BLOGKERESŐ

2015. április 15., szerda

[VIDEÓ] Próbáld ki a Bobbi Brown bestsellereit töredékáron!

Rég volt már Bobbi poszt, a csendet viszont most nem egy termékteszttel, hanem egy különleges promócióba való bepillantással szeretném megtörni, aminek keretében a Bobbi Brown legnépszerűbb termékeit lehet megvásárolni.
.

A Bobbi's Mini Must Haves Kit egy 6 darab terméket tartalmazó szett, mely Bobbi összes elengedhetetlen termékét tartalmazza, mellyel bárhol elkészíthető egy klasszikus Bobbi smink.
A szett tartalma: 30 ml Soothing Cleansing Oil, 15 ml BB Cream (Medium), Mini Long-Wear Cream Shadow Stick (Sand Dune), Mini Smokey Eye Mascara, Mini Pot Rouge (Pale Pink), 7 ml Lip Gloss + ajándék Bobbi neszeszer, az ára pedig 11 000 Ft.


Mini BB Krém SPF35 (15 ml)

a 40 ml-es eredeti kiszerelés ára: 11 300 Ft / Krémmániás pontszám: 4,5

A BB krémből a 'Medium' árnyalat került az összes kis neszesszerbe, ami világos bőrűeknek rossz hír (én példádul az 'Extra Light' árnyalatot használom, szóval nálam kapásból ki is esik), ezért szerintem a szett megvásárlása előtt mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy egyáltalán passzol-e a bőrötökhöz ez az árnyalat! 

A Bobbi antioxidáns, sejtkommunikáló és bőrregeneráló hatású összetevőkben gazdag, illatmentes BB-je amúgy elsősorban normál és kombinált bőrtípusra való, de szárazon is szépen mutat egy kis aláhidratálással. Nagyon könnyű kézzel eloszlatni, és az enyhe-közepes, természetes hatású fedése szépen kiegyenlíti a bőr tónusát.

Érdemes még azt is tudni róla, hogy bár széleskörű védelmet hivatott biztosítani a napsugárzás ellen, DE a titán dioxid tartalmának alacsonysága miatt az UVA (vagyis a bőröregedéséért leginkább felelős sugarakat) nagy valószínűséggel nem szűri ki kellőképpen, szóval mellette is érdemes fényvédőzni!

Mini Pot Rouge (1,7 g)

a 3,7 g-os eredeti kiszerelés ára: 7800 Ft / Krémmániás pontszám: 4,46

A Pot Rouge egy arcpírnek és krémes rúzsnak is használható multifunkcionális termék, ami nagy kedvence lesz azoknak, akik szeretik az ajkuk színét az orcájukéhoz passzintani. 

A termék finom krémes, és könnyű egyenletesen a bőrbe dolgozni, nem foltosodik, és tartós. Mivel egészen vékonyan is fel lehet vinni, ezért kifejezetten természetes sminket is könnyedén lehet vele készíteni. Az ajkakat picit hajlamos szárítani, szóval mindenképpen jót tesz neki, ha nap közben néha felfrissítitek a szettben található szájfénnyel.

Nekem ennél a terméknél tetszik amúgy a legjobban a mini méret, mivel a Pot Rouge olyan lassan fogy, hogy az a krémes, olajokban és viaszokban gazdag formulája miatt valószínűleg előbb romlik meg, mintsem az ember lánya a végére érne, ennél a mini adagnál viszont van esély lejárati idő előtt a végére érni.


mini Crystal Lip Gloss (7 ml)

a 15 ml-es eredeti kiszerelés ára: 6 400 Ft / Krémmániás pontszám: -

Bár állítólag ez is bestseller termék, Krémmánián mindezidáig még nem volt fenn, a kit kapcsán töltöttem fel.

Sűrű, mézszerűen szirupos állaga van, és szuperül tapad az ajkakhoz, ezért a maga nemében kifejezetten tartósnak mondható. Szuperül ápol, és már egy icipici pötty is gyönyörű egyenletes fénnyel vonja be az ajkakat, vastagabban felhordva viszont picit nehéz, ragadós érzetet hagy maga után, szóval nála a kevesebb több... :)


mini Soothing Cleansing Oil (30 ml)

a 200 ml-es eredeti kiszerelés ára: 11 400 Ft / Krémmániás pontszám: 5

Az eddigi összes rá érkezett Krémmániás vélemény isteníti - önmagában is tökéletesen leszedi a sminket (a szemsminket is), nem irritálja sem a szemet, sem a bőrt, és nem hagy maga után zsíros, olajos érzetet. Nálam ez az egyik kedvenc darab a szettből!

mini Long-Wear Cream Shadow Stick (0,9 g)

az 1,6 g-os eredeti kiszerelés ára: 9500 Ft / Krémmániás pontszám: 2,5

Bevallom, hogy én egy kicsit sajnálom, hogy pont ez a meleg, enyhén terrakottás barna szín került a szettbe, személy szerint jobban kultiváltam volna a 'Smokey Topaz' nevű szaténfényű barna színt, szerintem a szettben levő Pot Rouge színéhez sokkal jobban passzolt volna az az árnyalat.

Elvonatkoztatva a színválasztástól viszont úgy gondolom, hogy ez is egy olyan darab, amit jó, hogy belepakoltak a szettbe, mivel másodpercek alatt lehet vele gyönyörű nappali szemsminket készíteni: pár vonás a szemhéjon, a szélek elmacókolása ujjal, és kész is a bombabiztos, egész nap tartós szemsmink!

mini Smokey Eye Mascara (3 ml)

a  6 ml-es eredeti kiszerelés ára: 8100 Ft / Krémmániás pontszám: 3,86

A Smokey Eye spirált - ahogy a nevéből is kiderül - Bobbi abból a célból alkotta meg, hogy a füstös szemeket még hangsúlyosabbá tegye vele. Az igazság, hogy bár KMen high endes spirál létére nem áll valami túl jól a szénája, nekem mégis ez az egyik all time favourite spirálom, mivel nagyon szépen lehet rétegezni, nem csomósodik, nem tapaszt, és nem szárad kőkeményre, ezért pillekönnyűek maradnak tőle a pilláim, szóval személy szerint nagyon örülök, hogy ez a spirál került a szettbe.


Összességében nagyon jó kezdeményezésnek tartom ezt a kezdő Bobbi szettet, annyira, hogy szerintem már akkor is érdemes megvenni, ha 4-5 darabot tudtok csak kihasználni belőle. Remélem Nektek is tetszik, és ha eddig nem volt lehetőségetek kipróbálni a márka termékeit, akkor majd most lesz... :)

Végül pedig íme a címben már beígért BB kithez készült hazai kampányvideó, amiben (dobpergés) én is szerepelek, ráadásul Magdival (az ő posztját itt olvashatjátok), akivel egyébként a magánéletben is nagyon jóban vagyok, szóval kimondottan jó hangulatban telt a forgatás. Másrészről pedig tényleg nagyon-nagyon örülök, hogy engem választott a Bobbi hazai képviselete a kampányvideó kapcsán, már csak azért is, mert ez az első olyan komolyabb megmozdulása a márkának, amellyel szélesebb réteg számára is elérhetővé teszi ezeket a szuper termékeket, ehhez pedig tényleg örömmel és büszkén adtam az arcom.


A hét sztárja a Mini Must Have Kit! Ennek a szuper szettnek, most magyarországon a budapesti Bobbi Brown Arena Plazában forgattuk le a promo videóját! A tesztelésben Évi a Krémmánia és Magdi a Beautyjunkie bloggere voltak segítségünkre! Az eredményt nézzétek meg Ti magatok! Blogok hamarosan részletes teszteléssel!
Posted by Bobbi Brown Magyarország on 2015. április 15.

38 megjegyzés:

  1. ötlet, hogy esetleg honnan tudnám beszerezni, ha nem jutok fel Pestre? köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Ez a kis szütyő példaértékűen át van gondolva! Ahogy a promó arcainak választása is. :) Csudaszépek vagytok, a zene és az egész videó miliője is imádatos! Pacsitacsi!

    VálaszTörlés
  3. Van pesti ismerősöd, akivel esetleg meg tudod vetetni? Sajnos csak ezt látom most járható útnak :(

    VálaszTörlés
  4. köszi, ettől féltem, jó lenne, ha legalább egy webshop lenne pl. a bb-nál és a mac-nél, szerintem osztatlan sikert aratnának, köszi wishes mégegyszer

    VálaszTörlés
  5. Jaj nagyon jó videósunk volt, azt tegyük hozzá... :)))
    Én is imádom ezt a szettet, tényleg kár, hogy nem csináltak mini Shimmer Bricket is mondjuk, tuti összepisiltem volna magam a gyönyörtől...! :D

    VálaszTörlés
  6. Hát nagyon sajnálom :( Nincs mit!

    VálaszTörlés
  7. Gondoltam, hogy az hiányzik! :)

    VálaszTörlés
  8. Na mit mondtam, Mrs. Bobbi Brown! :-) Gratulálok, gyönyörű vagy!!!! :-) Nagyon jó, hogy Téged és Magdit választották kampány arcnak, a Bobbi Brownról nekem a természetes szépség jut eszembe, a gyönyörű, szépséget kiemelő de nem eltakaró sminkek, szóval perfetto, hogy Ti vagytok a reklámarcok!!! :-)
    Személy szerint nekem a csomag nem jön be. Olajos lemosóra nem vágyom, szájfényt nem használok, sem a ceruza, sem a pot rouge színe nem jön be, a BB krém túl sötét, amit picit sajnálok, mert először azt gondoltam, ez lesz a szülinapi ajándékom, (mindjárt 30 vagyok, jaj,) de így ki kell nézzek valami mást. (Bár biztos menni fog. :D) Viszont a videó is csúcsszuper!!! :-) Legközelebb csinálhatna Bobbi bőrszínhez csomagokat, mondjuk a BB egyes színeihez, és igen, legyen benne mini shimmer brick is. :-D

    VálaszTörlés
  9. yaaaay, ez nagyon jó! még csak egy rúzsom van a bobbi-tól, úgyhogy itt az idő behozni a lemaradásomat. bár eléggé sajnálom, hogy a bb-ből nem egy világosabb árnyalat került bele, így tuti, hogy nekem nem lesz jó. : ( amúgy szuper a videó, a zene is, hatott az érzékeimre, túlságosan is. : D és mozgóképen is olyan szép vagy! egyébként meddig lesz kapható ez a szett?

    VálaszTörlés
  10. Szuper! Bár egy tust még hiányolok a szettből, nektek gyönyörű vonalat sikerült húzni:) Szomorúan látom, hogy csak Budapesten lehet megvásárolni, pedig régóta szerettem volna már legalább egy Bobbi terméket kipróbálni, ennyiért pedig megérné ez a kis csomag,de ha ez is csak a fővárosiak kiváltsága lesz, nincs mit tenni...:/

    VálaszTörlés
  11. Hú, ez a videó nagyon jó lett és nagyon szép vagy itt is, mint mindig :) Te és Magdi tökéletesen vagytok ehhez a kampányhoz, hisz megtestesítitek a természetes szépséget. :)
    Amúgy egy szemceruzát vagy tust nagyon hiányolok, hisz az szerintem manapság már alap kellék. Sajnos sem olajos lemosót, sem szájfényt nem használok, ezért azok már alapból kiesnek. A BB színe szerintem nekem is sötét lenne, a többi tetszik, de csak ezért nem venném meg. Ha bőrszínhez passzoló több féle csomagocska lenne össze állítva annak nagyon örülnék és akkor tuti biztos, hogy beruháznék egyre. :)

    VálaszTörlés
  12. Ez de nagyon jó... :D A BB krém miatt sírok, mert a Medium nekem borzalmasan sötét, de a többit azért szívesen elhasználgatnám. Az olaj eleve nagy kedvencem, és pont jól jönne egy utazó méret ebből is. Meg amúgy is, imádom a mini kiszereléseket.. :D A videó is nagyon jó lett, jól választottak a Bobbi marketingesei, mert mindkét leányzó igazi természetes szépség.. :)

    VálaszTörlés
  13. A videót sajnos nem tudom most mobilról megnézni, majd pótolom gépről, de gratulálok, hogy Te lettél az egyik reklámarc! :-) Magdit is nagyon szeretem, a zenéjét is, és emberként is nagyon szimpatikus (már amennyire így ismeretlenként ez megítélhető).
    Elsőre nagyon örültem mikor megláttam hogy van ilyen szett, mert a BB-t és a Pot Rouge-t is nézegettem már. De sajnos a színek nem jönnek be, BB-ből a Light lenne jó, esetleg a Fair, a Medium az nagyon sötét. :-( Pot Rouge-ból pedig a Raspberry-nek örültem volna nagyon. Az olaj és a spirál az amit igazán használni tudnék, de azokért meg nem éri meg. :-(
    Egyébként most már mint bennfentes, nem tudsz róla, hogy majd a Joy-napkkon is lesz-e 20%-os akció mint ahogy a G-napokon is volt? :-)

    VálaszTörlés
  14. De aranyos, mint Aliz csodaországban, úgy elvagytok. :) ^^

    VálaszTörlés
  15. Egy kis mennyország az a bolt, nem csoda... :)))

    VálaszTörlés
  16. Köszi szépen Kata! :) Sajnos elfelejtettem rákérdezni a Joy napokra... :(

    VálaszTörlés
  17. Isteni az az olaj, hevesen bólogattam, amikor olvastam a hozzáírt véleményed... :) Azt hiszem, ebből nekem is teljes kiszerelés lesz a vége.
    Örülök, hogy tetszik a videó! :))

    VálaszTörlés
  18. Naná, hogy tetszik a videó, de szerintem sokan vagyunk így vele, már csak azért is, hogy láthatunk téged és Magdit "3D"-ben... :D Az olaj pedig tényleg nagyon tuti, de én mondjuk alapvetően szeretem a hidrofil cuccokat, hiszen a víz leoldja őket az összes szennyeződéssel együtt. Amiért ez mégis igazi kedvenc, az az illata. Vagy csak én érzem úgy, mintha valami finom teával mosnék arcot??

    VálaszTörlés
  19. Jaj azzal a teás dologgal annyira szöget ütöttél a fejembe, hogy el se hiszed, azóta folyton azt szaglászom! Én mondjuk inkább levendulásnak érzem, de tényleg van egy kis tea jellege:)

    VálaszTörlés
  20. Nekem olyan komfortos bőrérzetet csinál, hogy csak pillogok lemosás után. Tényleg egy csoda, nem tudom eddig hogy maradt ki...

    VálaszTörlés
  21. Nagyon remélem, hogy a következő csomagnál már figyelni fognak ilyen finomságokra is, bár van egy olyan érzésem, hogy így is szét fogják kapkodni, csokiBBstől, mindenestől..
    Svivkóval amúgy már egyénileg összeállítható miniszetteket vizionálunk, ahh, nem mintha túl sok esély lenne rá sajna.. :D

    VálaszTörlés
  22. Hú, hát nekem a Vichy eleve tiltólistás, nem szeretem. A Clinique olaját én csak az amcsiknál láttam eddig, pedig tuti jó cucc, végülis egy cégcsoport, rossz nem lehet. A MAC-nek is van olaja, én azt is ki fogom próbálni, hiába nem kapott olyan jó értékeléseket. Az olajakat amúgy inkább az fogja szeretni, aki mondjuk szereti az arctejeket, de azoktól ez sokkal könnyebben oldódik. Érdemes legalább 2-3 percig fent hagyni a bőrön, hadd dolgozzon. És nekem már zsírosba hajlik a bőröm, felszíni vízhiánnyal, de semmi problémát nem okoztak még az olajak, ugyanis ezek maradéktalanul lemoshatóak.

    VálaszTörlés
  23. Hihi, azt otthon húztuk meg :) Legalábbis én biztos... Szerintem azért hagyták ki a szettből a tust, mert az eszközigényes, ez meg elvileg utazó neszi, szóval kézzel felvihető-eldolgozható dolgokra mentek rá. De tökre megértelek, én is örültem volna egy mini tusnak... ^^
    Sajnálom, hogy nem tudsz hozzájutni a szetthez, ez most tényleg a pestiek kiváltsága lett.. :(

    VálaszTörlés
  24. Nagyon jó ezt olvasni Anikó, köszönjük szépen! :) Tényleg jobb lenne egy bőrszínhez passzoló szett, remélem, hogy a jövőben gondolnak majd az olyan hófehérkékre is, mint mi.

    VálaszTörlés
  25. Majd megkérdezem, szerintem kedden útba ejtem az Arénát. Persze ha ők egyáltalán tudják már és adhatnak infót...
    Már győzködöm magamat, hogy biztos lehet valamivel keverve világosítani azon a BB-n, és hogy az a Pink Pot Rouge se rossz felkenve. :-D

    VálaszTörlés
  26. Nagyon jó kis film lett és irigyellek is érte, mert én egy- két szérumtól és spiráltól eltekintve ma màr csak Bobbit használok. Több, mint 10 év high end beauty tapasztalat utàn merem állítani, hogy a legjobb!
    Viszont bosszús is vagyok, mert úgy látszik, hogy otthon Mo-on másképp működik, mint nálam Németországban.
    Nálunk többféle kit került forgalomba. Én a Mo-on is kaphatót vettem 35 €-ért, de ezt a 35€-t a következő vásárlásnál egy teljes kiszerekésű, a szettben tesztelt termékre! Itthon nem így van??
    Próbáljátok ki a médium BB krémet nyáron, mert nem olyan sötét, mint amilyennek tűnik és szépen illeszkedik. Lehet keverni is, ne féljetek tőle! Én télen a porcelain alapozót használok Bobbitól, nyáron pedig médium BB -t.

    VálaszTörlés
  27. Jav. 35€ -t le lehet vásárolni :)

    VálaszTörlés
  28. Sajnos itt még mindig sok minden másképp működik. :-(

    VálaszTörlés
  29. Gratulálok nektek! Ez igazán nagy megtiszteltetés ettől a mega márkától, hogy két bloggert választottak kampányarcnak! Szuper a zenéje, a hangulata! Még végén elcsábulok egy Bobbira... :D

    VálaszTörlés
  30. Én is remélem :)

    VálaszTörlés
  31. Anikó, én ma megnéztem élőben, valóban sötétnek tűnt a bb kézen próbálva, de az eladó lány azt mondta hadd kenje fel nekem mert szerinte úgy jó lesz. És tényleg, meglepően szépen idomul a színe ahogy szétoszlik, aztán némileg beleivódik a bőrbe. Szerintem akkor neked is jó lenne, mert a képed alapján úgy gondolom az én bőröm világosabb. Ha arra jársz menj be és próbáld ki, az Arénában nagyon aranyos és segítőkész az eladó (eddig én mindig egy alacsony, hosszú sötétbarna hajú lánnyal találkoztam ott, mondjuk én általában hétköznap délelőtt tudok menni bárhová is), én igazából csak ki szerettem volna próbálni a bb-t, aztán az lett a vége, hogy kaptam egy a sminklemosást, krémet, cc-t, bb-t, Pot Rouge-t arcra és szájra, és az új szemöldökceruzát is megmutatta rajtam, szóval a szemfesték/spirál kivételével teljesen kisminkelt. Amúgy ez a cc és a bb együtt nagyon szuper hatású. <3

    VálaszTörlés
  32. Köszönöm Kata, hogy megírtad ! :) Egy Angyal vagy! :) Így már azért bátrabban megyek be és nézem meg magamnak a csomagocskát :)

    VálaszTörlés
  33. Nincs mit! :-) Elvileg holnapra már lesz utánpótlásuk a nesziből is, mert szombaton erlfogyott az első adag.

    VálaszTörlés
  34. Akkor igyekszem :)

    VálaszTörlés
  35. Szia, azt meg tudnád mondani, hogy a németeknél milyen variációk vannak a kitekből? Csak a BB krém más vagy a többi darab is? Vannak kolléganőim kint és lehet, megfűznék egyet, hogy szerezzen be nekem egy szettet, ha kellően jól állították össze. :) nagyon köszi!

    VálaszTörlés
  36. Jó ég, miért nem láttam eddig ezt a videót? Wishes fantasztikusan szép vagy! Így majdnem élőben még jobban átjön, mint képeken! Utólag gratulálok, hogy a Bobbi arca lettél!

    VálaszTörlés
  37. Nagyon kedves vagy, köszönöm :))))

    VálaszTörlés