BLOGKERESŐ

2016. július 1., péntek

6 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

Azok, akik már pár éve Krémmániáznak valószínűleg tudják, hogy nyáron van az oldal szülinapja, egész pontosan ma, és ilyenkor számba szoktuk venni, hogy mennyi minden van már az oldalon:
  • Több, mint 65 000 termék
  • 0.5 millió vélemény (és 87 000 megjegyzés)
  • 28 000 eladó termék, amiből 19 000 már gazdát cserélt
  • A múlt hónapban pedig több, mint 400 000-en látogattátok meg minket és közel 6 milló oldalt néztetek meg.
Ezek olyan hatalmas számok, amiről 6 évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna. Nagyon köszönjük Nektek, hogy itt vagytok, és hogy ilyen aktívak vagytok! :)  Hogy megírjátok a véleményeteket, hogy feltöltitek az újdonságokat, hogy olvassátok a blogot vagy hogy nálunk ellenőrzitek a termékeket vásárlás előtt! Évivel nagyon büszkék vagyunk a szuper közösségre is, ami az évek alatt kialakult, és akár csak csendes olvasói, akár aktív író résztvevői vagytok az oldalnak nagyon köszönjük Nektek! 

A számbavétel után pedig jöjjön a lényeg: természetesen idén is egy egy hónapon át tartó Írj véleményt és nyerj játékkal ünneplünk. Andris (a férjem) megint az USA-ban járt pár hete, így megint szuper és itthon nem vagy csak nagyon nehezen beszerezhető ajándékokat tudtunk Nektek hozni. :)

Szóval az idei nyeremények:
  1. Kat Von D Shade + Light Eye Contour Quad (szín: rust): A Kat Von D márka szupermenő mostanában Amerikában és a Sephorában, és az eddig hozzánk érkezett vélemények alapján is a márka tud szemhéjfesték palettákat csinálni, úgyhogy hoztunk Nektek egyet.
  2. Nars Limited-Edition Orgasm Blush: Ő a világ legkedvencebb pirosítója, nekem személy szerint is nagy kedvencem, és most egy tök csinos, limitált kiadásban és nagyobb méretben kapható, így nem tudtam neki ellenállni. :)
  3. Meet Your Match Sephora Favorites Selection: ellenállhatatlanul cuki, utazó méretes válogatásai vannak a Sephorának, így egyet azokból is választottunk Nektek Évivel. Ebben három egymáshoz illő körömlakk-szájfény  páros van a szezon menő színeivel olyan márkáktól, mint az Hourglass vagy Deborah Lipmann. 
  4. Paula's Choice 10% Niacinamide Booster: A PC booster sorozatának legújabb tagja egy 10% B3 vitamint, vagyis niacinamide-t tartalmazó szérum, ami nem csak szuper anti-aging összetevő, de különösen hasznos a tág pórusok méretének a normalizálására. A booster Amerikában akkora siker volt, hogy pár hét alatt ki is fogyott, hozzánk Európába pedig majd csak ősszel fog megérkezni. 
A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
  • 1 eséllyel indulsz a játékban, ha még nem vagy krémkedvelő, de a hónap végére az leszel, és írtál legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 2 eséllyel indulsz, ha már most is krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is krémmániás vagy.
  • 8 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
A játékba való nevezéshez légyszi töltsétek ki ezt az egyszerű formot is. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív krémmániázók között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :)



A játék egész július hónapban tart, a hónap végén sorsolunk a random.org segítségével és emailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!

Köszi mindenkinek a szuper hatodik évet! :)

Update: véget ért a játék és kisorsoltuk a 4 szerencsés nyertest: Winger, Csokilany, Workingclassgirl és bogarka a négy nyertes. Lányok, írtunk Nektek emailt! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése