BLOGKERESŐ

2016. július 12., kedd

Újdonság teszt: Lancôme Grandiôse Liner szemhéjtus és Grandiôse Extreme szempillaspirál

Nem titok, hogy a Lisa Eldridge éra óta sokkal hamarabb felkapom a fejem a Lancôme újdonságaira, és ez most sem volt másképp: amikor megérkezett a Grandiôse szempillaspirál új, extrémen dúsító változata, valamint a márka új, dönthető nyelű szemhéjtusa, azonnal el is kezdtem tesztelgetni őket, sőt, azóta is szívesen nyúlok értük, ha lencsibaba szemeket szeretnék magamnak pingálni.... :)



Teszt, képek!


Grandiôse Extreme szempillaspirál

Akik követik a 3spirálos tesztsorozatomat, azok nagyon jól tudják, hogy egy jó ideje hajkurászom már a tökéletes szempillaspirált, inkább kevesebb, mint több sikerrel, szóval le is lövöm a poént: a Grandiôse Extreme hosszú idő óta az első spirál, amivel minden szempontból elégedett vagyok!



2 éve már teszteltem az elődöt is, és a hattyú nyakkal már akkor is nagyon elégedett voltam, mivel tényleg sokkal könnyedebbé teszi a spirálhasználatot azáltal, hogy kényelmesebb pózban tudom tartani a kezemet spirálozás közben, mint ahogy szoktam, ráadásul a nyél forgatásával még az alsó pillasor belső zugait is játszva elérem, anélkül, hogy összekenném magam.

Ami az előző verzióban nem tetszett, hogy a nem túl sűrűn elhelyezett, aprócska, dundi szilikintüskékkel egyszerűen sehogy sem tudtam szépen szétpiszkálni az amúgy is eléggé összevissza pöndörödő, egymásra dőlő szempilláimat, ennél viszont a tüskék sűrűbben vannak egymás mellett, és ha jól látom, akkor vékonyabbak is, szóval sokkal jobban boldogulok vele.

A festék is hozza a megszokott Lancôme minőséget, sőt,  nekem sok szempontból ez eddig a kedvencem: nagyon látványosan hosszít és dúsít, valamint kiemelkedőn tartós.



Grandiôse Liner szemhéjtus

A Grandiôse Liner különlegessége abban rejlik, hogy a nyele két irányt tud felvenni: egyeneset és megdöntöttet. Lisa Eldridge a korábbi tapasztalataira alapozva alkotta meg a tökéletes szöget, ami egész pontosan 35°, mivel szerinte ebben a ferde pozícióban sokkal könnyebb és precízebb vonalat lehet húzni a belső pilláktól kifele haladva.



Nem tudom, lehet a megszokás miatt - több száz tusvonalat sminket húztam már magamnak, kb. az egyik védjegyemnek tartom a cicaszemeket - , de megmondom őszintén, én nem igazán tudom kihasználni a tus ferde állását, sőt, nekem az egyenes állása az, ami igazán kézre áll. Lehet kezdő tusozóknak érdekes lehet, de gyakorlott kezűeknek szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy 35 fokkal beljebb tudják dönteni vagy sem, sőt.

Maga a festékre viszont egy szavam nem lehet:könnyen kezelhető, vízszerű az állaga, könnyű teríteni és gyorsan szárad, viszont száradás után kicsit sem kenődik és még szélsőséges körülmények közt is extratartós (azt is meg merném kockáztatni, hogy vízálló). Mivel a Grandiôse Linert hihetetlenül vékony, rugalmas heggyel látták el (csak 0,2 mm), ezért adja magát, hogy a legkönnyebben vékony vonalat lehet vele húzni, azt viszont tényleg elég precízen.


Összességében



Mind a két termék nagyon ott van minőségben, mondjuk 10 700 Ft / db áron illik is nekik. A kettő közül a spirál egy fokkal közelebb áll a szívemhez, mivel még soha, semmi nem produkált rajtam ilyen látványos pillákat, és amiatt sem kell félnem, hogy elkenődik vagy lepereg nap közben.


A Grandiôse Liner dönthetősége nálam nem ad hozzá túl sokat a tus értékéhez, viszont a tartóssága és mélyfekete színe miatt erről se beszélnélek le Titeket, ha a pénztárcátok engedi és valamilyen okból vágytok rá (...bár halkan megjegyzem, hogy én egy 200 Ft-os tussal is nagyon kellemesen elvagyok mostanában.).

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése