BLOGKERESŐ

2020. december 3., csütörtök

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2020

Mostanra már az összes kisebb-nagyobb márka túl van a karácsonyi kiadásainak debütálásán, ezért összeszedtük Nektek a legígéretesebbnek tűnő limitált karácsonyi és téli darabokat! 🎄



Lush az évről évre visszatérő karácsonyi darabjai (Rose Jam TusfürdőGolden Wonder Fürdőgolyó, Buche De Noel Arctisztító, stb.) mellett idén is sok újdonsággal készült, ezek közül az eddigi vélemények alapján a legjobb darab a fűszeres sütemények illatát idéző Golden Pear Habfürdő lett. Nem csak az illata isteni intenzív aromás, de a rá érkezett vélemény szerint több részletben lehet csak elhasználni, így abszolút megéri az árát. (ár: 2390 Ft  / 1 db)
Az Yves Rocher idén 3 új karácsonyi illatcsaláddal rukkolt elő, ezek pedig a Varázslatos Karité, az Éjféli Gyümölcsök valamint a Téli Alma, melyek közül előbbi gyümölcsös joghurtra, utóbbi pedig fahéjas almás-sütire emlékeztetett titeket. A letöbb véleményt eddig a Téli Alma Hab és Tusfürdő kapta. (ár: 1290 Ft  / 200 ml)
The Body Shop tavalyi hármasfogatából a Warm Vanilla marat, mellé pedig 2 új illat érkezett, a Festive Berry és a Winter Jasmine. A termékcsaládok tagjai közül testvajak és a tusfürdők szoktak lenni legnépszerűbbek - az eddig érkezett vélemények alapján úgy tűnik, hogy amit érdemes idén megnézni, az a  Festive Berry Testjoghurt és az illatvonal tusfürdője, a Festive Berry Tusfürdő. (ár: testjoghurt: 5690 Ft / 200 ml, tusfürdő: 1990 Ft / 250 ml)
Az Oriflame a különféle termékcsaládjain belül idén is többféle télies illattal rukkolt elő, ezek közül pedig egyértelműen cukormázas alma illatú Festive Wonderland Candy Apple lett a legizgalmasabb. (ár: 399 Ft - 799 Ft)
A Yamuna egy új, Dióvarázs nevű karácsonyi kollekcióval rukkolt elő, melybe fürdőbomba, testvaj, testápoló és egy kézkrém került, isteni hókifli illattal. Szerintünk az egyik legjobb low budget választás az idén! (ár: 575 Ft - 2890 Ft)
Drogériás vonalon a Balea pénztárcabarát gyümölcsös-virágos téli kollekciójának kókusz és írisz illatú tusfürdője, a White Gloss Tusfürdő egy nem kifejezetten klasszikus, de mégis remek télváró illat, melynek a véleményezők szerint melengetően édes, krémes, ostyás illata van, ráadásul jól habzik és nem szárít. (ár: 320 Ft / 300 ml)

Nektek megvan már az idei kedvenc téli kozmetikumotok?

3 megjegyzés:

  1. Jó látni így egy helyen ezt a sok téli, karácsonyi finomságot!
    Az én kedvencem idén a fürdők közül valójában a tavalyi is, mert ugyan limitált kiadásként hirdették, de az idei szezonban is ismét elérhető. Ez nem más, mint a by Tetesept Wohlige Winterwärme narancsos-fahéjas habfürdője.
    A testápolók közül pedig a TBS Winter Jasmine testvaja tetszik a legjobban:)

    VálaszTörlés
  2. Teljes mértékben megvagyok elégedve ezzekel a termékekkel, kedvencem a Dióvarázs testvaj, ezt rengetegszer használom és imádom.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a white gloss tusi a kedvencem a felsorolásból. :) Fehércsokis, édes illata volt. Remélem átemelik állandó termékké.*-*

    VálaszTörlés