BLOGKERESŐ

2021. február 3., szerda

Havi kedvencek - 2021 január

Túl vagyunk a hónapok hétfőjén, ami azt jelenti, hogy eljött a 2021-as év első havi kedvences posztjának az ideje :)

Arcápolás



Alverde Füge-Méz Ajakápoló: Nagyon szerettétek ebben a hónapban az Alverdének ezt a limitált kiadású ajakápolóját. Enyhe mézes illata van, kellemesen hidratál, jól csúszik és csak 350 forintba kerül.
Pyunkang Yul Essence Toner: Azt írtátok erről az érdekes, géles textúrájú tonerről, hogy nagyon selymes állaga van, hamar felszívódik és szuperül hidratál, ráadásul bármilyen rutinba könnyedén beilleszthető. Mivel kevés is elég belőle, a kis kiadása is kellően kiadós.
Paula's Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizer: Ennek a hidratáló elektrolitokban és vízmegkötő összetevőkben gazdag könnyed hidratálónak a vélemények szerint nagyon kellemes, habszerű az állaga, nagyon szépen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Vízhiányos bőrre tökéletes választás!
Balea Kender Fátyolmaszk: Nagyon, puha anyaga van, emiatt kellemes érzés viselni, a benne levő, pont egy használatnyira elegendő szérumot pedig könnyen beszívja a bőr, ami utána szép puha lesz és sima. Nem hagy maga után ragacsos vagy fényes réteget, nem csíp vagy irritál. 


Testápolás & parfüm



Balea Med Ultra Sensitive Kézkrém: A Balea népszerű érzékeny bőrre szánt, illatmentes termékvonalának kézkrémje sok pozitív véleményt kapott januárban. Nincs illata és nagyon kellemes érzetet hagy maga után. Többen arcra is használjátok és ott is jól funkcionál. 
Balea Zauberhaft Folyékony Szappan: Nagyon kellemes illatú, géles állagú folyékony szappan, jól habzik, jól tisztít, de volt, akinek egy kicsit szárította a bőrét.
Dove Nourishing Secrets Restorative Winter Ritual Tusfürdő: Szerettétek még ezt a keleties-télies, fűszeres illatú tusfürdőt is, ami elsősorban a finom illatával, bőrpuhító hatásával és a krémes állagával lopta be magát a szívetekbe. 
Giorgio Armani My Way EDP: A hónap illata ez a kissé megosztó (3,17 csillaga van jelenleg az 5-ből) édes, virágos parfüm lett.


Hajápolás


Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer Elektromos Hajkefe: A vélemények szerint tökéletesen és gyorsan egyenesre lehet vele szárítani a hajat, miközben a hajtövet is megemeli, így dúsabbnak tűnik a frizura, de ha kisebb tincseket befogva lágy hullámokat is lehet vele kreálni.  
Kérastase Nutritive Nectar Thermique Hővédő Krém: Nagyon finom az illata és szép selymes lesz tőle a haj, és ami a legfontosabb, hogy látványosan leredukálja a töredezett hajvégek mennyiségét is, valamint sokkal gyorsabb es könnyebb vele a hajszárítás es a vasalás is. 
Schwarzkopf Gliss Protein+ Babassu Olaj Hajápoló Maszk: Kellemes az illata és puhává, könnyen kezelhetővé teszi a hajat.
Kallos Haj Pro-Tox Kannabisz Hajpakoló Krém: A pár száz forintos ára ellenére csodát tesz a hajjal - puha, fényes, selymes és dús lesz. Az illata kicsit fura, de gyorsan elillan.


Smink



Catrice True Skin Hydrating Foundation: Luxusérzetű, súlyos, nehéz üveget és szép rozé aranyszínű kupakot kapott, alatta a fehér műanyag pumpának pedig az ujjbegy ívének kialakított a felülete, szóval már a külcsínyt is nagyon dicsértétek.  Erős közepes fedésű így közelről azért látható, hogy van az emberen alapozó, de azt írtátok, hogy annyira azért nem zavaró mértékben, ráadásul tartós és egyenletesen kopik.
Maybelline Lip Lifter Gloss: Gyönyörű árnyalatok, vizes hatás és teltebb hatású ajkak jellemzik a Maybelline új szájfényeit. Amellett, hogy kimondottan kényelmes viselet és nem ragad, nagyon jól hidratálja az ajkakat. Szuper Fenty Gloss Bomb dupe!
wet n wild Photo Focus Eyeshadow Primer: Könnyen kenhető, világos bőrszínű primer, szépen lehet rajta satírozni, bőrszínű szemhéjpúder használata nélkül is. Nagyon kis mennyiség elég belőle, és a szemsmink estére majdnem pontosan ugyanúgy néz ki tőle, mint ahogy reggel felteszitek. Emellett az ára is nagyon baráti.
Essence Good Luck Charm for Happiness Púder Ecset: Gyönyörű, igazi csajos pink ecset, amit púderhez es pirosítóhoz szerettek a legjobban bevetni.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

2 megjegyzés:

  1. Köszönet az összefoglalóért! Lám-lám, van egyezés is, fent látok olyan képet, amit én is szívesen használtam:)
    A Catrice True Skin alapozója dicséretet érdemel, jól fed, a ráncokba mégsem ül bele. Az Essence új ecsetéről is csak jókat tudok mondani, szép is, jó is és árban is elérhető. Nem mondhatom el ugyanezeket a Maybelline Lip Lifter termékéről, nekem egyáltalán nem vált be, majdnem pénzkidobás, hamarosan kukába is kerül, csak még gyűjtöm hozzá a lelkierőt.
    A fürdőben újdonság a Tetesept gránátalmás habfürdője, nagyon szeretem. Az arcápolásban a Sisley sáfrányos éjszakai maszkja igazi csodaszer kategória.
    Sminkben a már említett True Skint használtam sokat és az Essence Hello, Good Stuff! színezett krémjét. Szemre a Catrice karácsonyi Caviar Gauche palettáját, szájra pedig szintén Catrice termék, a Better Than Fake Lips ajakdúsítóját és fölé az Essence Semi Shine rúzsát Why Not árnyalatban. A pírok között a trónon két highend csücsült, a Dior hópelyhes rózsaszínje és a Chanel láncmintás karácsonyi pirosítója.
    A körömlakk kedvenc az Essence karácsonyi pasztell árnyalata, a Sugarcoated árnyalat lett, szinte minden nap ezt viseltem.
    Illatból a hidegebb napokon Tom Ford Soleil Neige parfümjét használtam (ó, bárcsak már esne egy kis hó), a melegebb, már-már tavaszias napokon pedig az MFK L'Eau a la Rose illatát.

    VálaszTörlés
  2. Most több termék is van az összefoglalóban, amit én is használtam :)
    A Balea kenderes maszkot én is szeretem, nekem a Balea med maszknál is jobban tetszik. Hètvégente szoktam fátyolmaszkot használni, ez is bekerült most azok közé, amikből választok.
    A wet n wild primert nemrég rendeltem, pár alkalommal használtam eddig, de ez alapján tetszik. Tényleg nagyon kevés elég belőle, és minimális elmozdulàst,maszatolódást sem tapasztaltam estére sem a használatával.
    A Catrice true skin alapozó annyira jó lenne, ha több árnyalat lenne elérhető. Most éppen tudom használni a neutral sand árnyalatot, de egy kicsit így is fehérít, nyáron viszont nem lesz jó egyik sem mert ami sötétebb, az meg sárgàs.

    VálaszTörlés