BLOGKERESŐ

2017. november 22., szerda

Kipróbáltuk a Clinique Pep-Start újdonságait!

Új tagokkal bővült a Clinique KM-en is népszerű peptides termékcsaládja, méghozzá egy buborékokat képező arcmaszkkal és egy szuper éjszakai ajakmaszkkal. Ezeket néztük most Nektek közelebbről!



Teszt, elemzés.


Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask (10 980 Ft / 50 ml)

"Frissítő, bőrmegújító hatású, zselés tisztító maszk, mely mélyen tisztítja a bőrt és tökéletesen előkészíti a sminkeléshez. Az egyedülálló formula pár perc alatt rózsaszín zseléből apró, fehér, tisztító buborékokból álló réteggé változik. Az energizáló buborékok és az exfoliáló hatóanyagok megemelik és eltávolítják a bőrről a felszíni olajat és a szennyeződést, és puhábbá, simábbá és könnyebben sminkelhetővé teszik a bőrt."


A maszk kinyomva egy kifejezetten folyékony, rózsaszínű gél, ami az arcra felapplikálva úgy egy perc múlva elkezd könnyű, fehér habbá alakulni. A habzás folyamata egyébként nagyon érdekes érzés, nekem például eleinte kifejezetten kellemes, de a 2 perces hatóidő végén azért már jól esik lemosni, mert kezd kicsit csikis lenni. Én azt tapasztaltam, hogy tényleg alaposan tisztít, anélkül, hogy szárítana, bár a tudását inkább egy jobb géles lemosóhoz tudnám hasonlítani, mint mondjuk egy tényleg mélyen tisztító agyagos maszkéhoz. Az összetevők elég impozánsak (például 2 féle pepdid is került bele), bár a jótékony hatásuk ezalatt a 2 perces hatóidő alatt valószínűleg nem igazán tud érvényesülni. 


Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask (5790 Ft / 10 ml)

"Éjszakai (vagy bármikor használható) maszk, mely speciálisan az ajkak intenzív hidratálására lett kifejlesztve. Alkalmazható önmagában, vagy akkor, ha extra hidratálásra van szükség. Gyönyörű, puha és egyenletes alapot nyújt a rúzsok felviteléhez."


Az első dolog, ami feltűnt vele kapcsolatban, hogy nincsenek is benne peptidek 😂, ettől függetlenül egy nagyon szép INCI-jű és nagyon hatásos termékről van szó, ha jobban megnézitek, telis-tele van szuper emolliensekkel, amitől szinte percek alatt érvényesül a puhító hatása, ráadásul antioxidánsok és bőrjavító összetevők is kerültek bele, amik segítenek a regenerációban. Az ajakápoló egyébként sűrűbb, balzsamosabb textúrájú, mégsem túl zsíros, a száj melegére könnyen és vékonyan is teríthető, szóval nem csak éjszakai "maszkként", hanem akár nappalra is fel lehet tenni, már csak azért is, mert azonnal szép ápolt hatású lesz tőle még a legcserepesebb száj is. 


Ajánlom őket? Az ajakápoló nagyon jó lett, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam - nagyon gazdaságos, szuper az összetevőlistája és nagyon gyorsan hat, a habzó maszk viszont szerintem inkább csak fun fact miatt izgis, vannak a Cliniquenek sokkal hatásosabb maszkjai (például ez vagy ez) is.


Ti próbáltátok már valamelyiket? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése