BLOGKERESŐ

2016. szeptember 18., vasárnap

Mit ne vegyél, avagy a Krémmánia legrosszabb termékei

Szeptember van, a szemfülesek pedig már biztos észrevették, hogy minden évben ilyenkor szoktuk összegyűjteni Nektek a KM legtöbb alacsony pontszámú véleményt kapó termékeit, vagyis a legrosszabbakat, amiket, jobb, ha le sem vesztek a polcról, mert valószínűleg nem lesz benne túl sok örömötök. Reméljük, hogy a rutinos KM-eseknek egyikkel sem volt dolguk... ;)

Arcápolás



Bár a Rival de Loopnak alapvetően elég jó ár-érték arányú termékeket köszönhetünk, a 2,8 csillagos Pure Skin Pórustisztító Tapaszt úgy tűnik, hogy megtarthatták volna a gondolatok síkján, mivel erre érkezett a legtöbb 1 csillagos vélemény. Sok véleményező szerint semmit nem csinál és még csak nem is tapad rendesen.
Bár összességben 3,86 csillagja van, de az utóbbi időben elég sok keserű szájízzel írt véleményt kapott az Oriflame Giordani Gold Sminkalap is, ami ugyan kellemes illatú-állagú, viszont pont a smink tartósságán nem oszt, nem szoroz semmit, sőt. A Luke Charcoal Nose Cleansing Strips egész konkrétan 2 csillaggal kullog az idei citromlista 3. helyén - semmit nem csinál, cserébe még leszedni is nehéz. A 2,29 csillagos Yves Rocher Sensitive Vegetal Nyugtató Permet Érzékeny Bőrre szinte mindenkinek más miatt nem vált be - volt akit irritált, volt akit arcon köpött" és volt akin ragadt -, abban viszont szinte mindenki mélyen egyetértett, hogy nem érte meg megvenni. Az 1 csillagos Skeyndor Power C+ Energizing Cream SPF15 ha tehetné, a csillagokat is leígérné az égről, pedig a vélemények szerint akár ez is lehetne a leírása "Hatásosan szárítja a bőrt. Impozánsan megnöveli a pattanásszámot." Szintén 2 csillagos tünemény. Az 1,88 csillagos Balea Zitronenblüte + Mandel Ajakápoló Vaj hidratáló hatása nulla, rossz az íze/illata, és még az állaga is undok folyós-ragadós.


Testápolás & parfümök



Ha foltos és narancssárga bőrt szeretnétek, akkor a 3,16 csillagos Avon Sun+ Magic Tan Önbarnító Hidratáló Lotion Arcra és Testre lesz a ti terméketek, ha pedig minden vágyatok egy olyan gyanta, ami nem szedi le a szőrt, akkor az 1,89 csillagos X-Epil Használatra Kész Gyantacsík Bikini+Hónaljra érdemes beruházni! (Ja. Nem.) A 3,12 csillagos Sundance Mattító Napozó Fluid SPF30 nem hogy nem mattít, hanem még égeti és irritálja is a bőrt, sőt, pattanásokat is okoz. A The Body Shop Honey Bronze Shimmering Dry Oil Testre elviselhetetlenül kellemetlen és tolakodó illatot kapott, pedig a hatásával nem is lenne baj, mivel nagyon szép csillámos, enyhén barna színnel vonja be a bőrt. Az legnagyobb parfümcsalódásokat szokás szerint az Avon illatai gyűjtötték be, pl. a Passion Dance EDT és a Dreams EDP (ami vicces, mert egyúttal nekik köszönhetjük a KM legkedveltebb illatait is), de hatalmas csalódás volt Nektek az új, 2,24 csillagos Nina Ricci Luna EDT is, amit nagyjából egy szúrósan édes katyvaszként jellemeztetek, aminek köze nincs a korábbi Nina almácskákhoz. (a12smuk véleményén pedig annyit röhögtem, hogy Nektek is muszáj idéznem belőle: "Azt kell hogy mondjam, a névválasztás telitalálat, 5 csillag. A cuccost nyugodtan lőjék ki a Holdra!!!")


Hajápolás




A hájápolók közül a 2,94 csillagos Swiss-O-Par Kókusztejes Hajkúra verte ki a legtöbbeteknél a biztosítékot. Híg, rengeteg kell belőle, nem puhít, nem hidratál, nem csinál igazából semmit. Szintén nem a kategória gyöngyszeme a 2,41 csillagos L'Oreal Paris Elséve Volume Collagen Hajtőemelő Spray, ami nem hogy emel, hanem pont hogy lapít, pl. ritus206 szerint a támasztó hatását úgy fejti ki, hogy "Miután összekented a hajad, laposabb lett, rájössz hogy így nem mehetsz ki az utcára, nekitámaszkodsz valaminek ami épp a közeledben van." A 2,84 csillagos Gliss Kur Ultimate Repair Kétfázisú Ápoló Spraytől állítólag még szárazabb tapintású lesz a haj és még a szaga is borzalmasan erős. Ha vacak hajlakk, akkor Balea Trend It Up Volumennövelő Hajspray, ami olyan sprőddé, mű hatásúvá és nehezen kifésülhetővé teszi a hajat, hogy csak 2,71 csillagig vitte. A 2,44 csillagos Avon Advance Techniques Száraz Sampon gyakorlatilag semmit nem csinál a hajjal, és még a szaga is fullasztó. Az 5 millió forintos bébi, vagyis a Manna 2,91 csillagos Egészséges Tincsek Szappanjára is jócskán érkeztek csalódott vélemények, melyek szerint kiszárítja és vattaszerűvé teszi a hajat és még kimosni sem egy lejtmenet.


Smink




A kategória legnagyobb pénzkidobása az Alverde 4in1 Concealer lett. Ez a 2,22 csillagos kis rettenetet csillog, nem fed semmit, eldolgozhatatlan, szóval korrektorként egyenesen használhatatlan, bár volt aki megsajnálta, és nem dobta ki, hanem highlighterré avanzsálta. Ha már vacak korrektor, az 2,03 csillagos Avon Bőrnyugtató Hatású Folyékony Korrektor helyett is érdemesebb inkább 3 Magnumot venni, mivel túl sárga, egyáltalán nem fed, és még csak nem is tartós. A 2,13 csillagos Rimmel Scandaleyes Precision Micro Liner Szemhéjtust is pocsék vételnek találtátok, mivel alig fog és még az a kevés szín is szétfolyik pár órán belül. Az 1,73 csillagos s-he stylezone Concealer Palette sem egy túl jó vétel, ahogy orik fogalmaz: "...se tartósság, se pigmentáltság, se megfelelő fedés, ráadásul zsíros és olajos hatást kelt." Limitált kiadás lévén már nem kapható, de nem is nagyon siratta meg senki a 2,56 csillagos Catrice Kaviar Gauche Szem- és Arc Palettát, ami sokak szerint még a kiárusításkori 600 Ft-os árát sem érte meg, annyira nehéz a benne levő szemfestékekből színt kifacsarni. A 2 csillagos Essence Ecsettisztitó Sprayje sem hozta a tőle elvártakat - hiába próbáltátok meg többféleképpen is "kimosni" vele az ecseteiteket, egyszerűen nem ment. A legrosszab körömlakk valószínűleg nem túl büszke tulajdonosa az Avon Magic Effects Matt Hatású Körömlakkok lettek 2,22 csillaggal. Nagyon csíkoznak, csúnyán száradnak és jó, ha 1 napot kibírnak pattogás nélkül.


Nektek voltak olyan a termékeitek mostanában, amikben nagyot csalódtatok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése