BLOGKERESŐ

2023. október 11., szerda

5 szuper kézkrém-kedvenc őszre

Beköszöntött az ősz, érezhetően hidegebbek reggelek, ilyenkor pedig érdemes becsempészni a táskátokba egy szuper kézkrémet, hogy megelőzzétek a kezetek kiszáradását.


Az Avon Care Tápláló Kézkrém Kakaóvajjal a Krémmániások kedvenc kézkrémje, ami nem csak a kezet, de a körömágyat is szépen ápolja, és hamar beszívódik, tehát nap közben is bátran lehet használni. Az illata nem túl erős és kellemes. (999 Ft / 75 ml)
Balea Med Ultra Sensitive Kézkrémre is sok pozitív vélemény érkezett már. Ez a márka érzékeny bőrre szánt, illatmentes termékvonalának kézkrémje, melynek nincs illata és nagyon kellemes érzetet hagy maga után - kellően hidratál és még nyugtatja is a bőrt a benne levő panthenolnak, bisabololnak, aloe verának és allantoinnak köszönhetően. Többen arcra is használjátok és ott is jól funkcionál. (549 Ft / 100 ml)
Szintén a márkának köszönhetünk egy másik nagy kedvencet, a Balea Urea Kézkrémet is, melyben a kulcsösszetevő a vízmegkötő, hidratáló hatású urea, melyből 5%-nyit tartalmaz a termék. A vélemények szerint még az extrém száraz kezeket is pik-pak rendbe teszi, könnyen beszívódik, kellemes, diszkrét illa van, és nem utolsósorban az ára is elég baráti. (449 Ft / 100 ml)
Régi motoros, de mostanában is sok maximális csillagszámú értékelés érkezik a The Body Shop Kendermagolajos Kézkrémre, aminek bár nem túl kellemes az illata, viszont csodát tesz a száraz kézzel. A benne levő kendermagolaj esszenciális zsírsavakban gazdag, ezen kívül pedig helyileg alkalmazva viszketéscsökkentő hatással lehet a száraz bőrre, vagyis elősegíti a bőr természetes védőrétegének fenntartását és segít a száraz bőr tüneteinek a kezelésében. (3190 Ft / 30 ml és 5690 Ft / 100 ml)
Az első kettőhöz hasonlóan a remek vízmegkötő tulajdonságú glicerinben gazdag Neutrogena Norvég Formula Kézkrém egy kifejezetten sűrű, testes krém, ezért nagyon kevés kell belőle, már csak azért is, mert eltúlzott mennyiségben hajlamos kicsit ragadni, igaz, cserébe viszont remek hatással van a száraz, kirepedezett kezekre. (1199 Ft / 75 ml)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése