BLOGKERESŐ

2020. július 3., péntek

Havi kedvencek - 2020 június

Úgy néz ki, kezd visszaállni az élet a rendes kerékvágásba, ami az újdonságokat illeti legalábbis biztosan! Ebben a hónapban megint össze tudtam nektek gyűjteni egy csokorra valónyi szuper terméket, nem kellett összevárni vele a következő hónapot... :) Ezeket szerettétek júniusban:

Arcápolás


Natics C20 C-Vitamin + Peptid Szérum: Az elmúlt hónap legnépszerűbb arcápolási termékújdonsága a magyar márka megújult C-vitamint, koffeint és peptideket tartalmazó széruma lett, mely a vélemények szerint nagyon szépen hozza a magas hatóanyagtartalmú C-vitaminos szérumok tulajdonságait, így például szuper pattanások, piros foltok, apró hegek ellen, emellett nyugtat és feszesít is.
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Színezett KrémAzt írjátok róla, hogy nagyon jó az állaga, könnyen beszívódik, hidratálttá és puhává teszi a bőrt, emellett pedig nagyon természetesen egységesíti a bőrt és annak ellenére, hogy színezett hidratálókrém viszonylag jól fed. Bár kicsit kifényedésre hajlamosít, viszont egyáltalán nem okoz pattanásokat. Illatmentes!
Avon Cannabis Sativa Oil Protect & Calm Nappali Krém SPF 20Havi leg lett ez a fényvédőt tartalmazó, kellemes illatú, könnyen beszívódó nappali krém is, mely a vélemények szerint még a bőr pirosságát is csökkenti.
Balea Kaktusz Fátyolmaszk: Nagyon gazdagon van átitatva szérummal ez a limitált kiadású, pénztárcabarát fátyolmaszk és bár tartalmaz parfümöt, viszont ezt leszámítva nagyon szép az összetevőlistája. A véleményezőink szerint nem hagy maga után ragacsos érzetet és kellemesen hidratálja a bőrt.


Testápolás & illat


Balea Bella Ciao Tusfürdő: Nem telhet el nyári kedvences lista a limitált nyári Balea tusik nélkül... :) Ebben a hónapban ezt a frissítően citrusos illatú darabot szerettétek a legtöbben.
Balea Copacabana Csillámos Testpermet: A Baleára nem csak olcsó nyári tusfürdők, hanem olcsó csillámos testpermetek terén is minden évben lehet számítani. Ez az alig 600 Ft-ba kerülő permet csodaszép (bár nem annyira "brutálcsillogó", inkább diszkrétebb) rosegold csillámokat tartalmaz és kifújáskor pedig nyárias, sütis-trópusi gyümölcsös illatelegybe burkolja a bőrt.
Baba Tündérkert Bodza és Rózsavíz Frissítő TusfürdőA Baba tusfürdő újdonságát a legtöbben a finom nőies és kifejezetten tartósnak mondható illata miatt szerettétek. Bár a múltban sok Baba tusfürdő kapcsán panaszkodtatok már viszketésre és bőrszárazságra, ezt nem érte ilyen jellegű kritika sem.
Scotch&Soda Eau De Parfum WomenA hónap illata a Scotch&Soda tavaly kiadott parfümje lett, amiről többen is azt írtátok, hogy egy nagyon finom, elegáns szappanillatként írható le az illata.


Hajápolás


Kátai Keratinos Tápláló Hajpakolás: A hónap legje meglepő módon egy viszonylag ismeretlen márka hajpakolása lett, amiről azt írjátok, hogy bár könnyed állagú, mégis gyors, tartós és látványos változást hoz a hajnak és az illata is mennyeien édes.
Got2B Bye Bye Flyaways Babahaj Korrigáló Kefe Hajra: Első pillantásra a világ legfeleslegesebb termékének tűnket, de aki babahajakkal küzd, annak igazi megváltás, mivel nagyon szuperül lelapítja, helyén tartja a kósza szálakat, anélkül, hogy keménnyé vagy zsírossá tenné a tincseket, az illata pedig felér egy parfüm illatáéval.
Fleur De Lin Szilárd Sampon Normál Hajra: Szinte csak 5 csillagos vélemények érkeztek eddig erre a szilárd samponra. Azt írtátok róla, hogy jól habzik, kevés is elég belőle, jól tisztít, és kellemesen felélénkíti a fejbőrt. Bár vizesen kicsit sprőd érzés a hajon, viszont megszárítva állítólag nagyon puha lesz tőle.
Garnier Fructis Papaya Hair Food Hajbalzsam: Tavaly nagyot mentek a márka hajra való maszkjai és most úgy néz ki, hogy a balzsam változatokat is elkezdték felfedezni a véleményezőink. Ennek a papayás változatnak még ha nincs is kimondottan wow hatása, de azért szépen teszi, amit egy balzsamnak tennie kell és az illata is kimondottan finom.


Smink



Avon True Matte Legend Ajakrúzs: Június legnépszerűbb sminkterméke a legutóbbi KM boxban is benne volt, így viszonylag sok Krémmániásunk már élőben is találkozhatott vele. A legtöbben a nem túl krémes és nem is túl száraz állagát és a bámulatos pigmentáltságát dicsértétek illetve azt, hogy szinte észrevehetetlen mégis tartós viseletet biztosít az ajkakon.
Essie Körömlakk: Bár nem újdonság, viszont itthon csak nem olyan régóta kaphatóak az ikonikus márka lakkjai, többek közt ez a már több mint 160 értékelésnél járó alapváltozat. A legutóbbi vélemények szerint alap- és fedőlakkal viszonylag tartósak, de persze a színek is mesések és gyönyörűen mutatnak a körmökön.
Annabelle Minerals Pretty Matt Matt Hatású Púder: Ez a púder is azért lett havi kedvenc, mert a boxunk kapcsán sokan ki tudtátok próbálni és egyúttal többen meg is kedveltétek. Nagyon szépen mutat a bőrön, többen is ahhoz hasonlítottátok a hatását, mintha telefonos effekt lenne rajta, ráadásul tartós és nem ül be a ráncokba sem.
Catrice Calligraph Pro Precise 24H Matt Szemhéjtus-Vízálló: Bár a nevével ellentétben nem kimondottan matt, viszont a szénfekete színe, a könnyű használhatósága és tartóssága miatt sok dicséretet kapott tőletek.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. A fentiek közül egyiket se használtam, de a Balea kaktuszos maszk megvan, ma tervezem kipróbálni.
    Már egy ideje nemigen van új kedvenc termékem, ami olyan igazán enlékezetes lenne, bevált dolgokat használok inkább. Ami mégis új és szeretem, a Nivea agyagos tusfürdői közül a gyömbér-bazsalikomos, az illata miatt, nekem ez pont ilyen nyári friss illat. A G&G A-game-et a megjelenés óta használom, szóval ez sem vadiúj, de eddig a legjobban tetszik a próbált retinolos cuccok közül.
    Az Isana kis Q10-es lotionjából a második üveget fogyasztom, kellemes kis kence, könnyű tejszerű, reggelente ad egy plusz réteget ami az én bőrömnek jól esik.
    Szintén régebbi darab a L'oreal Infallible 24H Fresh Wear alapozó, az árnyalatot is sikerült eltalálni, és a viselete is kellemes, nekem a fedése is pont elég, nem is irritál, szóval tökéletes.

    VálaszTörlés