BLOGKERESŐ

2020. augusztus 28., péntek

Havi kedvencek - 2020 augusztus

Elérkeztünk a nyár végéhez, vagyis eljött az ideje az augusztusi kedvenceitek számbavételének! 

(Ebben a hónapban főleg régi legek szerepeltek a havliegek alapját képező smink kategória TOP 50-es listáján, így az most kimaradt.)


Arcápolás



Revox Just Niacinamide 10%: Az elmúlt hónap legnépszerűbb arcápolási termékújdonsága ez a 10% Niacinamide hatóanyagot tartalmazó szérum lett, melynek előnyeként azt emeltétek ki, hogy a hatása és az ára a The Ordinary termékéhez hasonló, viszont sokkal könnyebb beszerezni, csak be kell érte sétálni a DM-be. 
CeraVe SA Bőrsimító Lemosó Gél: Azon túl, hogy nagyon szépen tisztít, a benne található szalicilsavnak és PHA-nak köszönhetően többeknek is bevált keratosis pilaris, sőt még mitesszerek, pattanások ellen is. Az INCIre is érdemes vetni egy pillantást, csodaszép!
Aromax Vörösáfonya Őssejtes Szérum Hyaluronnal: Bár a benne levő alkohollal nem volt mindenki maradéktalanul elégedett, viszont többen is azt írtátok róla, hogy hamar beszívódik ezen kívül pedig szépen simítja, egységesíti a bőrt.
Catrice Hemp & Mint Glow Ajakbalzsam: Enyhe málnás színt ad az ajkaknak, mentol tartalma révén pedig kellemesen bizserget, ezek miatt pedig jó páran megkedveltétek annak ellenére is, hogy a hidratáló hatását nem kimondottan éreztétek kiemelkedőnek.



Testápolás & illat


b.tan Love At First Tan (Violet) Önbarnító Hab: A hónap legje augusztusban ez a lila altónusú önbarnító hab lett, ami az egyik személyes kedvencem is egyúttal :) A hozzá való kesztyűvel csodás, természetes hatású barna bőrt lehet elérni. A véleményezők többsége szerint ár-érték arányban egyértelműen kiemelkedő darab. 
Balea Aloe Vera Bodygel 90%: 90% aloe verát tartalmaz ez a nagyon kedvező árú gél, ami a vélemények szerint remekül hat a leégett bőr kezelésére, hidratálásra, hűsítésére. Mint a legtöbb aloe gél, ez is ragad egy picit, viszont hamar beszívja a bőr.
Balea Pink Blossom Parfum Deodorant: Ez az édes, vattacukor illatú alumíniummentes spray többeket is a Lancôme LVEB parfümre emlékeztetett, az illata ráadásul tartós.
Victoria's Secret Bombshell Wild Flower EDP: A hónap illata ez a könnyed, friss, a véleményeitek szerint elegáns fodrászszalonok illatára emlékeztető parfüm lett.


Hajápolás


Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo: Dacára a kimondottan magas áruknak nagyon szeretitek nálunk az Olaplex hajápolóit; erről a samponról például azt írtátok, hogy nem csak selymessé, jó tartásúvá és fényessé teszi a hajat, de még a hajmosások közti időt is kitolja. 
Avon Hajtápláló Szérum Argán- és Kaméliaolajjal: Nem csak kiadós, de szépen táplálja a hajat, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná azt,
Garnier Fructis Banana Hair Food Sampon: Tavaly nagyot mentek a márka hajra való maszkjai és most úgy néz ki, hogy a sampon és balzsam változatokat is elkezdték felfedezni a véleményezőink. Ennek a samponnak nem csak az illata isteni, de a száraz hajat is ápolttá, hidratált érzetűvé teszi.
TRESemmé Botanique Air Dry Hajsimító Spray: Kellemes kókuszos illata van, segít lerövidíteni a száradási időt valamint a hajat simábbá tenni.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

2 megjegyzés:

  1. Évek óta mindig kíváncsian olvasom a havi kedvenceket, még akkor is, ha ritkán bukkanok egyezésre a saját kedvencekkel. Úgyhogy köszönet most is az összefoglalóért!
    Testápolásban nálam az Alverde levendulás csomagja volt a nyerő. Az olajos tusfürdő állagát szeretem, a testápoló és kézkrém levendulás illata pedig valóban relaxáns hatású. Még egy szuper fürdősót kiemelnék, az Isana Catch Your Dreams fürdőkristálya nagyon tetszett. Dezodorban a Dove Nourishing Secrets Summer frissítő spray-t használtam a legtöbbet.
    Arcápolás illetve smink terén nem voltam konzekvens, egy dolog azonban fixen minden nap felkerült az arcomra, ez pedig a Guerlain Terracotta Nude univerzális árnyalatú, kissé fényesebb hatású bronzere volt, nem tudtam megunni. A rúzs hozzá többnyire a Chanel Camélia sorozat Fuchsia árnyalatú rúzsa lett, ami ebben a "maszkot fel, maszkot le" időben ugyancsak praktikusnak bizonyult a maga nagyszerű tartósságával.
    Körömlakkok terén az Anny lakkjai nyertek, akár a nyári kollekcióból, akár pedig már az újabb L.A. kollekcióból, sok-sok szín, kiváló minőségű, megbízható lakkok, bátran ajánlom őket kipróbálásra.
    Parfümből augusztus a Guerlainé lett, nem más, mint az Aqua Allegoria Granada Salvia illata nyerte el a szívemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! :) Nekem most 3 / 12 az arányom 🙈
      Köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk a kedvenceidet!

      Törlés