BLOGKERESŐ

2016. szeptember 21., szerda

Termékajánló a 2016-os őszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra

Sziasztok Évi vagyok, kuponmániás. Minden (fél)évben megfogadom, hogy többet nem csinálom végig ezt a Glamour-napok nevű hisztit, aztán valahogy mégis mindig egy zsúfolt pláza közepén találom magam valamelyik barátnőmmel. Hát... ha már ez van, ismét összeszedtem Nektek (is) minden fontos infot a mostani Glamourban található kuponokról no és persze azokról a termékekről, amit érdemes lehet beszerezni a mostani körben. 



Szerintünk (és a KM-es vélemények szerint) ezeket lesz érdemes az október 6-9. között zajló Glamour-napokon venni.


Márkaboltok, patikák, parfümériák



20% kedvezmény van például a Cliniqueben, ami remek alkalom, hogy olyan bestseller, a krémmániás felhasználónak körében is régóta nagy kedvenc termékekre tegyetek szert, mint a Chubby Sticka vízhiányos bőrrel csodákat tevő Moisture Surge Extended Thirst Relief (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést), vagy épp az olajmentes Superbalanced Alapozó. (Egyébként nagyon sok további klassz terméke van még a márkának, amit nehéz lenne így hirtelenjében felsorolni, szóval érdemes elolvasni a témában a Mit érdemes tőlük venni: Clinique posztunkat is). Az elmúlt fél év újdonságai közül leginkább a fáradtnak látszó szemekre kifejlesztett Clinique Pep-Start Eye Creamet tudjuk ajánlani - tele van szuper összetevőkkel és remekül élénkíti a tekintetet -, illetve a több színben is kapható, a Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm is megérhet egy pillantást. Ennek az egyik oldalán cukoralapú radírt, a másik oldalán színezett hidratáló ajakbalzsamot találhattok, és nem csak a dizájn 5 csillagos, de állítólag nagyon szépen teszi a dolgát is.




A termékek árának a 20 százalékát lehet megspórolni az Estée Lauderben is, így például a KM legnépszerűbb high endes alapozója, a Double Wear Alapozó SPF 10 9200 Ft-ba kerül csak, de olcsóbban kaparinthatjátok meg a márka ikonikus öregedésgátló szérumát, az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II-t (ennek az összetevő szerinti elemzését itt olvashatjátok), vagy a Krémmániások és személyes kedvenc rúzsomat, a Pure Color Envy Sculpting Lipsticket (itt találjátok meg a róla írt tesztünket). Az újdonságok közül a Brow Now Volumizing Brow Tint az egyik legígéretesebb darab, amiről azt írtátok, hogy nagyon szépen megtartja a szálakat, a színezett verziók mellett pedig még a ceruzázás is elhanyagolható. További ígéretes Estee Lauder termékekért pedig érdemes elolvasni a Mit érdemes tőlük venni: Estee Lauder posztunkat is.


A patikái márkák közül az összes népszerű dermokozmetikai márka képviselteti magát - 20% kedvezménnyel kapható az Eucerin, a Bioderma, a La Roche-Posay, a Nuxe, az Uriage, és Vichy is, a Babé pedig 30% kedvezményt ad az arc- és hajápolóira. Az Eucerin termékek közül elsősorban a pH5 Olajtusfürdőt és a ph5 Intenzív Krémet ajánljuk Nektek (aminek az INCI-je nem túl szép első ránézésre, pedig a nagyon jó kis alapkrém), illetve lemosót, micellás vizet is érdemes lehet a márkától venni, például zsíros bőrűeknek a szalicilsavat is tartalmazó, illatmentes DermoPurifyer Mélytisztító Arclemosó Zselét vagy a szintén illatmentes DermatoClean Micelláris Tisztító Vizet. A La-Roche Posay újdonságai közül az irritált, pattanásos bőrre való Serozinc sprayt érdemes most beszerezni, de jó vétel lehet az egyik KM-es hónapkedvenc, az Effaclar Duo [+] (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést), de  bátran ajánljuk a márkától a Termálvíz Sprayüket (itt írtunk róla, hogy miért is jók ezek), de Cicaplastot (vagy Cicaplast Baume B5-öt) is most ésszerű venni, mert az mindig jó, ha van otthon... A Bioderma termékei közül olyan KM-es legeket érdemes venni, mint a 650 véleménynél járó TOP-micellás lemosó, a Sensibio H2O Micellás Lemosó vagy a Sébium Pore Refiner Pórusösszehúzó Krém (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést). A Vichytől a szuper fedőképességgel rendelkező Dermablend 3D Korrekciós Alapozóhoz lehet most olcsóbban hozzájutni, és a pasitoknak is most érdemes megvenni a Homme Izzadásgátló Dezodort (az enyém imádja, és KM-en is 4,64 csillaga van), az Uriagetól pedig a pattanásos, zsíros bőrre való Hyséac K18 Krémet (összetevő szerinti elemzés róla itt), az illat- és alkoholmentes Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+-t, vagy a szinte csupa maximum pontos véleménnyel bíró Termálvíz Sprayt érdemes számításba venni.


Douglasban szokás szerint csak a piros táblával megjelölt termékere jár a 20% kedvezmény, ami remek hír lehet akkor, hogy ha mondjuk olyan márkák termékeire fájna a fogatok, mint mondjuk a Bobbi Brown vagy a Lancôme. Előbbitől a teljesség igénye nélkül jó vétel lehet a Douglasban a Bobbitól egy Pirosító, zsírosabb bőrűeknek a BB Krémjük, a rúzs és szájkontúrceruza előnyeit szintetizáló Art Stick (itt találjátok meg a róla írt tesztünket), vagy a Tinted Eye Brightener nevű pillekönnyű mégis tökéletesen fedő korrektoruk (itt találjátok meg a róla írt tesztünket), utóbbinak pedig főleg a szempillaspiráljait és az olyan újdonságait érdemes most beszerezi, mint amilyen a szuperpontos Grandiôse Liner és az istenifinom új őszi illat, a La Nuit Trésor Caresse.

Marinnaudban akkor jár csak a 20% kedvezmény, ha egyidejűleg 2 terméket is vesztek, szóval hozzájuk akkor érdemes menni, ha több terméket is szeretnétek venni, vagy ha kizárólag náluk kapható termékre vágytok, így mondjuk Erborianra, Be Creativera vagy mondjuk Sisleyre.

A márkaboltok közül 20% kedvezmény jár a Profimedben, a Pupában (bizonyos termékekre akár 50% is), Ahavában (a kupon a Douglasban is érvényes) és a The Body Shopban (3 szabadon választható termékre), 30% kedvezmény a Yamunában, illetve 40% kedvezmény az Yves Rocherben (1 darab, nem Zöld Ponttal jelölt termék). A L'Occitane 2500 Ft kedvezményt biztosít 10 000 Ft-os vásárlás felett, a Kiehl's-ben pedig bőrtípusnak megfelelő luxusminta csomagot adnak 2 db Kiehl's termékvásárlása esetén.

A webshopok közül 20% kedvezményt ad a Milani és a Remington (IPL-es szőrtelenítők), 30% kedvezményt pedig az Aromax.


Drogériák

A drogériás kuponok között idén is szuper ajánlatok vannak: a DM elég sok márkára és termékre ad 20-50% kedvezményt, a Rossmannál is ugyanígy 20-50%-os kuponokkal vásárolhattok, ezeken felül 25%-al olcsóbban vehettek meg egy darab kiszemelt dekorkozmetikumot, a Müllernél pedig a teljes vásárlás végösszegéből jön le 20%. Nem árt tudni, hogy a DM ezúttal is tart 0. napot, vagyis az ország összes DM üzletében már október 5.-től (vagyis szerdától) be tudjátok váltani a kuponokat.

Smink



A DM-ben 50%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény (ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) jár 1-1 L'Oreal dekorkozmetikai termékeire - idén tavasszal jó vétel lehet az elmúlt félév újdonságai közül az általunk is tesztelt Nude Magique Cushion SPF29, a valóban szuperdús és szénfekete pillákat eredményező Mega Volume Miss Hippie Szempillaspirál és az Infallible Sexy Balmok is, amiknek az As If nevű árnyalata egy gyönyörű, mindenkinek jól álló, szájszínű árnyalat, ami eddig még minden Krémmániást levett a lábáról. 
A DM-ben 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kiszemelt (szintén 1 darab) Max Factor sminkcuccotokat is, például a KM egyik legnépszerűbb szempillaspirálját a Clump Defy Szempillaspirált és most érdemes lecsapni a Maybelline termékekre is, ugyanis 50% kedvezmény jár rájuk (a Müllerben 30% kedvezmény, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható), így például  már 2000 Ft-ért a tiétek lehet a csodás rózsás-mályvás The Blushed Nudes Palette (teszt vele itt) vagy pedig mindössze 1200 Ft-ért a szupernépszerű Lash Sensational Szempillaspirál.
A DM-ben 50% kedvezmény (a Müllerben 30% kedvezmény, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) jár 1-1 darab Rimmel és Astor termékekre is - előbbi márkától féláron vehetitek meg többek közt a Krémmánia kedvenc rúzsát, a Kate Moss Ajakrúzst vagy épp az új Kate Moss Sculpting Palettát, utóbbinál pedig olyan népszerű újdonságokat, mint például a highlightert és primert is tartalmazó Eyeartist Luxury Eye Shadow Palettet vagy a szuperül pigmentált és hosszan tartó Perfect Stay Fabulous Lipsticket.
Idén a Bourjois termékekre is van már kupon, ezeket a DM-ben 25% kedvezménnyel (a Müllerben 5% kedvezménnyel, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) vehetitek meg.

További kedvezmények: A DM-ben 50% mínusz jár a s-he stylezone és az alverde sminktermékekre.


Test-, arc-, fog- és hajápolás



A DM-ben 25% kedvezmény jár a következő márkák test-, arc- és hajápolási termékeire: Adidas, Dove (testápolás + tusfürdők) Elmex, Gillette (kivéve pengék), Helia-D (arcápolók), Nivea (dezodorok), Old Spice, Oral-BPalette (Deluxe és Perfect Care Color termékek), PalmoliveRevalidRexonaSchollX-Epil (szőrtelenítők), Zendium50% kedvezmény pedig az Aquafresh (1 db-os fogkefék), Blend-A-Med, David BeckhamFa, Garnier (arcápolók + hajfestékek + Minerál Deo és Neo dezodorok), L’Oréal (Casting hajfestékek + Age Specialist arckrémek + Elseve hajápolók + Excellence hajfestékek + Revitalift arcápolók), Lactacyd (intim mosakodó gélek), Nivea (arctisztítók), PantenePoliceSally Hansen (1 darab termék), Schwarzkopf (Ultime termékek), Syoss (Gloss Sensation és Oleo termékcsaládok + hajápolók és hajformázók), Vademecum, Wilkinson (férfi és női borotvakészülékek) márkák termékeire.

A Rossmannban 20% kedvezménnyel juthattok hozzá az Aloe Vera és a Zewa (nedves toalettpapírok), 25% kedvezménnyel a HairClinic, a Dove (Advanced Hair Series termékek), Lacalut, Parodontax, a Sensodyne, a Taft és X-Epil (intimhigiénés termékek), 30% kedvezménnyel a Colgate (Max White és Max White Exert White fogkrémek), a Diadermine, az Isana és a Nivea (arcápolók), 33% kedvezménnyel a Lactacyd, a Syoss (Color hajfestékek) és a Signal35% kedvezménnyel a JimJams,  40% kedvezménnyel a BIC, az Elséve, a Fa (dezodorok), a Gliss Kur, a Garnier (hajápolók + hajfestékek + hidratálókrémek és Pure termékek), a Got2B, a L'Oréal (arcápolók + Prodigy hajfestékek), a Palette hajfestékek, Schwarzkopf (Natural&Easy és Perfect Mousse hajfestékek), 50% kedvezménnyel pedig az Antonio Banderas, a Beyoncé, a David Beckham, a Dove (1 darab Advanced Hair Series Regenerate Nourishment hajápoló szérum)  és a Playboy termékekhez.

A Müllerben  30% kedvezmény jár Faa Beyonce, a David Bechham, a Palette, a Guess, a Sally Hansen és a Syoss termékek esetén, de mindegyik kupon beváltható 20%-os Müller kuponnal együtt is.

Ennyi márka legjobb termékeit nehéz is lenne kiemelni, szóval csak néhány példa: ha tusfürdőt kerestek, a Niveának szuper állagú és isteni illatú a 4,42 csillagos Nivea Silk Mousse Creme Soft Tusfürdő Habja. Kedvezményes áron kapható a Signal új fogkréme, a 4,04 csillagos, azonnali (de ideiglenes) fehérséget nyújtó Signal White Now Glossy Chic Fogkrém, érzékeny fogúaknak pedig a szintén népszerű Elmex Sensitive Whitening Fogkrém vagy a Sensodyne Rapid Fogkrém jelenthet alternatívát olcsóbban vásárolható fogkrémre. Ha pedig egy igazán hatásos izzadásgátlóra vadásztok a kuponjaitokkal, a véleményeitek alapján úgy tűnik, hogy az Old Spice Hawkridge Deo Stifttel nem nagyon tudtok félrelőni - férfidezodor léte ellenére meglepően sok KM-es kollegina sajátította ki magának, mivel állítólag nagyon kellemes, kicsit sem tolakodó kókuszos illata van, nem hagy foltot és nagyon szépen teszi a dolgát is. Hajápolókat is most érdemes venni, többek közt hajfestéket, például L'Oreal Casting Creme Gloss Hajfestéket, ami a KM abszolút legje a kategóriában. 25% kedvezménnyel, vagyis kb. 1500 Ft-ért lehet megvenni most az előző hónap leg-arcápolóját, a Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krémet (itt írunk róla összetevő szerinti elemzést), amiről KM-en már 21 véleményt írtatok és jelenleg 4,67 csillagja van, illetve 50 % kedvezménnyel a 4,41 csillagos Dove Regenerate Nourishment Hajápoló Szérumot is, aminek különlegessége, hogy a tápláló olajok és az ápoló tulajdonságokkal bíró szérumok előnyeit ötvözi egy termékben.

Érdemes végignézegetni a fent felsorolt márkák TOP termékeit Krémmánián - csak írjátok be a keresőbe az adott márkát, és az oldal népszerűségi sorrendben fogja megjeleníteni a hozzá tartozó termékeket!


A többi Glamour-napokos kedvezményről kategóriákra és kedvezményekre lebontva az Urban:Eve-n találhattok részletes infokat.


Ti mentek Glamour napozni? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése