BLOGKERESŐ

2020. november 23., hétfő

[VIDEO] 10 szuper kozmetikum őszre

Ismét elsuhant egy évszak, ezért most megint összegyűjtöttem nektek, hogy mik voltak a szezon legnépszerűbb termékei és termékújdonságai.



Terméklista




Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration


1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy a Babylove ismét előrukkolt egy illatmentes-mindenmentes lemosóval! Évek óta a Sensitive Pflegebad babafürdetőjüket használtam arclemosásra, utazáskor pedig testre és intim lemosónak is, ezért elkenődtem, amikor beszüntették. Jól feltankoltam belőle, így egy ideig most biztosan elég lesz még, de jó tudni, hogy lesz mit kipróbálni, ha elfogynak a tartalékaim - a vélemények alapján látszólag mások is ehelyett használják, és beválik nekik :)

    A Balea névválasztását kicsit furának tartom annak fényében, hogy az előző két télen is volt már White Gloss nevű termékük/termékcsaládjuk, viszont teljesen más illattal (fehér málna és liliom).

    Nekem nem nagyon került semmi új a rutinomba most, talán az egyetlen, amit megemlítenék, az a Frosch Aloe Vera tusfürdője, amivel évek óta szemeztem, de mivel rengeteg tusfürdőm volt mindig, és elfogyás helyett valahogy mindig került új a polcra, sosem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam - most őszre viszont végre sikerült teljesen elfogyasztani a felhalmozott tusfürdőtartalékaimat (valószínűleg a szituáció miatti kevesebb boltozás miatt kevésbé volt lehetőségem elcsábulni), és célirányosan végiggondolni, hogy mi volt kívánságlistás, de soha nem megvásárolt státuszban az évek során. Szeretem használni, finom, enyhe illata van, gyengéd a bőrhöz, nem szárít, simán lehet, hogy újravevős lesz jövő télen is (nekem az illata inkább hideg időhöz passzol).

    VálaszTörlés