BLOGKERESŐ

2021. január 5., kedd

Legendás kozmetikumok: Omorovicza Magyar Királynő Permet

A magyar Omorovicza termékei kifejezetten népszerűnek számítanak az egész világon és természetesen Krémmánián is, viszont még közülük is kiemelkedik a márka gyógyszer-kölni által inspirált frissítő permete. Már mesélem is, miért... :)


Az Omorovicza Magyar Királynő Permet (23 500 Ft / 100 ml) egy gyógyszer-kölni által inspirált frissítő permet, mely narancsvirágot, rózsát és zsályakivonatot tartalmaz, és természetesen nem hiányozhat belőle a termálvíz sem. Nemcsak tisztít és tonizál, hanem bőrtípustól függetlenül használhatjuk arcbőrünk frissítésére is. Krémmánián jelenleg 43 vélemény alapján 4,4-re áll, vagyis a krémmániásaink is kedvelik.

A tisztító, hidratáló és tonizáló hatású terméket a neroli- és rózsaillatú királynévíz, a világ első feljegyzett parfümje ihlette, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században. Napközbeni frissítőként vagy tisztítás utáni tonizálásra is kiváló.

Az összetételét tekintve a Magyar Királynő Permet első összetevője a víz, nem is akármilyen, hanem ásványi anyagokban gazdag, budapesti gyógyfürdőkből származó magyar termálvíz. A termékben találunk még különféle vízmegkötőket is, így például az összetevőlista 2. helyén található glicerint, ami dr. Bailey egyik kedvenc vízmegkötő összetevője, vagy éppen egy erős antioxidáns hatású almakivonatot, illetve olyan tonizáló hatású növényi vizeket, mint a narancsvirág-, rózsa- és zsályavíz.


A permetet eddig 43-an véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pro:
  • nagyon könnyű, vízszerű formula
  • remekül frissít és tonizál
  • egyedülállóan szépen, már-már ködszerűen porlaszt a szórófeje
  • némileg hidratálja a bőrt önmagában is
  • lassan fogy
Kontra:
  • magas ár

Összességében: Az üveget kézben tartva és a terméket használva is garantált a luxus érzés, amivel egy csipetnyi luxust csempészhetünk a bőrápolási rutinunkba. Bár az ára elég magas, de sokszor lehet belőle kapni olcsóbb, 50 ml-es limitált kiadást.


Ti próbáltátok már? Szeretitek?

1 megjegyzés:

  1. Igen és nagyon szeretem. Inkább külföldről érdemes beszerezni mert néha sokkal kedvezőbb az ára ,mint itthon.

    VálaszTörlés