BLOGKERESŐ

2016. július 5., kedd

Havi kedvencek - 2016 június

Hurrá, júliusba (vagyis a Krémmánia szülinapi hónapjába) léptünk! Jöjjenek az előző hónap havi kedvencei! :)


Arcápolás




A hónap arcápolási legje az Uriage Termálvíz Spray lett, ami látványosan hidratálja és nyugtatja az arcbőrt, miközben kellemesen hűsít is, szóval ezekben a forró napokban sokan magukkal vitték a kis kiszerelését a táskájukban is.
Szerettétek még az olcsó alkohol- és illatmentes arckrémeket felölelő posztunkban is szereplő Schaebens Totes Meer Salbe Arckrémet is, ami nagyon klasszul bevált Nektek problémás bőrre, volt akinek már 4 nap alatt nagyon látványosan működésbe lendült. Ha nyár, akkor fényvédelem! (Bár szerintünk amúgy is.) Ebben a hónapban Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+-ra volt a kedvencetek, ami nem csak könnyen beszívódik, illatmentes, de hosszan tartó matt hatást biztosít a bőrnek és lehet rá sminkelni is. Június arcápolási kedvence a magasabb árkategóriában a L'Occitane Pivoine Sublime Peónia Bőrtökéletesítő Arckrém lett, ami a vélemények szerint nagyon szépen egységesíti, simítja a bőrt és nem hagy zsíros érzetet maga után.


(Ja és persze a szokásos: írjátok meg kommentben, melyik arcápolót szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)


Testápolás & parfüm



A hónap kedvence ebben a kategóriában a frissítő, "nyaralás illatú" Avon Naturals Kókusz és Csillaggyümölcs Tusfürdő lett - kevés kell belőle, nem szárít és remekül habzik. Az én havi kedvenceim közt is helyet kapó Nivea Silk Mousse Creme Soft Tusfürdő Hab a ti tetszéseteket is elnyerte. Frissítő illata, és selymes, kemény habja van, nagyon klassz érzés vele fürdeni! A Perspirex Comfort Izzadásgátló Roll-ont is szerettétek, amit ugyan egy kissé körülményes használni, viszont tényleg brutális hatékonysággal számol le a kellemetlen szagokkal és az izzadással. A holt-tengeri só alapú, olajokkal dúsított Balea Totes Meer Salz Öl-Peeling Lemongrasst sokan csak álomradírnak hívjátok, annyira bevált Nektek. Nagyon kellemes, frissítően citromos az illata, hatékonyan radíroz, és az olajos állaga révén pedig puhává teszi a bőrt. A hónap parfümje pedig a tengeries illatú Oriflame Blue Wonders EDT lett.


Hajápolás



A hónap egyik kedvenc hajápolója megtisztelő címet az Inecto Naturals Hidratáló Kókuszos Hajkondicionáló zsebelte be. Puhává teszi a hajat, jó az illata, óriási a kiszerelése és az ára is nagyon kedvező. A másik nagy kedvencetek egy vadóc színekben kapható hajszínező, a Schwarzkopf Live Color XXL HD Ultra Brights lett, főleg a piros, a lila és a pink árnyalata. Állítólag a tartósága is elég kiemelkedő (átlagban 1 hónapot bír ki), és nem is kopik csúnyán sem, szóval nem csak különleges és könnyen beszerezhető, de tényleg meg is éri az árát. A limitált kiadású Balea Jeden Tag Shampoo Mango finom, nyárias illatával lopta be a szívetekbe magát, míg a Schauma Sea Buckthorn Vital Vitalizáló Sampon Homoktövis Kivonattal pedig azzal, hogy szilikonmentessége ellenére könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, jól is tisztít és ennek is mennyei az illata.


Smink



A kategória egyik legje az Essence Precíz Szemhéjtus Ecset lett - nagyon pontosan és precízen lehet vele sminkelni, rádásul elég univerzális is: szemhéjtushoz, szemceruzához és szemöldökformázáshoz is remekül bevethető. Az idén nyáron 2 új színnel bővült Avon Glow Barnító Gyöngyök is a kedvencek közé jutottak. Csodaszépen mutatnak a bőrön és sokaknak még a tartósságukkal sem volt gondjuk. A Sleek Matte Me Folyékony Rúzst is az új árnyalatai juttatták a kedvencek közé, maga a rúzs pedig tartós, könnyen kezelhető és kellemes érzés viselni is. A drágább kategóriában a lassan 200 véleménynél járó Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett a befutó.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése