BLOGKERESŐ

2013. november 19., kedd

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2013

A tél vitathatatlanul a legszuperebb karácsonyi kiadások és a pazar, télies illatú kozmetikumok szezonja. Szerintem ebben az időszakban vándorol a legtöbb "annyira nem kell, de hát ünnep lesz/van" apróság a kosarunkba, ezért kicsit leszűkítettem Nektek a kört, és összeszedtem csak a legjobbakat, hogy a szezonális bűnbeesés idén ne legyen pénzkidobás, hanem örömötöket leljétek a termékekben az utolsó cseppig.
.


Az Alverde testvaj szettjére már a Krémmániára való felkerülése napján több elismerő vélemény érkezett - a csomag egy vaníliás és fahéjas, egy áfonyás-csokoládés, és sült almás mini testvajat tartalmaz. Igazi karácsonyi illatok, és az Alverde testvajaktól már megszokott minőséget hozzák! (ár: 899 Ft)
Az Yves Rocher a karácsonyt kakaóban képzelte el, és ennek eredményképp született meg a csokival kombinált pisztácia, narancs és málna illatokat felvonultató Collection Cacao, ami hazánkban tegnap óta érhető el.  (ár: 890 Ft)
A Bomb Cosmetics minden évben nagyon rámegy a termékek designjára is - idén nálam a hógolyóra hajazó, csillámos Hógolyó Fürdőkrém kedvenc, amit a tömjén és gyömbér illata varázsol még inkább téliessé. (ár: 650 Ft)
A Lush karácsonyi szortimentje is minden évben nagy durranás, a sajtó képviselői már szeptemberben lélegzetvisszafojtva isszák a tojáslikőrjüket a korai karácsonyfa alatt, és alig győzik magukba szippantani a sok infot a rengeteg termékről. Mostanra pedig már az is letisztult, hogy mik váltak be leginkább a több tucat újdonságból; a kollekció erősségei idén is a tusfürdők, a visszatérő Ponche vagy épp a friss, rózsavizes-pacsulis Rose Jam. (ár: kis kiszerelés: 1990 Ft) A fürdőgolyók közül az édes, már-már cukorkásba hajló illatú Bombardino lett a befutó, amit egyébként az olasz Alpokban kedvelt forró italkülönlegesség ihletett. (ár: 990 Ft)
Az Avon tele idén gyömbéres fűszeres narancs, a szokásos három Naturals termékfajtából most a testpermet és a kéz- és testápoló volt nálatok a befutó. (ár: 749 Ft)
Az Essence szokás szerint várva-várt kézvédő balzsamjai idén étcsokisak, különféle gyömölcsökkel kombinálva - van kivis, epres és banános. Bár hazánkba még nem érkezett meg, de külföldön élő krémmániásainknak köszönhetően már tudjuk, hogy idén is érdemes lesz figyelni a kihelyezett standert. (ár: ~500 Ft)


Nektek mi idén a kedvenc téli kozmetikumotok?

8 megjegyzés:

  1. Nekem még semmi karácsonyi feelingem nincs, pedig tényleg, már csak egy hónap. :O Mondjuk engem az sem érdekel, hogy tél, vagy nyár van, inkább illatmentes krémeket használok, és télen előkerülnek a zsírosabb darabok is. Mondjuk tusfürdőkben épp megkívántam egy tavaly télen sokat használt vaníliás natúrdarabot. :) Nyáron meg a gyümölcs és virágszezon van nálam. Érdekes amúgy, hogy ennyire nem használok illatos krémeket, a saját illatmentes házi krémem meg az illatmentes babakrémek jól fogynak. Viszont a tusijaim meg mind illatosak. De eszembe juttattad, hogy mindig ott áll két mangós, meg egy kifinomult franciás illatú Bioderma testápoló, és egy gyümölcs-illatú Alverde a polcomon, amiket nyárra vettem, és nem használtam hónapok óta, nyáron is csak elvétve. :D Szóval ez a tény le is beszélt most arról, hogy vegyek valamit a felsoroltak közül, pedig igazán csábítóakat válogattál össze. :)

    VálaszTörlés
  2. Reméltem, hogy az Yves Rocher idén valami csokis, kakaós dologgal fog kijönni. :) Ezek a termékek karácsonyi ajándéknak is tök jók, biztos fogok belőle mazsolázni.

    VálaszTörlés
  3. Mik a kedvenceim?Jövő héten elárulom szélesebb plénum előtt ha Wish "néni" is úgy gondolja:)
    Amúgy nagyon összeszedett cikk lett ez,külön tetszik hogy többfèle árkategóriából is vàlogattál!
    Azt viszont évek óta nem értem hogy a high end márkák legalább egy illatos testápolót vagy bármit miért nem adnak ki ilyenkor!Lauderéknál mint pl.Bronze Goddess miért nincs X-Mas Goddess verzió?;)

    VálaszTörlés
  4. Hah, micsoda ötlet :) Én tuti vevő lennék rá :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem az abszolút téli kedvenc már évek óta ez a körömvirágkrém: http://kremmania.hu/kremek/egyeb-k-b-koromvirag-kenocs Bár semmi illata nincs, de úgy tartozik a témához, hogy ilyenkor télen van vele egy kis szertartásom minden este. Illatos gyertya, ágyba bújás, és krémezés ezzel. (Először bekenem vele jó vastagon a számat, aztán teszek belőle egy-egy babszemnyit a kéz- és lábfejeimre. Megvárom, hogy kicsit megolvadjon, és az aktuális testápolómmal egybedolgozva jól bekenem vele az a kezeimet és a lábaimat. A legdurvább bőrszárazságot is kipipálja, aztán meg már nem engedi újra kialakulni.) De a témára visszatérve... a lush fürdőgolyói már-már magnetikus erővel kezdenek vonzani...

    VálaszTörlés
  6. Dejó! Lesz parfümposzt? :O
    X-Max Goddess, imádnám, vagy esetleg egy finom fahéjas-gyömbéres ápoló-"dúsító" szájfény/rúzs csak télre. :))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jók lettek :) Nekem a narancsos s kedvencem, aztán meg a pisztáciás : De sajnos a málnás nem az én világom :(

    VálaszTörlés
  8. Te joooo ég!! Kinek készülnek ezek az émelyitoen édes szagú vackok?! Hangyaknak?!

    VálaszTörlés