BLOGKERESŐ

2019. november 8., péntek

Hello 7. Krémmánia Beauty Box!

Nagyon sokan érdeklődtetek az elmúlt hetekben, hogy lesz-e idén ősszel beauty box, szóval örömmel jelenthetem be, hogy most sem marad ki és ezúttal olyan téma köré építettük fel, ami tudjuk, hogy sokatok szívügye, ez pedig nem más, mint az állatkísérletmentes kozmetikumok. Bizony, egy állatnak sem esett bántódása azért, hogy megtöltsük ezt a dobozt! 🐇



Az, hogy pontosan mi került a dobozba, az persze megint meglepetés, de azt eláruljuk, hogy összesen 10 már jól ismert Krémmánia kedvencet vagy pedig még felfedezésre váró újdonságot találtok.

A 10 termékből 8 teljes méret és 2 utazó kiszerelés. A márkák pedig ők lesznek:

  • Adrienne Feller: A termálvizet tartalmazó termékeket gyártó magyar márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.
  • Essence: A KM egyik legnépszerűbb dekorkozmetikai márkája olyan termékkel készült Nektek, amely hónap kedvence is volt már az oldalon és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illette.
  • Fabulon: A márka egyik idei újdonsága került a dobozba, ami bár minden bőrtípusra szuper, főleg a zsíros, problémás bőrűek fognak neki örülni.
  • GlamOriginal: A GlamOriginal egy magyar márka, 100%-ban természetes összetevőkkel, akiktől most egy vegán alapanyagokból készült, sokoldalúan használható dekorkozmetikumot próbálhattok ki.
  • Levendárium: A magyar márkától egy aromaterápiás illóolajokban gazdag, különleges bőrtápláló kozmetikum került a box-ba.
  • Neogence: A hatóanyagokban gazdag termékeket gyártó cég termékei közül próbálhattok ki most egyet.
  • Officina Merta: A márkától egy olyan termék került a dobozba, mely igazi gyorssegély lehet a téli hónapok beköszöntével.
  • Tadé: A natúrkozmetikumokat gyártó francia márka egyik leghíresebb termékét tettük a dobozba, mely több ezer éves, aleppói hagyományokat alapul véve készül, mediterrán környezetben.
  • Vintage Beauty: A natúrkozmetikumokat gyártó magyar márkától egy olyan 100%-ban növényi összetételű terméket tettünk a dobozba, amellyel még könnyebb lesz a hűvösebb időjárásra való ráhangolódás.
  • Yamuna: A Krémmánián is népszerű márkától egy igazi nőies illatú alapdarab lapul a dobozban.

A termékek összértéke 16 112 Ft lett, viszont az doboz ára csak 5 290 Ft (+postaköltség). 10 580 Ft-tól vagy 2 doboz együttes vásárlása esetén a szállítási költség ingyenes.

A doboz november 22.-én (pénteken) 16:00-tól rendelhető a SkinsmartonA hétvége során (november 22-24) rendelt dobozok kiszállítása szerdától-péntekig várható (november 27-29).




A zökkenőmentes kiszállítás érdekében folyamatosan válaszolni fognak Nektek a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen: hello@skinsmart.hu

Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

6 megjegyzés:

  1. Uuuh...😍 Rég voltam ilyen izgatott kozmetikum zsákbamacska miatt! Körbekérdezem a családot, ki akarja megvenni nekem Karácsonyra... 😂
    (Kicsit sokat költöttem adventi kalendáriumokra mostanában, kozmetikum-stopom van.😅)

    VálaszTörlés
  2. Külföldre is szállítanak esetleg?? 😁

    VálaszTörlés