BLOGKERESŐ

2020. április 1., szerda

Havi kedvencek - 2020 március

Furcsa és szomorú, de egyben nyugodt hónapot zártunk. Sajnos a céget is érintő változások miatt most egy darabig nem lesz havileg videó és ebben a hónapban az arcápolási kategóriát se keressétek, ugyanis nem került a válogatás alapját képező TOP50-be olyan termék, ami ne szerepelt volna már a havi legek között korábban. Fogadjátok viszont szeretettel a többi kategória havi legjeit ❤


Testápolás & illat




Yves Rocher Lait Apaisant Emollient & Protective: A hónap legnépszerűbb testápolási terméke ez a hamamelisszel gazdagított összetételű, illatmentes testápoló tej lett, amiről azt írtátok, hogy gyorsan beszívódik és nagyon puhává teszi a bőrt, a pumpás kiszerelése miatt pedig nagyon könnyű használni. 
Mixa Hyalurogel Intenzív Hidratáló Testápoló Tej: Egy másik testápoló is havileg lett, mégpedig ez a tiszta hialuronsavval gazdagított, könnyű testápoló tej, aminek az illata ugyan nem jött be mindenkinek, viszont többen is kiemeltétek vele kapcsolatban, hogy mennyire selymessé teszi a bőrt.
Helia-D Hidratáló Kézkrém Extra Száraz Bőrre: Nem csak az ára nagyon baráti, hanem nagyon jó kis alapdarabnak tartjátok, ami megfelelően hidratálja a kezeket még gyakori kézmosás mellett is. 
Lancôme La Nuit Tresor Nude EDT: A hónap illata a legújabb La Nuit Tresor flanker lett, amiről azt írtátok, hogy kellemesen édeskés-kókuszos, nagyon szerethető és nőies az illata.



Hajápolás



Nature Box Avokádó Szilárd SamponAhogy az előző hónapokban, most is került egy szilárd sampon a havi legek közé. Nagyon szerettétek az illatát, azt, hogy nagyon szépen felhabzik és jól is tisztít, viszont sokatoknak egyúttal szárította is a haját, szóval utána mindenképp kell balzsamot használni.
Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture Hajfesték: Festés közben abszolút nem marja a fejbőrt, a szaga sem szúrós és a felvétele is könnyű, a vele elért színeredmény pedig szép természetes, a dobozon lévővel közel megegyező.
Lush American Cream Préselt Kondicionáló: Azt írtátok róla, hogy nagyon jó és tartós az illata, szép puhává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, ráadásul lassan is fogy.
Yves Rocher Repair Oil Hajregenáló Olaj: A 3-féle virágolajjal és jojobaolajjal gazdagított szilikonmentes hajápoló olajjal a vélemények zöme szerint puha, csillogó és könnyen kifésülhető hajat lehet elérni. A legtöbbeteknek egyébként hajmosás előtti pakolásként vált be.



Smink



Bourjois Always Fabulous 24Hrs Alapozó: A márka alapozóújdonságáról azt írtátok, hogy minden  árnyalata nagyon természetes színű, még a legvilágosabb szín sem túl rózsaszín. Szépen fed, nem maszkos, vagyis egy jó kis drogériás alapozó, ami megállja a helyét a mindennapokban.
Catrice Pure Simplicity Baked Blush Égetett Pirosító: A Catrice limitált kiadású pirosítója a véleményeitek szerint nem csak szép, de könnyű felapplikálni és szép, természetes, enyhén ragyogó hatást varázsol az arcra.
Huda Beauty Light Nude Obsession: Sok extralelkes komment érkezett a hónapban (is) erre a csodaszép pasztell nude palettára. Gyönyörűek benne a színek, fantasztikusan pigmentáltak, könnyen satírozhatóak és nagyon jól kombinálhatóak, ráadásul világos bőrön is jól mutatnak.
Purito Snail Clearing BB Krém: Nem csak az ára jó, de BB krémhez képest elég jó a fedése és még önmagában viselve sem szárítja bőrt, ezért tökéletes all in one terméknek tartjátok.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

4 megjegyzés:

  1. Nahát, talán ha 1x volt eddig egyezés az én havi kedvencem és az össz-havi kedvencek között! Nekem is van a Catrice Pure Siplicity pirosítóból és szeretem. Másik havi kedvenc egy deluxe minta sajnos, jó lenne nagyban is az EL Revitalizing Supreme+ Night Creme. Öregedő, nem érzékeny bőrnek jó barátja ez a "drágaszág".

    VálaszTörlés
  2. Hosszú március után állunk, az én életemben szinte minden nap tartogatott valami újabb meglepetést, de legalább minden reggel örömmel állapíthattam meg, hogy még élek és a Föld is még mindig forog a tengelye körül, valamint a Nap körül is, úgyhogy a történtek ellenére a tavasz nem marad el.
    A Catrice Pure Simplicity pirosítója nálam is nagy siker, a Rosy Verde árnyalatú pír most az elsőszámú kedvenc. Lett hozzá egy új szuper ecsetem is, a MAC 127S Petal Power gyönyörűsége. Egyébként az egész Petal Power kiadás jól sikerült szerintem, még akkor is, ha a Fix+ esetén a tavalyi kiadást hozták vissza. Tavaly is szerettem és az idén is kedvenc ez a cseresznyevirágosnak kikiáltott arcpermet.
    Aztán megjelentek a Chanel új szájceruzái, egy szép élénk színben szereztem be, cseresznye árnyalatban, előbányásztam hozzá egy évekkel ezelőtti Rouge Coco-t, a 472 Experimental színűt és boldogan viseltem-viselem, ha úgy adódik, akkor a szájmaszk alatt is.
    Illatból a Memo Marfa, a Creed Spring Flower és számomra is meglepetésként egy LVEB flanker, a LVEB Intensément edp Intense voltak a kedvencek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Petal Power kollekcióból és is vettem ezt-azt, annyira csodás az a rózsás szín, nagyon eltalálták! Nekem a Prep+Prime Lip a kedvenc, annyira szép az eredeti csomagoláshoz képest és ugyanazon az áron volt... Hihi, viszont látom te is megvetted a Plenty of Pout Plumping Lipglosst is, hát én is, viszont a legvilágosabb színben és mit ne mondjak, még soha nem költöttem ennyit egy ajakcsípő semmire :D Szó szerint semmi nem látszik rajtam belőle :D Ah...

      Törlés