BLOGKERESŐ

2020. október 8., csütörtök

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 9. Krémmánia Beauty Box

A legutóbbi unboxing videónk alatt rengetegen kértétek tőlünk, hogy legyen egy olyan boxunk is, ami KM kedvencek köré épül, így hát megtöltöttünk nektek egyet olyan kozmetikumokkal, melyekről sok elégedett vélemény született már korábban a Krémmánián ;) 


Újfent döbbenetesen sokan akartátok megszerezni ezt a kiadásunkat, a szerencséseknek pedig mostanra már nagyjából meg is történt a kiszállításuk, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval egy rövidke unboxing videóban mesélek Nektek a benne levő termékekről. Ha még nem kaptátok meg és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)

A box tartalma


"Régóta nagy kedvencek az oldalon az Avon könnyen kenhető, gazdagon pigmentált önhegyező szemceruzái, melyek közül a mesés gyémántfényű Black Bioux árnyalatot rejti a mostani box. A Krémmániás vélemények szerint nem csak nagyon könnyű vele dolgozni, de a tartóssága sem hagy kivetnivalót maga után."
"Az egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatóanyag-tartalommal rendelkező Carmex ajakápoló, mely évek óta szorgalmasan gyűjti nálunk az ötcsillagos véleményeket. A tégelyes változat a sminkesek nagy kedvence, rúzs alá és rúzs fölé is kiváló. Hatékonyan ápol, kellemesen bizsergető és gyönyörű fényt kölcsönöz az ajkaknak."
Dove Original Dezodor (150 ml) 
"Már hosszú évek óta a Krémmánia legnépszerűbb dezodora ez a púderes tisztaság illatú, ¼ rész hidratáló krémet tartalmazó klasszikus darab, mely a 48 órás izzadásgátló védelmen túl segít a bőr borotválás utáni regenerálódásában és az irritáció kialakulásának megelőzésében is."
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick (3,5 g) 
"A Krémmániás rúzsok egyik királynőjét is van szerencsénk a box-ban köszönteni, mégpedig igazán nőies és telt színű árnyalatokban. Az Envy rúzsokról rengeteg rajongó hangvételű vélemény született már nálunk, nem véletlenül. Nem csak pigmentált, tartós és gyönyörű, hanem már-már szoborszerű ajkakat lehet velük festeni."
Estée Lauder Advanced Night Repair Szérum (7 ml) 
"Dacára a kissé borsosabb árának, már a kezdetek óta a legnépszerűbb szérumok között szerepel Krémmánián az ikonikus ANR. A box-ba a nemrég megújult változatból tettünk, mely minden eddiginél hatékonyabban támogatja a bőr természetes regenerálódását, valamint serkenti a sejtmegújulást és a bőr feszességét fokozó kollagéntermelést is."
Geek & Gorgeous 101 HA 5 Rich (30 ml) 
"A Krémmániát alapító Rácz Judit és a Helia-D közös márkájának egyik legnépszerűbb terméke is belekerült a dobozunkba. Az ötféle hialuront tartalmazó, bársonyos szérum a bőr extra hidratálására és vízhiány ellen hat és biztosan feldobja majd az őszi arcápolási rutinodat!"
"Az elmúlt félév kezeink számára is megpróbáltató volt (a gyakori kézmosások, alkoholos kézfertőtlenítők szárító hatása), ez a kézkrém azonban remekül teljesített véleményezőink körében. Azon túl, hogy jól hidratál és hamar beszívódik, még az illata is nagyon finom. Helló illatos, selymes kezek!"
"A Krémmánia legnépszerűbb fogkrémjére már több mint 450 vélemény érkezett, melyek többsége úgy találta, hogy kellemes, friss leheletet biztosít és kellemes ízt hagy a szájban maga után. Ami még hatalmas pozitívuma, hogy a fogkrémek többségével ellentétben egyáltalán nem irritálja vagy csípi az ínyt."
Ilcsi 7 Gyógyfüves Pakolás (50 ml) 
"A Krémmánián igen népszerű magyar márka egyik legkedveltebb terméke ez az összehúzó, nyugtató, tápláló hatású pakolás. Azon túl, hogy simítja, megnyugtatja a bőrt, a benne található gyógyfüvek hidratáló, hámosító és bőrszépítő hatásúak. Igazi relax pakolás."
Moyra Gel Look Körömlakk (12 ml) 
"A Krémmánia legnépszerűbb körömlakkjainak élbolyában találkozhatunk ezzel a gyorsan száradó, már egy rétegben is tökéletes fedést biztosító, szépen terülő és tartós körömlakkal. Öt különböző színárnyalatot kaptunk belőle, melyek közül egy-egy árnyalat kerül a dobozokba."
"Bár még csak pár hónapja kapható hazánkban, a Krémmánián máris nagy rajongótáborra tett szert ez a szuper sampon. Krémmániásaink isteninek tartják az illatát, az állagát és a habját egyaránt, a használata után pedig eddig szinte mindenki puha, illatos és élettel teli hajról számolt be."
Uriage Termálvíz Spray (50 ml)
"Bőrbarát izotóniás, valamint ásványi anyagokban és nyomelemekben kiemelten gazdag összetétele révén a termálvizek között igazán kiemelkedő darabnak számít ez a spray. A Krémmániás vélemények zöme szerint kíméletesen nyugtatja, hidratálja még a legérzékenyebb bőrt is."


Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

3 megjegyzés:

  1. Sajnos nem jutott,pedig fel is iratkoztam és időben ott voltam a rendelésnél....

    VálaszTörlés
  2. legközelebb egy testápolós-fürdős box lenne szuper :)

    VálaszTörlés
  3. Ez is nagyon szuper összeállítás, kertetek javaslatot: kivancsi lennék, mit tennétek egy best of K-beauty boxba :)

    VálaszTörlés