BLOGKERESŐ

2017. február 1., szerda

Havi kedvencek - 2017 január

Túl vagyunk az év leglassabban telő hónapján, ünnepeljük is meg gyorsan a havi legekkel... ;)

Arcápolás



A hónap arcápoló legjei közt ebben a hónapban nem igazán voltak újdonságok, hanem elsősorban régi, KM-esek közt széles körben népszerű termékeket szerettetek,
például az 1444 véleménynél járó Garnier Micellás Arctisztító Vizet, ami a többségeteknél nagyon szépen teljesít és nem is irritálta, szárította a bőrötöket, a 744 véleményes Carmex Original Stift SPF15-t, ami még mindig az egyik kedvenc ajakápolótok KM-en, vagy épp a klasszikus Nivea Creme. Ahónap kedvenc arcápolója a magasabb árkategóriában a Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment With 2% BHA lett, ami nem csak szuperül hámlaszt, de szépen összehúzza a pórusokat és lehúzza a pirosságot is.


Testápolás & parfüm



A hónap testápolási legje címet ezúttal a vanília és rózsa illatú Balea Sweet Wonderland Dusche & Creme viseli, amit az egyik utolsó hozzáírt véleményben Dorcus nevű krémmániásunk így jellemez: "...szuper az illata, bár nekem se rózsa, se vanília, de imádom". Szerettétek még a Lush Intergalactic Fürdőbombát,elsősorban azért, mert csodálatos vizuális élményt nyújt ahogy feloldódik a vízben, de a bőrön hagyott csillámok és a hidratáló hatása miatt is kedveltétek. A Yves Rocher Bourbon Vanília Testápoló bár hidratáló hatását tekintve volt akinek így télen gyengécske volt, viszont isteni és tartós vaníliaillata van és könnyen beszívódik. A hónap kedvenc új illata az kellemesen édeskés, de sajnos nem olyan tartós illatú Avon Imari Elixir EDT lett.


Hajápolás



Még mindig nagyon szeretitek a hajápoló olajakat, ebben a hónapban is egy olaj lett a kedvencetek, mégpedig az Aussie 3 Miracle Repair Oil Hajolaj. Szinte csak szuperlatívuszokban írtatok róla eddig - állítólag nagyon könnyen felszívódik, jó az illata és a hajat is segít egészségesen, puhán tartani. Az ezüstérmes Isana Hajápoló Olajnál már egy fokkal visszafogottabban lelkes vélemények vannak, de azért ennél is kellemes illatról és megfelelő hajpuhító hatásról számoltatok be sokan. A Helia-D Hajerősítő Sampon Minden Hajtípusra  a rajongói szerint dúsít, tartást ad és nagyon jól tisztít (akiknek nem jött be azok szerint viszont szárít/zsírosít), míg a Syoss Renew 7 Complete Repair Azonnali Intenzív Hajmaszk pedig még a göndör hajat is eszméletlenül puhává és selymessé teszi.


Smink



A hónap kedvenc sminkterméke a Pupa Made To Last Foundation lett, amiről azt írtátok, hogy zsíros bőrre ez az egyik legtökéletesebb alapozó - szépen fed, mattít, építhető és még tartós is. Az Astor Perfect Stay Fabulous Lipstick nem csak csodaszép színekkel operál, de az illata is nagyon finom gyümölcsös, sőt, még hidratálja is az ajkakat. A Rdel Young Crazy Matt'n'lasting Szájfény az olcsósága (500 Ft) és kissé gagyi külseje ellenére állítólag meglepően jó és tartós, a Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder pedig szépséges selyemfénnyel vonja be az arcot.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése