BLOGKERESŐ

2022. szeptember 26., hétfő

Mivel fehérítsd ki a fogaid házilag? - A Krémmánia legjobb fogfehérítői

A fehér fog azon küllemre vonatkozó vágyálmokhoz tartozik, ami mindenkit érint, hiszen a fehér fogszín mindig is a szépség egyik meghatározó szimbóluma volt. Ma már sokféleképp el lehet érni a vágyott fehérséget, de mielőtt fogfehérítő kezelésre mennétek, érdemes kipróbálni pár olcsóbb alternatívát is. Most a KM legjeit szedtem egy csokorba!


A házi praktikák közül a hyperolos fogfehérítés a legnépszerűbb a KM-esek körében - a Hyperol tablettát vízben feloldva kell használni, öblögetőként. Mivel nagyon erős fertőtlenítő, ezért a szájszagot is hatékonyan orvosolja.

A boltok polcain levő fogkrémek dobozainak nagy részén ott virít a hangzatos "whitening" szócska, de igazán hatékonyat mégis nagyon nehéz találni. A Rembrandt Deeply White + Peroxide Whitening fogkrémnek jó pár elkötelezett híve van már a KMen is, mivel a mélyfehérítő hatása annyira látványos, hogy sokan több árnyalattal fehérebb fogakról számoltak be. A beszerzés viszont macerás kicsit, csak online érhető el, de megéri a "fáradtságot". Olcsó-könnyen beszerezhető vonalon maradva a legjobb értékeléseket a Himalaya Herbals Sparkly White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém kapta ebben a témakörben - finom mentolos, jól habzik és rendszeres használat mellett persze fehérít -, kit jobban, kit kevésbé. A Signal White Now fogrémek azonnali fogfehérítést ígérnek, vagyis a hatásuk elvileg már egy fogmosás után látványos. Bár hosszútávon tényleg van fogfehérítő hatása, az azonnali eredmény optikai - a fogkrém kék színe okozza. A Krémmánián legnépszerűbb fajta a Signal White Now Glossy Chic Fogkrém fogkrém, ami  azonnal fehérebb fogakat és fényes fogfelületet ígér már egy fogmosással, és az eddigi véleményeitek alapján ezt az ígéretét többé-kevésbé tényleg be is tartja. A Blanx Intensive Stain Removal tulajdonképpen folteltávolító, vagyis a fog kávé-bor-cigi hármasa által okozott elszíneződéseket tünteti el a sarki zuzmó kivonatot és bambusz mikroszemcsét tartalmazó összetételének köszönhetően. Az íze kellemes, és valóban hatékony, bár kissé lassú, nálam csak a tubus félénél járva kezdett látványos lenni a hatása.

A végére hagytam a személyes kedvenceimet, a Crest fogfehérítő tapaszait, amiket tényleg szívből tudok ajánlani bárkinek. A legnépszerűbb változat a Whitestrips Professional Effects, aminek jelenleg 4,41 csillaga van KM-en, és már akár 2-3 csík elhasználása után fehérebbé teszi a fogakat, 1-1,5 hét használat után pedig kifejezetten látványossá válik az eredmény, a hátránya viszont, hogy a kúra alatt kissé érzékennyé teszi a fogakat, szóval egy érzékeny fogakra való vagy remineralizáló fogkrém azért nem árt mellé.


Ti mivel fehérítitek a fogatokat? Foglalkoztok egyáltalán ilyesmivel?

1 megjegyzés:

  1. https://index.hu/tudomany/til/2015/12/07/a_japan_nok_evszazadokig_feketere_festettek_a_fogaikat/ :D

    VálaszTörlés