BLOGKERESŐ

2018. augusztus 3., péntek

Havi kedvencek - 2018 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de az ehavi kedvencek listáján ez csöppet sem érződik, csupa klassz kis nyári cuccot szerettetek júliusban is! :)

Arcápolás



A hónap legfelkapottabb arcápolója az eddig csupa miximális pontszámú értékeléseket begyűjtő Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Light lett, amiről olyanokat írtatok, hogy nagyon könnyen beszívódik, nem hagy maga után zavaró réteget és szépen feltölti a bőrt, mindezt szuper áron (2590 Ft).
Az Alverde Bio Rózsavíz bár sajnos tartalmaz alkoholt, viszont azt mondtátok róla, hogy nyáron nagyon jól frissíti, hűsíti, és valamennyire még hidratálja is a bőrt. A Neutrogena Hydro Boost Aqua Arctisztítógél egy hialuronsavat is tartalmazó arctisztító, amiből elég kicsi is, klasszul felhabosodik és tisztít, bár az illatanyagot páran azért sérelmeztétek benne. Végül kedvenc lett még a Helia-D Aquaboom Mélyhidratáló Arcgél - olcsó, állítólag nyáron elég hidratálást nyújt és könnyű rá sminkelni, szépen terül rajta az alapozó.



Testápolás & parfüm



Az Isana Coconut Water Tusfürdő idén az egyik nyári tusfürdő-kedvencetek, aminek koktélokra hajazó, frisítően mangós az illata. A limitált Balea Aloe Vera Bodygel is szép helyezést ért el, mivel nagyon kedvező az ára, nagyon jó az állaga és az ígéretéhez hűen tényleg hidratált és friss bőrérzetet nyújt. A Dove Invisible Care Floral Touch Deo Sprayről azt írtátok, hogy nem csak az illata kellemes, de a hatása is teljesen rendben van és a ruhákon sem hagy nyomot. A hónap illata az Avon Far Away Rebel EDP lett.


Hajápolás




A hajápolás szekció aranyérmét ebben a hónapban is a Garnier új Hair Food maszkai közül vitte el az egyik, mégpedig a Garnier Fructis Macadamia Hair Food 3in1 Hajmaszk, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. Az áttetsző, géles állagú, visszafogottan citromfű illatú Nivea Micellás Tisztító Sampon Citromfű Kivonattalról sok jót írtatok, például, hogy jól habzik és tényleg szépen tisztít, bár kissé szárítja a hajat. A szilikonmentes, panthenolt is tartalmazó Balea Kókusz és Ananász Sampon jól habzik, jól tisztít és kellemes visszafogott az illata, az Got2b #OhMyNude Selymes Érintés Kifésülést Könnyítő Spray pedig puhává, illatossá és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat (és tökéletes másolata a régi Silk Gloss termékcsaládnak)!


Smink




A hónap sminkterméke a Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick lett - szupertartós az ajkakon, száradás után semmilyen nyomot nem hagy és teljesen mattra szárad. A MakeUp Revolution Soph Eyeshadow Paletteben nem csak gyönyörűek és egyediek a benne levő színek, de  viszonylag jól pigmentáltak és könnyen eldolgozhatóak is, igaz, kicsit azért porzanak. A Bourjois Healthy Mix BB Cream BB krémhez képest szépen fedés még tartós is. Végül de nem utolsósorban kedvenc lett még az Essence Get Picture Ready! Pórusfinomító, Mattító Primer is, ami bár a nevével ellentétben nem annyira jeleskedik pórusfinomításban, viszont cserébe az egyik véleményező szerint még 30 fokban is tartja az alapozót.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése