BLOGKERESŐ

2019. április 1., hétfő

Havi kedvencek - 2019 március

Véget ért a tavasz első hónapja, mutatjuk, miket szerettetek a legjobban.

Arcápolás



Az arcápolók közül az Eveline Cosmetics Expert C Fiatalság Aktivátor Vitamin-Szérum Injekció egy 12%-os erősségű C-vitaminos készítmény, amely a nem túl szexi INCI-lista ellenére is 4,45-ös értékelésen áll.
Ezt pedig azzal érte el, hogy volt, hogy sokatoknak lett használatától élénkebb, üdébb, kisimultabb arc arcbőre és a szemkörnyéki puffadtságot is szépen kezelte. A Nivea Micellair Rózsavizes Micellás Arclemosó Gél első hét véleményezője alapján egészen jó kis arctisztító, amely 4,57-es értékelésen áll jelenleg. Tapasztalataitok alapján nem szárította a bőrt, nem volt csikorgatóan tiszta az eredmény, ellenben a sminkmaradványokat tökéletesen eltávolította. Sűrű állagának köszönhetően, kevés is elegendő belőle, is kiadós mennyiségnek számít. A CeraVe Hydrating Cleanser szinte tökéletes értékeléseket produkál, 4,89-es értékelése alapján kipróbálásra érdemes lemosót üdvözölhetünk személyében. Szép az INCI-je, véleményeitek alapján pedig nem szárítja a bőrt, nem húzódik utána kellemetlenül, kellemes krémes állaga van és megfelelően tisztít is. A 4,44-es értékelésű L'Oreal Paris Hydra Genius Aloe Water - Dry & Sensitive Skin egy folyékony hidratáló készítmény, melyet vízhiányos bőrre pluszban a hidratáló előtt is használhatunk, de akár ahelyett, önmagában is megállja a helyét. Gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos réteget és úgy tapasztaltátok, megfelelően hidratál is.


Testápolás & illat



Az Isana két terméke is bekerült március legjobbjai közé, a limitált kiadású Isana Kaffee & Vanille Krémtusfürdő baráti árával, kellemes habzásával, a kávérajongókat pedig természetesen illatával vette le a lábáról - amiben egyébként a csokis jelleg is tetten érhető. Jelenleg 4,54-es pontszámon áll. A 4,6-os értékelésű Isana Cremedusche Rainbow Cake a frissen sült torta illatát ígéri használójának, amit a jelek szerint teljesít is, édesszájúaknak így hát kötelező ezt a kis cukiságot kipróbálni, ami árban épp olya kedvező, mint a márka többi tusfürdője. Ha már kilubickolta magát a Krémmániás társaság, bőrük puhaságát a Barnängen Caring Testápolótól várták - ha nem is legtöbben, de sokan, ugyanis a legjobb értékeléseket ez a készítmény kapta. A 4,83-as értékelésű testápolóról azt írtátok, nagyon finom az illata, megfelelően hidratál és gyorsan beszívódik a bőrbe, pumpás kiszerelése pedig plusz örömforrást jelentett sokatoknak. A parfümök közül a Gucci Guilty Pour Femme EDP lett a kedvenc, ez az orientális- virágos újdonság 11 vélemény után is 4,27-es értékelésen áll, ami egy parfümtől nagyon szép teljesítmény. Úgy találtátok, nagyon finom, nőies, elegáns illat, az üvege pedig igazi kis remekmű.


Haj



4,5-ös értékelésen zárta a hónapot a L'Oréal Professionnel Steampod Tápláló Krém Vékonyszálú Hajra párára aktiválódó Pro-Keratinos termék, mely véleményeitek alapján nem csak steampod hajvasalókkal együtt működik remekül. Ápolja, védi a hajat formázás közben, elsősorban a vastag szálú hajra lehet megfelelő ez a készítmény. A szilikonmentes Nature Box Avokádó Sampon sokatoknál tette hajatokat még 2-3 nappal mosást követően is puhává, megfelelően tisztította a hajat, volt aki érzékeny fejbőrre alkalmazta és ott is remekül bevált, továbbá az illatával is meg voltatok elégedve. Értékelése jelenleg mégis csak 3,23, ugyanis ez sem tökéletes termék, míg valakinél bevált másnál gyorsan zsírosította a hajat és semmi extrát nem adott. A Gliss Kur Supreme Length Intenzív Hajápoló Maszk tíz vélemény után 4,44-es értékelésen áll, a tégelyes készítmény, amelyről azt írtátok, könnyű eloszlati a hajon, kimosásával sincsenek gondok, a hajat pedig fényessé és puhává tette a hajat, továbbá illata is nagyon bejött nektek. A Baba Sampon Zsíros Hajra Zöldtea-Kivonattal még kevés, de jó értékeléseket kapott (4-es átlag), főként azért, mert jól habzik, tisztít és anélkül, hogy szárítaná a hajat, a hajmosások gyakorisága is ritkítható elvileg a használatával.


Smink



Sminktermékek közül az egyik leg-leg portéka a Maybelline Snapscara Szempillaspirál lett, amire eddig 45 vélemény érkezett, amik alapján 4,31-es pontszámmal zárta a hónapot. Nagyjából minden előnyös tulajdonság említésre került, ami egy spirál esetén fontos lehet: nem tapasztotta össze a pillákat akkor sem, ha több rétegben vittétek fel, ívelte, hosszabbította őket, nem lettek "póklábasak", nem potyogott le, mégis könnyen le lehetett mosni nap végén. A rúzsok terén a L'Oreal Rouge Signature Matte Liquid Lipstick volt a bejövős, 4,55-ös átlagon áll,a vélemények alapján nagyon könnyű állagú, mintha vízzel kenegetnénk ajkainkat, szépen eldolgozható, de erre szükség is van, mert hamar megköt az ajkakon. Dicsértétek tartósságát is, aláhidratálni itt is érdemes, volt akinél szárította az ajkakat. Nagyon jó vélemények érkeztek A Trend It Up Pure Perfection Lip Oil ajakolajra, nem véletlen, hogy 4,88-on áll az értékelése. A limitált újdonság szépen ápolja az ajkakat, miközben csillogóvá is teszi azokat. Picit ragadós, mint általában az ajakolajak, az applikátora rendben van és az illata is kellemes. A Catrice Brow Colorist Semi-Permanent Szemöldök Formázó zárja havi listánkat, melynek pici kefefejét sokan dicsértétek. 4,47-es értékelése olyan véleményekből jött össze, miszerint könnyű vele dolgozni, jól fixálja a szemöldököt, a színei is rendben vannak és megfelelően befogja a szemöldökszálacskákat is.


Ti milyen újdonságot próbáltatok ki márciusban? Volt olyan, amit ajánlanátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése