BLOGKERESŐ

2020. január 31., péntek

Havi kedvencek - 2020 január

Túl vagyunk a hónapok hétfőjén, ami azt jelenti, hogy eljött a 2020-as év első havi kedvences posztjának az ideje :)

Arcápolás



Beauty Glam Hyaluronic Boost Serum: Olcsó (3000 Ft) és csupa jót írtatok róla, viszont nagyon sokszor ki van fogyva a Müllerekből, szóval nem a legegyszerűbb beszerezni. Összesen 5 összetevőt tartalmaz, köztük hialuronsavat és panthenolt; vizes, könnyen felszívódó állaga van és nagyon szépen feltölti, simítja a bőrt.
Vichy Normaderm Phytosolution: Ezt a krémet nagyon sokan megkapták tesztelésre, ami miatt sok semmitmondó újoncvéleményt kellett törölünk, de úgy tűnik, hogy emelett sok törzstagunk is megszerette. Könnyű állaga van és olyan valóban hasznos összetevőkkel harcol a pattanások ellen, mint a szalicilsav, a kaolin illetve a bőrfelszín regenerációját - így a bőr egészséges működését támogató - összetevők is kerültek bele. A vélemények többsége szerint könnyen felszívódik, jól hidratál, csökkenti a pattanások számát és egységesíti a bőrt.
Revolution Skin 10% Niacinamide + 1% Zinc Blemish and Pore Refining Serum: Egy másik pattanásos bőrre szánt termék is januári kedvenc lett - ez a szérum egy The Ordinary koppintás, ami vicces, mert a KM-en megadott árak szerint még drágább is, mint a TO, viszont vizesebb az állaga és könnyebben beszívódik, igaz volt, aki szerint furább a szaga, pattanások ellen viszont eddig szinte minden véleményező dicsérte.
Foreo Luna Mini 3: A Foreo legújabb készüléke is felkerült a listánkra hála leginkább annak, hogy meg lehetett nálunk nyerni tesztelésre. Szépen tisztít, puhít és remek kis kütyü, de többen is azt a konklúziót vonták le, hogy bár nagyon jó, de azért lehet nélküle élni és a hozzá tartozó app használatához sem ragaszkodtak. 


Testápolás & parfüm



Avon Care Regeneráló és Hidratáló Kézkrém Avokádóval: Nagyon szeretitek az Avon kézkrémeit, a kakaós verzió az egyik legnépszerűbb kézkrém volt az oldalon az őszi szezonban, nemrég pedig előrukkoltak ezzel avokádós verzióval, aminek nagyon finom, de visszafogott az illata, az állaga pedig a megszokott, könnyen beszívódó, selymes kacsókat maga után hagyó formula.
Balea Silky Diamond Tusfürdő: Ritka az a hónap, amikor nincs Baleás tusfürdő a legek közt, és ez alól a január sem volt kivétel. A Silky Diamond fantázianevű tusfürdő sok elismerő véleményt kapott. Kellemes, krémes, sűrű állaga van, jól habzik, az illata pedig finom, édes karamelles, midnezt pár száz forintért.
Levendárium Bio Aromaterápiás Virágos Női Testápoló Olaj: A legutóbbi boxunk egyik lakója volt ez a szuper kis olaj, aminek nem csak az illata tetszett nagyon a véleményezőinknek, de nagyon puhává tette a bőrüket is, ráadásul arról számoltatok be, hogy a bőrötök maradéktalanul be is szívta.
Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori EDP: A hónap illata, amiről azt írtátok, hogy csodaszép, elegáns kicsit sem erőszakos virágos illat télre, többetek szerint is a Bloom sorozat legjobban sikerült darabja.


Hajápolás



Balea Vanilla Sky Szilárd Sampon: Ez az innovatív termék lett a hónap egyik top hajápolója. Nagyon jól felhabzik a hajon, ami csikorgósan tiszta és könnyed lesz tőle. Balzsam ugyan kell utána, de összességében nagyon szép puhává és fényessé teszi a hajat. Sajnos a véleményezőknek nem tolta ki a hajmosást, igaz, nem is zsírosított.
Revlon Orofluido Amazonia Maszk: Van aki azt írta róla, hogy több nagy márka hajpakolásának kipróbálása után ennél érezte azt először, hogy tényleg ápolt, erős és egészséges kinézetű a használatától a haja és az illata is nagyon finom.
Tangle Teezer Fine & Fragile: A Tangle Teezer vékony szálú hajra kifejlesztett fésűjéről azt írtátok, hogy amellett, hogy a többi TT-hez hasonlóan gyorsan és húzás mentesen ki lehet vele fésülni a hajat, még a hajszálakat sem töri meg.
Redken Cerafill Retaliate Hair Thinning Shampoo: Ez a hajhullásra kifejlesztett sampon az eddigi vélemények szerint tényleg hat.


Smink



L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash Szempillaspirál: Ezzel a merev apró tüskékkel felszerelt szilikon kefével ellátott spirállal nagyon szép vastag és fekete pillákat lehet elérni, anélkül, hogy peregne vagy kenődne. Ami negatívum vele kapcsolatban és többen is írtátok, hogy 2-3 hónap után megadja benne magát a festék és nem lehet vele elérni az elején megszokott hatást.
Real Techniques Everyday Essentials: Szuper alapszett, amire csak 5 csillagos vélemény érkezett idáig. 3 arcecsetet egy szemecsetet és egy sminkszivacsot tartalmaz, minden darab tökéletes minőségű és puha. Azt írjátok, minden darabját maximálisan ki lehet használni - a szett segítségével elkészíthető az alapozó, kontúr, fixálás és a szem smink is.
Catrice Glitterholic Ajakrúzs: Különleges, csillámokkal megspékelt rúzsok gyönyörű csillámos fekete csomagolásban. Alkalmi megjelenéshez is gyönyörűek, de a bátrabbak nyugodtan hordhatják hétköznap is. Nagyon pigmentáltak, egy húzás is elég és egész tartós is, bár az evést nem bírják sajnos. 
Revolution Re-Loaded Palette - Velvet Rose: Alig több, mint 2000 Ft és 15 szín van benne, amik gyönyörűek, szépen satírozhatóak és alig porolnak. Az ABH Soft Glam paletta meglepően jó dupeja, azt írjátok, hogy tökéletes alternatíva lehet annak, aki nem engedheti meg magának az eredeti palettát.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

5 megjegyzés:

  1. Hosszú, sötét és meglehetősen unalmas volt az idei január. A fenti termékekhez nemigen tudok hozzászólni, egyikkel sincsenek tapasztalataim.
    A fürdőben nálam továbbra is uralkodnak a habok és fürdősók, a régi készleteket használtam. Szeretnivaló újdonság csupán a Nivea Oh Deer rénszarvasos flakonos habja, testápoló kedvenc pedig a Barnangen Oil Intense testbalzsama volt.
    Smink téren két újdonság került a kedvencek közé, az egyik a MAC Now and Zen kilences kis palettája, a másik a Physicians Formula Spotlight primere.
    Illatból pedig most mindent visz a Xerjoff La Capitale, csupán pár ml-rel gazdálkodom, meg elcsépelni sem akarom, ezért nagyon beosztóan használom.

    VálaszTörlés
  2. De akkor a Foreo Luna esetében nem kellett törölnötök "semmitmondó újoncvéleményeket"? �� Végülis annak is ugyanúgy hosszabb távon lehet érzékelni a valódi hatását, mint a Vichy krémnek. Mindazonáltal teljesen egyet értek azzal, hogy a muszáj-értékeléseknek semmi értelmük és hasznuk. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ilyet látsz, nyugodtan jelentsd az adott vélemény alatt található "Házirendellenes" gombra kattintva és felülvizsgáljuk! Egyébként minden pár szavas "Jaj de jó" "Bevált" értékelést (ezekre értjük a semmitmondó vélemény kifejezést) törlünk mindenhonnan, mi is vadászunk ezekre, de nyilván több szem többet lát, van amikor nem szúrunk ki mindent! :)

      Törlés
  3. Csak 2 kedvencem lett, mindkettő új és nem újravásárolt cucc. Egyik egy drogériás primer: 183 Days By Trend It Up Baby Skin. Igyekeztem sminkelni, amikor csak tehettem és a hideg időre nagyon megfelelt alá ez a kis finomság. Nem húzódott a nap végére az alapozó vagy bb krém alatt sem a képem.
    Másik arcápoló: Keep Cool Ocean Mist. Szuperül hidratáló permet egy csepp olajjal. Nagy szükségem van rá az idő múlása és a téli idő miatt.
    Mindkettő a piactérről származik, mivel még mindig imádok itt bogarászni finomságok után. A kencéim nagy százaléka innen származik és a beválási arány elég jó, olyan 70-80% lehet (semmivel sem rosszabb, mintha boltban vagy online első kézből vásárolnék).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rá is keresek erre a primerre, köszi szépen, hogy írtad! :) Nálunk amúgy mindig nagyon le van foszt a 183 Days pult, felétek is? :( Örülök, hogy szereted a piacteret! ^^

      Törlés