BLOGKERESŐ

2020. március 2., hétfő

Havi kedvencek - 2020 február

Vééégre itt a naptári tavasz (amit most már egészen szépen kezd beérni az időjárás is), és természetesen vele együtt itt vannak a múlt havi legek is... :)

Arcápolás



Yves Rocher Sebo Végétal Arcápoló Zselés Krém Bőrhibák Ellen: Az Yves Rocher bőrhibák elleni krémje eddig szinte csak 5 csillagos értékeléseket kapott tőletek. Azt írjátok róla, hogy bár egy idő után átfényesedik ettől is a bőr, viszont nem szárít, könnyen és maradéktalanul beszívódik valamint jól hidratál és volt, akinek a bőrhibáit is csökkentette.
Beauty Glam Vitamin C Serum: Bár a vélemények szerint kicsit ragacsos utóérzetet hagy, viszont olcsó, nem irritál és látványosan halványítja a hegeket, a pirosságot és egyenletesebbé teszi a bőrt, mint egyébként a magas C-vitamin tartalmú termékek általában. A C-vitaminnak egy stabil, vízben oldódó, pattanások ellen is ható változata van benne.
Balea C-Vitaminos Koncentrátum az Egyenletes Arcbőrért: Az ára az 1000 Ft-ot sem éri el, igaz, ennek nem is olyan szép az INCI-je, mint a BG szérumnak és a C-vitamin tartalma sem olyan magas. A vélemények viszont pozitívak, főleg az olajos, tápláló, bőrpuhító állaga miatt szerettétek, illetve valamivel egyenletesebbé is tette a bőrötöket a vele lezavart kúra.
Neutrogena Hydro Boost Sleeping Cream: A kommentek alapján mindent tud, amit egy jó éjszakai krémtől elvárhat az ember: kiadós, kellemes az állaga, jól hidratál, nem ragad és az illata is kellemes, enyhe, reggelre pedig csodaszépen feltölti a bőrt.


Testápolás & illat



Uriage Olajtusfürdő Illattal: Azt írtátok róla, hogy nagyon kellemes használni és tényleg segít a bőr szárazságán. Páran sminkjüket is ezzel mosták le, amire szintén bevált, szóval igazi multifunkciós darab. Az illata volt, akinek nem tetszett, viszont akadt, aki pont hogy nagyon megörült neki,  mert az ekcémája miatt semmi ilyesmit nem használhatott már régóta.
Yamuna Boldogság Testvaj: A legutóbbi KM-es boxunk lakója volt ez a termék, akiről már sokan tudjátok, hogy La Vie Est Belle illata van, és majdnem tized annyiba kerül mint annak az illatos testápoló változata. Nem csak az illata finom és tartós, de a vélemények szerint a bőrt is csodásan ápolja.
Bioderma Atoderm Mains & Ongles Ultra-Repair Kéz- és Körömápoló Krém: Abból is látszik, hogy még tart a tél, hogy ebben a hónapban is került kézkrém a havilegek közé ☺ Róla azt írtátok, hogy bár gyorsan beszívódik mégis gazdagon hidratál, rendszeres használattal pedig még a kirepedezett, extrém száraz kezeket is rendbe teszi.
Yodeyma Tendenze EDP: A hónap illata a Givenchy L'Interditnek az egyik másolata lett, amiről azt írtátok, hogy nem csak az eredeti illatot sikerült lekoppintani jól, de még a tartóssága is meglepően jó, majdhogynem az eredetiéhez hasonló.


Hajápolás



Nature Box Mandula Szilárd Sampon: Ahogy az előző hónapban, most is került egy szilárd havi legek közé. Balzsam ugyan kell utána, de összességében nagyon szép puhává, könnyen kezelhetővé és fényessé teszi a hajat.
Apivita Hidratáló Sampon: Róla azt írtátok, hogy már nedves hajon is lehet érezni, hogy jobban hidratál, mint a samponok többsége, igaz, picit jobban is zsírosít.
Olaplex Hair Perfector No.3: Bár drága, de csodát tesz a szénakazal hajjal, még a reménytelenül száraz, töredező hajvégeket is rendbe teszi. Többen is írtátok, hogy érdemes egész estére fenn hagyni.
Live Clean Argan Oil Regeneráló Sampon: Jó és könnyen beszerezhető SLS mentes samponnak tartjátok, aminek a használata után nem viszket a használata fejbőr és a balzsamjával együtt használva puha, hidratált hajat lehet vele elérni.


Smink



Maybelline The Falsies Lash Lift Szempillaspirál: Ívelt hosszú és sűrű szempillát lehet vele festeni, anélkül, hogy elnehezítené a pillákat, bár picit sajnos hajlamos peregni. 
Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealer: A 30-nál is több árnyalatban kapható korrekor úgy tűnik a legtöbbeknél tényleg tökéletes, mivel tartós, nem ül be a ráncokba és tényleg elfedi, amit el kell,  azt írjátok, hogy icipici fixáló púderrel olyan hatást eredményez, mint a photoshop.
Avon Mark Magix Szemfestékalapozó: Könnyű a felvitele és az eloszlatása, a szemfestéket pedig élénk színűvé és tartóssá varázsolja. Többen is írtátok, hogy még a híres és sokkal többe kerülő szemhéjalapokat is kenterbe vágja.
L'Oréal Paris Paradise Extatic 2-In-1 Mascara Primer: Fehér alapot ad és nagyon szépen "előíveli" a pillákat, sokkal hosszabbak és vastagabbak lesznek vele a pillák, ráadásul kevésbé pereg tőle a főlé felvitt festék is, mint amúgy.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

4 megjegyzés:

  1. Vettem ilyen C-vitaminos kapszulákat a Baleától, de még nem jutottam hozzá. Van kibontva más C-vitaminos cuccom. Viszont a maszk párja nagyon nyerő nálam! Ez az:
    https://kremmania.hu/kremek/balea-c-vitaminos-szerum-es-szovetmaszk
    Kiadós adag trutyi van benne és a hatása nagyon tetszik. Spájzoltam még és ha járok DM-ben még többet veszek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a linket, nagyon tetszetős kis maszkocska! :)

      Törlés
  2. Végre találtam a fenti listában egy terméket, ami nálam is jól szerepelt, ez pedig az Uriage olajtusfürdője. Itt kaptam tesztelésre a KM-en, nagyon örültem neki, ezúton is köszönöm!
    A hónap a Physicians Formula új Spotlight primerével indult, ami egy kiváló termék, csak ennek is van egy fura illata, amit nem kedvelek. Ha már ez hazajött, akkor a sminkem is elmozdult teljesen a fényes irányba.
    Volt pár klassz fürdőtermék a hónapban, a Kneipp kandalló pezsgés és a Tetesept téli álom voltak a legkiemelkedőbbek.
    Visszatérve a sminkre, szemre az egyik kedvenc a MAC Now and Zen palettája lett, mondjuk megdolgoztatott rendesen, de mostanra már jól kiismertem. A másik a Chanel új szemhéjlakkja, na ez sem olyan egyszerű eset, mint amilyennek hirdeti magát, de a végeredmény tetszetős. Új felfedezés a Physicians Formula Killer Curves spirálja, most már lassan egy hónapja használom és amellett, hogy alapfunkciójában is jó, szép, ívelt pillákat csinál és nem potyog, úgy vettem észre, hogy a szempilláim is jobb állapotban vannak, hosszabbak és kevésbé hullanak.
    Aztán itt van a Catrice Pure Simplicity, a limitált kollekciót kiárusították, úgyhogy lett két körömlakk, szuper mindkettő és lett két márványos pirosító, nagyon szeretem őket.
    Parfümből pedig a nagy felfedezés a Memo Marfa illata, ezt használtam legtöbbször.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, én pedig alig találtam most! :) Na jó, azóta beszereztem ennek az Olaplexnek a balzsam változatát, tényleg nagyon puha lesz tőle a hajvég!

      Törlés