BLOGKERESŐ

2014. február 19., szerda

Újdonság teszt: Estée Lauder Pure Color Envy ajakrúzs

Az Estee Lauder az elmúlt pár évben nagyon beerősített ajak-fronton, most épp ezzel a Tom Ford utóérzetű ajakrúzzsal. Kipróbáltam, és azonnal beleszerettem, ezért most elhoztam a tesztjét is Nektek!





Teszt, képek a tovább után

Estée Lauder Pure Color Envy ajakrúzs egy 20 árnyalatban kapható, erősen pigmentált, hidratáló ajakrúzscsalád. A kiszerelése a megszokott 3,5 g, az ára 9600 Ft.

Engem már első pillanatban elkapott a rúzzsal kapcsolatban a Tom Ford rúzs-dupe érzés, elő is kaptam a nagy becsben tartott TF-emet, és egymás mellé tettem őket. A négyszögletes, aranykupakos tok, a pazar vaníliaillat és még a rúzs formája is annyira hajazott egymásra, hogy mivel tudtam, hogy ugyanaz az anyacégük, ezért nagy bizakodva elkezdtem összevetni az INCIjüket is, és nagy örömömre meglepően sok hasonlóságot tapasztaltam! Néhol szinte csak az összetevők sorrendje más kicsit, amúgy szinte egyezik. Elég nagy reményekkel kentem tehát magamra.

Estee Lauder VS. Tom Ford




A termék pedig, ahogy vártam mesés! Felkenve sem tudnám megkülönböztetni a Tom Fordoktól, szinte szó szerint át is másolhatnám ide a TF rúzsokhoz írt tesztemet.

Az állaga lágy, mesésen krémes, könnyen siklik az ajkakon, de nagyon pontosan lehet vele követni a kontúrokat, és viselés közben sem csúszik túl az ajak vonalán.

Az anyaga annyira gazdag, hogy még a dehidratált ajkakat kisimítja, hidratálja, és nem hagyja kiszáradni a nap folyamán.

Tumultuous Pink árnyalatban




.
A szín pigmentáltsága kifejezetten erőteljes, már 1 húzással teljes fedés érhető el. Ami miatt viszont még rá szoktam húzni egy réteget az az, hogy plasztikusan tökéletes, határozottan definiált ajkakat érjek el vele. Amúgy a termék hivatalos neve is "sculpting lipstick", vagyis rondán magyarítva ajakszobrász rúzs, ami tényleg elég híven tükrözi a tudását - nekem kb. olyan ajkakat csinál, mintha photoshopolva lennének.

A tartóssága is kiemelkedő, kb. 5-6 órát az ajkakon marad, ha nem eszitek-isszátok le, és egyenletesen kopik. Annyira ragaszkodó, hogy a teljes eltávolítása sminkelmosóval sikerült csak.





Ajánlom? Abszolút! Csodálatos darab, szerintem jelenleg a magyar piacon kapható legjobb rúzs. Érdemes kipróbálni a TF rúzs alternatívájaként is, vagy pedig ha szeretnétek egy igazán jó, jól pigmentált rúzst.

A terméket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

57 megjegyzés:

  1. Anyagi öngyilkosság Wishes rúzstesztjeit végignézni... :D Már az első képnél, olvasás nélkül is Tom Ford ugrott be... A fenti 4 árnyalat is fantasztikus, a tesztelt pedig tényleg eszméletlen szép... Lehet esetleg tudni annak a nude-nak ott fent a nevét??? Úgy csorog a nyálam mintha citromot nyalogatnék... :P

    VálaszTörlés
  2. Szia! Fú, sajnos nem tudom, viszont az Insatiable Ivoryre tippelnék. De van több féle nude rúzs is a termékcsaládban, szerintem érdemes rájukkeresni :)

    VálaszTörlés
  3. Próbáltam már, de az amerikai oldalon nem is látom... :( Kénytelen leszek bemenni valamelyik szaküzletbe... Jaj a pénztárcának... :D

    VálaszTörlés
  4. Írd be gugli képkeresőbe, rengeteg teszt van már fenn vele :)
    Nem akarlak elkeseríteni, de amint az ajkadra kerül egy jól megválasztott színben, nem lesz az az észérv, ami miatt otthagyod majd! :D Ez lesz utána a rúzsaid alfája és omegája! :D

    VálaszTörlés
  5. Szuper ez a teszt, amikor megláttam az összetevőket, már azonnal beleszerettem, biztos ki fogom majd próbálni. Nálam a rúzsok közül a trónon a Guerlain Rouge G ül, kérdés, hogy ez le tudja-e majd taszítani.

    VálaszTörlés
  6. Én próbáltam a Rouge G-ket is, szuperek, de ez szerintem jobb. Kíváncsi leszek, te hogy találod majd!

    VálaszTörlés
  7. Na EZ igen! :) Erről az érzésről beszéltünk a múltkor!

    VálaszTörlés
  8. Eszembe jutottál ám mikor elkezdtem tesztelgetni :) Bizony, ő az, és ez az érzés a "minden pénzt megér" :]

    VálaszTörlés
  9. Épp ma voltam bent egy EL üzletbe, ezt az új rúzst és az új szempillaspirált szertettem volna megvenni, a szempillaspirál nagyon jónak tűnik, de elfogyott, a rúzsból meg nem találtam olyan színt ami tetszett volna és hasonlóm ne lenne, de tényleg egy az egyben a Tom Ford rúzs minősége, nekem is ez jutott elsőre eszembe miután kipróbáltam pár színt. Végre, h észbe kaptak, mivel az EL gyártja a TF rúzsokat is. Szimpatikus,hogy valamivel olcsóbb a TF rúzsnál,.
    Március 10.-től indul a szokásos tavaszi Esteé Lauder "neszesszeres" akció, szerintem érdemes addig várni a vásárlással :)

    VálaszTörlés
  10. De ugye, hogy még az illata is ugyanaz az enyhén mentolos, krémes vanília? :) Abban amúgy igazad van, hogy a TF színskálája szuperebb, de legszívesebben kezet csókolnék annak, aki a TF árának a 2/3-ért EL tokba tette ezt a csodát.

    VálaszTörlés
  11. Igen, mindenben megegyezik a TF rúzzsal, az állagától kezdve az illatáig, szerintem az EL egy picit tartósabb :)

    VálaszTörlés
  12. Ettől tartok én is...

    VálaszTörlés
  13. Egészen biztos vagyok benne, hogy engem kitömve kellene mutogatni ! :-))) Február 13-án kaptam egy promo emailt Lauderéktől, hogy Valentin nap alkalmából 1 db körömlakkot adnak ajándékba, ha ilyen rúzst vásárolok. Én barom... gondoltam, hogy ezt most kihagyom, mert csak egy rúzs. Igaz, hogy maga a körömlakk is legalább 4-5ezer Ft (nem tudom pontosan), és azt gratis megkaptam volna, de nem... most majd megvehetem cca. 10ezerért csak a rúzst ! :-))) Az okos más kárán tanul, a hülye meg a sajátján sem ! :-)))

    VálaszTörlés
  14. Bocs Erzsi, nem lesz az egy kicsit korai ? Áprilisban szoktak neszesszerezni Lauderék. Utána meg májusban a Clinique... de javíts, ha tévednék.

    VálaszTörlés
  15. No Kedves Szeliger, itt az újabb vágyódás tárgya... :-)))

    VálaszTörlés
  16. Az üzletben, az eladó mondta, egy hölgynek aki érdeklődött, én is meglepődtem, h ilyen korán, de nem bánom:) Az egyik rúzs nagyon jól állt csak az üzlet megvilágítása nem valami szerencsés, így az utolsónak próbált rúzs a számon maradt, a kocsiban láttam mennyire jó a színe.

    VálaszTörlés
  17. Jaj ne... Wishes. Még egy csodálatos rúzs! Csődbe viszel!
    Azt hiszem ezt nekem is meg kell majd néznem. :)

    VálaszTörlés
  18. Én cigizek :( de sokáig fent maradt az üzletben próbált nude szín és az ajkaim még mindig pihe-puhák....vásárlás lesz ebből a próbából :)
    Azt elfelejtettem írni, nagyon jól áll neked ez a szín :)

    VálaszTörlés
  19. Húha, ez nagyon csini :)


    Lányok, lenne egy nagy kérésem-kérdésem: egy ismerősöm szeretne rúzst vásárolni, akár ilyet, akár mást, egy fontos rendezvényre kéne mennie, sötét a haja, lilás-bordós sötét ruha, 40 feletti a hölgy, de fiatalos, sajnos alapból kissé sárgás-szürkés fogai vannak, milyen rúzs bírna ki egy 2 órás vacsit több fogással szerintetek, ami jól is mutatna rajta? előre is köszi a tippeket! :) sajnos én nem értek hozzá..

    VálaszTörlés
  20. Én is márciusról tudok. Lehet nem akarták egybecsúsztani a Glamour napos kuponőrülettel..

    VálaszTörlés
  21. Március 10-től van Hölgyeim a Lauder akció,12.900 Ft felett álomszép neszeszer jár az alábbiak szerint:
    -teljes méretű gyönyörűséges babarózsaszín rúzs
    -ANR minta
    -ANR eyes minta
    -kis tégelyes hidratáló (rövid eszemmel elfelejtettem melyik
    -mini szempillaspirál

    Van amit azt hiszem kihagytam,de a márciusi Glamour mellékletben ott van a kép és a részletek.
    Ez a rúzs pedig kell!
    Egy nude és egy dög málnaszín a minimum ami bé fogok tárazni.
    Évim olyan szép vagy ezzel a színnel,ha feldobnálak a levegőbe még a nap is kisütne:)))

    VálaszTörlés
  22. Oh, rám is jellemző ilyen kis bakik elkövetése :( Az a lakk pedig tényleg szép volt, igazi femme fatale piros...

    VálaszTörlés
  23. Majd március 10-től pótol a Kartársnőm ez nem kérdés:)

    VálaszTörlés
  24. Drága springsteen33! Én is zokogok... Most egy kicsit próbáltam visszafogni magam, mert majd jönnek a tavasz színei, ezért óriási akaraterővel én is kihagytam ezt a promóciót. (Ha már az új szempillaspirálnak nem tudtam ellenállni, az két hete ment és 15 ml krémet adtak mellé, mellesleg jó a spirál.) Majd legközelebb, lesz még az orrunk előtt mézesmadzag!

    VálaszTörlés
  25. Épp most konzultáltam Medorával telefonon, és kitárgyaltuk, hogy az idei neszesszer nagyon szuper. Ha jól értettem, azt mondta, hogy ez a pink az a bizonyos Crystal Baby, mondjuk erre nem mernék megesküdni, de jó lenne... A
    Hihi, amúgy köszi, nagyon drága vagy :) Nekem is nagyon tetszik ez a szín, mostanában úgyis csak narancsot viseltem, szóval kifejezetten tetszik a szememnek a változás:)

    VálaszTörlés
  26. Ne hagyd ki a spirált sem, szerintem elég jó kis cucc lett!

    VálaszTörlés
  27. Nekem egy rúzs bírja ki az evést, a Max Factornak a Lipfinityje :D Még figyelni sem kell rá, annyira kőbiztos. Az árnyalatokat viszont nem tudom most fejből, abban sajnos nem tudok okosat mondani :(

    VálaszTörlés
  28. Jajj de drága vagy, köszi :)) meglestem, ennyi árnyalat közül biztosan talál neki valót, már küldöm is neki, örök hála! :)

    VálaszTörlés
  29. Akkor nagyon köszönöm az infot ! :-) Tényleg meglepő... soha nem hozták még ennyire előre. Tizenéve mindig áprilisban volt az ajándékakció.

    VálaszTörlés
  30. Tényleg álomszép. Nem volt még ilyen drága rúzsom, de ha lesz, akkor egy ilyenbe invesztálok be. Ez az akció csak EL szaküzletben lesz elérhető(mert az nincs nálunk) vagy Müllerben, Douglasben is?

    VálaszTörlés
  31. A neszesszeres akcióra gondolsz?

    VálaszTörlés
  32. Wishes, és hogy is van ez a neszeszeres akció? Hogy lehet megszerezni? :) Néztem a márciusi Glamourba, de csak egy kép volt róla, hogy lesz ilyen.

    VálaszTörlés
  33. Úgy van, hogy ha a vásárlásod értéke eléri a 12.900 Ft-ot, automatikusan megkapod ajándékba a kis neszesszert :) Az akció pedig március 10.-től lép életbe.

    VálaszTörlés
  34. Ahogy mondja kedves: "plasztikusan tökéletes, határozottan definiált ajkaid" lettek tőle. Elképesztően szép! És rettentő jól áll ez a málnás-magenta szín!
    Bevallom, lefekvés előtt a neszesszerre gondoltam, mert KELL és AKAROM ezt a rúzst. Csak valami lilásabb árnyalatban. :) Wishes, jöhetne egy posztika ezekről a "Hogyan vásárolj úgy, hogy egy kis szatyornyi ajándékot vágjanak hozzád" témában, mert nekem is vaksötétség van, hogy mikor, hol, mit, mennyiért, milyen márka blabla bla. Állandóan csak azok kapom magam, hogy lemaradtam róla. :D Még jó, hogy pölö a Glamour napokat kiplakátozzák!
    De minimum egy tourra befizetek! ;) Márcijuusska! Alig várlak! :)

    VálaszTörlés
  35. Á, ezért felesleges külön poszt, FBre mindig kiteszem, mikor indul a Clinique és az Estee akciója, szóval stay tuned baby! ;)

    VálaszTörlés
  36. Úgy megnézném azt a neszesszert, de sehol nincs még kép róla... :-( Ezért meg nem veszem meg a Glamour-t. Amúgy ez a rúzs nem elég ahhoz, hogy megkapjuk, mert "csak" 9.600,- Ft, a neszi meg 12.900,- Ft után jár. Mit kéne még venni, mit kéne még venni ? :-))))

    VálaszTörlés
  37. Értem, köszönöm a választ! :) A rúzs tesztedet elnézve, azt hiszem megvan, hogy mi fogja kitenni a szükséges ár nagy részét... :)

    VálaszTörlés
  38. Igen, a neszesszeresre gondoltam.

    VálaszTörlés
  39. Kedves springsteen , voilá! :)
    A termékek, Medora, illetve a kép után szabadon ;) :
    A neszesszer a szaküzletekben lesz elérhető márc. 10-től, a benne levő termékek nem pontos, de teljes listája: anr minták, daywear krém minta, take it away tartós sminklemosó minta, mini kétvégű (?) spirál, mini szemceruza, rúzs.

    VálaszTörlés
  40. Jaj de jó, köszi! Már olyan kíváncsi voltam rá, viszont nem veszek női újságokat, ezért eddig kimaradt.

    VálaszTörlés
  41. Kedves springsteen , voilá! :)

    A termékek, Medora, illetve a kép után szabadon ;) :

    A neszesszer a szaküzletekben lesz elérhető márc. 10-től, a benne levő termékek nem pontos, de teljes listája: anr minták, daywear krém minta, take it away tartós sminklemosó minta, mini kétvégű (?) spirál, mini szemceruza, rúzs.

    VálaszTörlés
  42. Nagyon szívesen bro! Ebben a hónapban a Valentin-napommal járt a Joy & a Glamour G jóvoltából, amúgy én sem veszem meg minden hónapban őket. Most is, mind a kettőben majdnem ugyanazokról írnak. :D

    VálaszTörlés
  43. Drágák vagytok ! : -) Köszönöm szépen. Amúgy legalább 15 éve figyelem tavasszal és ősszel ezeket az akciókat, és szomorúan konstatálom, hogy egyre feljebb és feljebb kúszik a limit...2013-ban még 10ezer Ft alatt volt az elvárt vásárlás, és kaptad a neszit. Szoktam az USA web-oldalt is nézegetni, úgy dobálják a kedves vevők után a cuccost, ha kell, ha nem. Csak hát ide nem szállítanak, itt más szabályok érvényesek ! :-)

    VálaszTörlés
  44. Eddig is láttam,hogy szép a "Km modellünk",de most esküszöm kicsúszott egy "szó" a számon! Hát szóval...wishes csak gratulálni tudok és irigykedni. Rátérve a rúzsra,az sem rossz!:-)

    VálaszTörlés
  45. Natali, nagyon cukker vagy, feldobtad az estém (éjjelem) :)))

    VálaszTörlés
  46. Fú, nem akarok neked hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy Douglasban is van.

    VálaszTörlés
  47. Neked is ezer puszi és köszönet ! :-)

    VálaszTörlés
  48. Én elfogadnám azért ezt a "műanyagot", ha az én számon pompázna így ;) :)

    VálaszTörlés
  49. ahogy gondolog Natalka....nem az én bőröm

    VálaszTörlés
  50. Gyönyörű ! :)

    VálaszTörlés
  51. Nincs mit. :) Csak kicsit bénáztam, és Guestként maradt plusz egy hozzászólásom. :D

    VálaszTörlés
  52. Gyonyoru. Infamous es Intense nude szinek beszerezve:)

    VálaszTörlés
  53. Drágám, ma kaptam e-mailt Lauderéktől... Az akció valóban március 10-től van, de 17800 Ft lett a limit. A rúzs a Pink Parfait árnyalat, ilyenem már van tavalyról, akkor se állt jól, így én ma feladom a látszólagos ellenállást (amit egészen március 10-ig tartani akartam) és ma beszerzem ezt a rúzs csodát... :D

    VálaszTörlés
  54. Jól megnyomták a limitet :( A rúzsról viszont várom majd a véleményed :))

    VálaszTörlés
  55. Meg lesz... Bár gőzös sincs, hogy melyik legyen... Vmi ötlet?

    VálaszTörlés