiányra van. Ez is jó lehet, vagy szükség lehet valami "testesebb"-re?

    VálaszTörlés
  30. Meglátod majd mennyire szárít. Van akinek jobban, másnak kevésbé. Ha nem szárít nagyon, akkor jó lesz a Bioderma, de simán lehet, hogy az kevés. Ha nagyon szárít, akkor lehet próbálkozni testesebb hidratáló krémmel, és/vagy lehet kicsit higítani amikor felkened hidratálóval és/vagy lehet alá valami szérumot, hidratáló tonikot tenni. Ki kell kisérletezni mi válik be. :)

    VálaszTörlés
  31. :) Mindegyikben van valami cuki. Tudom, hogy ez itt nem kutya-fórum, de apolka, még ezt is tudom fokozni, ráadásul a saját Charliemmal. :)
    Fotoaparat mindig a kéznél!
    De biztos a kisbabádnál is így vagytok. Minden cuki pillanatot megörökíteni... :) :)

    VálaszTörlés
  32. Szerintem BHA-ból a gél is nagyon jó nem értem az mitől ennyire népszerűtlen :S Azt nem lehetne esetleg bevezetni a webshopba?:$

    VálaszTörlés
  33. Bocsánat PaperMama voltam csak bénázok:D

    VálaszTörlés
  34. Év eleje óta fel van írva a kis wishlist-emben a Paula's Choice minta rendelés... Érdemes volt halogatni! :-)

    VálaszTörlés
  35. Most olvasom, hogy nincs bőrradír, csak hámlasztó, viszont eddig úgy gondoltam, hogy hámlasztót nyáron nem szabad használni.Rosszul tudom?

    VálaszTörlés
  36. Nagy hámlasztó kúrát semmiképp nem ajánlatos nyáron ez igaz, de azért az otthoni hámlasztók nem olyan erősek, jó fényvédő (min spf 30, még jobb, ha több) mellett én nyáron is szoktam. Mondjuk nyaralás előtt, ha egész nap napon vagyok abbahagyom két héttel, biztos, ami biztos. :)

    VálaszTörlés
  37. De, ha fogyóban van és szeretnél, akkor írj egy mailt előtte és igyekszünk szerezni. Még őszintén szólva nem tudom milyen gyakran lesz a beszerzés meg hogy s mint, de elvileg tudunk belőle rendelni. :)

    VálaszTörlés
  38. dejó, köszönöm:)

    VálaszTörlés
  39. És ha egy közeli ismerősödhöz rendeled és ő elküldi neked? Kicsit pimasz, de @apolka-éknak sem lesz belőle gond. Nem?

    VálaszTörlés
  40. Hát ezt sajnálattal hallom apolka, de valahogy erre számítottam :( , viszont kedves svivko köszi a tippet, majd egy anyaországi rokonom címére kérem a termékeket.
    Apolka drága már rég akartam tőled tanácsot kérni, csak nem akartalak problémáimmal terhelni. Szerinted mit érdemes kipróbálnom a tág pórusú, zárt comedós, pattanásokra és miteszerekre hajlamos, vízhiányos bőrömre? Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  41. Egy BHA hámlasztót mindenképpen, ő a leghatékonyabb fajta: http://kremmania.hu/shop/termekek/2bha-liquid-exfoliant (a minták éppen el vannak fogyva, de már úton van az utánpótlás)

    Mivel biztos, csak a kipróbálás, a helyedben egy-két AHA mintát is rendelnék, az 5%-osból és a 10%-osból is. :)

    A vízhiányra pedig fontos, hogy ne legyen agresszív a lemosód, illetve egy jó hidratáló krém. Ami nálunk is kapható az vagy az Earth Sourced vagy a Resist Anti-aging Clear Skin Hydrator (a termékből nincs éppen, de minta van mindegyikből http://kremmania.hu/shop/termekek/earth-sourced-moisturizer-minta és http://kremmania.hu/shop/termekek/resist-clear-skin-hydrator-minta).


    Én nagy híve vagyok a mintáknak, szóval szerintem először mintákat rendelj, és akkor a teljes mérettel már biztosra mehetsz. :)

    VálaszTörlés
  42. Azt szeretném kérdezni, hogy az európai webshop-ban nem lesz olyan "akció", hogy xy összeg felett ingyenes szállítás?:)

    VálaszTörlés
  43. 150 Euró felett mindig ingyenes a szállítás. :) De szokott olyan akció lenni, hogy 50 Euró felett is az, de nem tudom mikor lesz legközelebb.

    VálaszTörlés
  44. Köszönöm a gyors választ! :)

    VálaszTörlés
  45. Éééés most nézem, hogy szeptember 3-áig mindent ingyenesen szállítanak. :)))))

    VálaszTörlés
  46. Öööö, az nem az amerikai shopban van?

    VálaszTörlés
  47. Még azt akartam írni, hogy ha gondolod és írsz mailt, akkor meg tudunk rendelni Neked bármit, és akkor tőlünk 500 Ft szállításért meg tudod rendelni utána.

    VálaszTörlés
  48. És tényleg, ezekszerint még is csak figyelmetlen voltam :D Köszönöm, hogy szóltál :D

    VálaszTörlés
  49. Amúgy néztem az amerikai oldalt, ott annyi minden jóság van, ami az európai webshopból nem elérhető:( Sokkal több cuccot lehet kapni. Nálunk is be fog jönni idővel mindegyik v vmiért velünk kivételeznek?:(

    VálaszTörlés
  50. Igen, tudom. :( Sajnos van egy csomó minden, ami az EU-ban nem engedélyezett, az USA-ban meg igen. Ilyen pl. a benzoil peroxid, az nálunk csak patikában kapható, vagy ilyen a BHA 9, amiben ugye 9% a BHA, de az EU-ban otthoni cuccban max 2% lehet stb.... Az új C15 Super boosternek iszonyat örültem, első dolgom volt írni mailt és megkérdezni nálunk mikor lesz, de az se lesz ilyen okok miatt, ott nem tudom, hogy mi nem engedélyezett az EU-ban... :(

    VálaszTörlés
  51. Oh de kár :( Pedig pont a BHA 9-et meg a C15 Super Booster-t néztem ki :D :/

    VálaszTörlés
  52. Kedves Apolka !


    Már régóta KM rajongó vagyok,de végre mertem írni is :) A bőrömmel évek óta szenvedek,rozacea és seborrheás dermatitis az orvosok szerint.Bár a bőrgyógyászokba már nincs hitem.Mindenre kipirulok,és néhol piros foltos mindig száraz hámló az arcom.Sok mindent próbáltam már de elég érzékeny is nem mindent bír.Mára szinte csak shea vajjal tudom ápolni.Olvastam Horzso tanácsit is és nagyon hasznosak.Az érdeklődésemet nagyon felkeltette a Paula' Choice termékek.Amint elérhető lesz szeretnék is rendelni tőletek mintát.Jó lenne a tanácsotok,segítséget mit kellene tennem,kennem hogy a bőrömet karban tudjam tartani a jövőben.Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  53. Ha olvastad Horzso tanácsait, akkor már sok mindent tudsz. :) A PC-től a Skin Recovery családból és a 2% BHA lotionből rendelj mintát szerintem. A rozaceás bőrre a kevesebb több, szóval egy lemosó, egy fényvédős hidratáló, egy sima hidratáló és a BHA hámlasztó teljesen elég is. Úgy próbáld meg, hogy reggel lemosó, fényvédő, este pedig, lemosó, BHA és hidratáló. :)

    VálaszTörlés