BLOGKERESŐ

2016. október 2., vasárnap

Havi kedvencek - 2016 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!

Arcápolás



A hónap egyik kedvenc arcápolója a La Roche-Posay Fiziológiás Micellás Szerkezetű Arctisztító lett, amiről azt írtátok, hogy ugyan szépen elbánik a sminkkel, de a legtöbben mégis inkább átlagosnak találtátok, mint kiemelkedőnek, és nem biztos, hogy megvennétek nagy kiszerelésben is (a legtöbb mostani véleményező a nyári felfedezőcsomag révén jutott hozzá).
Szerettétek még a The Body Shop új, mélytisztító, detoxikáló és fiatalságmegőrző arcmaszkját, a Himalájai Tisztító Agyagos Arcmaszkot is - állítólag nagyon szépen összehúzza a pórusokat, és puha, tiszta, felfrissült bőrt hagy maga után, igaz, felkenéskor kicsit csíp és lemosni is macerás kissé. Egy kifejezetten pénztárcabarát maszk is népszerű volt még KM-es körökben, mégpedig az Avon Planet Spa Caribbean Escape Luxus Arcmaszk, aminek a használata után rendkívül puha bőrről számoltatok be. A magasabb árkategória legje is egy arcradírként is funkciónáló arcmaszk lett, mégpedig a Clinique Pep-Start 2in1 Exfoliating Cleanser lett, amiről szintén azt írtátok, hogy szépen tisztít és radíroz, bár volt, akit picit szárított. Jó hír, hogy 30 ml-es próbakiszerelésben is meg lehet venni 1990 Ft-ért.


Testápolás & parfüm



A hónap testápolási legje a Balea Luxury Verwöhndusche Golden Glamour nevű tusfürdő lett. Azt írjátok, hogy isteni illata van, klassz élmény a vele való fürdés az arany csillámoknak köszönhetően, és ár-érték arányban kimagaslóan jó. A Dove Nourishing Care & Oil Krémtusfürdő Marokkói Argánolajjalra eddig csupa maximum pontos vélemény érkezett - nagyon szuper az állaga, nem szárít és pazar az illata (valószínűleg a Chevignon Forever Mine illatjegyeit viseli magán). Ha ősz, akkor kézkrémszezon: havileg lett a Helia-D Hidratáló Kézkrém Ureával és Körömvirágolajjal, ami a viszonylag hamar beszívódik és selymessé teszi a kezet és kellően hidratál. A hónap illata a virágos-gyümölcsös Dior Miss Dior Absolutely Blooming lett.


Hajápolás



Szeptember hajápolólegje a Pantene Pro-V Intensive Repair Sampon lett, aminek nem csak jó az illata, gyönyörű fényt és csodás puhaságot adott a hajnak, de volt, akinek még a hajhullása ellen is hatott. Az Yves Rocher Hajregeneráló Olaj nagyon szépen és tartósan (akár 2-3 hajmosáson át) puhává teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené azt, az Isana Hair Professional Regeneráló Sampon pedig nem csak olcsó (400 Ft), de állítólag döbbenetesen jó, drágább samponokat is simán kenterbe ver - róla azt írtátok, hogy tiszta, puha, könnyű hajat hagy maga után és nagyon jól habzik, ezért kevés kell belőle. Sajnos limitált kiadás lévén már nem valószínű, hogy sok helyen kapható, de mindenképp említést érdemel a kék(!) színű Balea Jeden Tag Shampoo Schwungvoll is: nagyon kellemes gyümölcsös-gumicukros illatot kapott, és a dolgát is teszi.


Smink



A hónap sminklegje a Maybelline Volum' Express The Colossal Spider Effect Szempillaspirál lett, aminek bár elsőre elég furcsa és ijesztő a keféje, kicsit összetapadt (nem hiába a neve), de egyébként szép hatást lehet vele elérni, ráadásul nem is pereg vagy maszatolódik. Hónap legje lett még a Catrice HD Liquid Coverage Alapozó is, amiből van már egész világos szín is, jó a fedése, nincs maszkhatása és még a tartósság terén is egész jól teljesít, bár volt akinek beleült az amúgy nem is látható ráncaiba és sokan kicsit túl rózsaszínesnek és túl világosnak tartjátok a színskálát. Az Essence Matt Matt Matt Rúzsnak a vélemények szerint jó az állaga, kellemes viselni, és a mattsága ellenére nem szárítja az ajkakat sem,sőt, szájceruzával még a tartósságuk is egészen tűrhető. A nemrég debütált L.O.V márka LIPAffair Rúzsa eddig csupa 5 csillagos véleményt zsebelt be. Nagyon minőségi, mágnessel záródó csomagolást kapott, nagyon tartós és egyenletesen kopik, a színek pedig csodaszépek, főleg a piros árnyalatok. Ja, és minden színhez van színben illő, ugyanolyan fantázianevű ceruza is!



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése