BLOGKERESŐ

2021. november 30., kedd

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 12. Krémmánia Beauty Box

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a karácsony és az ünnepi ragyogás jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni.


A box tartalma

ADEN Ajakfeltöltő Folyékony Rúzs (4 ml)

"Nincs karácsony vörös ajkak nélkül, ezért a dobozunkba került ez a káprázatos vörös folyékony rúzs is, mely optikailag megnöveli az ajkak méretét, így garantált a teltebb és ragyogóbb hatás. Rendkívül pigmentált textúrájának köszönhetően órákig fennmarad a szájon, természetes összetevői pedig az ajkak hidratáltságáért felelnek."

Annabelle Minerals Diamond Glow Ásványi Highlighter (4 g)
"Hogy még szebben ragyogjon az sminketek a fa alatt, a box-ba került ez a hűvös, bézs árnyalatú highlighter, melynek apró részecskéi visszaverik a fényt, így különleges, egységes ragyogást eredményez. Feketeribizlimag olaj, napraforgóolaj és E-vitamin tartalmának köszönhetően regeneráló hatású, emellett segít megtartani a bőr feszességét és rugalmasságát."

Barnängen Oil Intense Tusfürdő (400 ml)

"A védő Cold Creamet tartalmazó Oil Intense Krémtusfürdő kifejezetten száraz bőrre lett kifejlesztve. Vadrózsa-olajat és 7%-nyi egyedi összetételű Cold Creamet tartalmaz. Hidratálja és selymesen puhává varázsolja a bőrt, magas vegán formulával és 90%-ban természetes összetevőkkel rendelkezik."

Dove Skin Glow Testápoló (200 ml)

"Ez a különleges, ragyogást fokozó puha, harmatos virág- és gyümölcsillatú testápoló egy vadonatúj testápolási termék a Dove-tól, amely ötvözi a márka jól ismert tápláló formuláját egy gyönyörű, ragyogó barackos színnel, amely fényvisszaverő ásványi anyagainak köszönhetően visszafogott csillogást biztosít minden bőrtónus számára."

Essence Shine Last&Go Körömlakk (8 ml)

"A vörös ajkak mellé természetesen vörös körmök is dukálnak! Az essence lakkjának nemcsak a színe tökéletesen karácsonyi, de a gél hatású formula optimális tartósságot, intenzív színt és csodálatos fényességet biztosít, ráadásul szuper erősen pigmentált és szuper gyorsan szárad."

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Szemkörnyékápoló Koncentrátum (5 ml)

"Igazi luxus a szemeknek ez a tápláló szemkörnyékápoló koncentrátum, mely a szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, valamint a sötét karikákkal szemben. Ragyogó és élettel teli szemeket varázsol."

Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration (100 ml)

"A természetesen ragyogó bőr egyik titka a hidratáltságban rejlik, ezért a box-ban találjátok a Geek & Gorgeous Krémmánián is igen népszerű, 5% panthenolt és természetes hidratáló elemeket tartalmazó tonikját, ami erősíti a bőr természetes védőrétegét, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas könnyed és gyorsan beszívódó formula."

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló (200 ml)

"A testápoló bio körömvirág és homoktövis összetevői gyorsan felszívódnak és esszenciális telítetlen zsírsavakkal látják el a bőrt, melyek főleg a zsír- és vízhiányos, érzékeny bőrrel tudnak csodát művelni tápláló és regeneráló hatásuk révén. A testápoló kellemes narancs illata segíti a relaxációt, hogy felhőtlenül adhasd át magad az ünnepi hangulatnak."

MAC Cosmetics -20% kupon

A Krémmánia szépségdobozt vásárlók 20 százalékos kedvezményt* kapnak a webshopban és a kiemelt üzletekben (Váci, Aréna, Westend, Mammut) történő vásárláskor a promóciós időszakban (2021. november 25. – 2022. január 31.). (*Mini MAC, Viva Glam és az új kollekció termékeire nem vonatkozik a kedvezmény és más ajánlattal nem összevonható.)


Maybelline Tattoo Liner Géles Szemhéjceruza (1,3 g)

"A Maybelline Tattoo Liner géles szemceruzával egyetlen mozdulattal meg tudjátok rajzolni a tekintetet tökéletesen kiemelő, pontos és intenzív szemvonalat, mely egész nap tartani fog. Tökéletes alapdarab az ünnepi sminkekhez!"


Neutrogena Norvég Formula Ajakápoló Száraz, Kicserepesedett Ajkakra SPF20 (4,8 g)

"Ez az ajakápoló azonnali enyhülést nyújt a száraz és kicserepesedett ajkaknak. Hidratáló összetevői révén megnyugtatja és puhábbá teszi az ajkakat, míg 20-as fényvédő faktora védelmet biztosít még szélsőséges időjárási viszonyok között is."


Yves Rocher Csokoládés Narancs Kézkrém (50 ml)

"Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal és makadámiaolajjal dúsított kézkrémét is a box-ba tettük, hogy puha, táplált és illatos kezekkel várhassátok a Jézuskát. A csokoládés narancs bájos illata a hagyományos és egzotikus illatok kombinációja."



Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)


2 megjegyzés:

  1. Kedves Évi! A 11 és 12. box boldog tulajdonosa vagyok. Örülök,hogy új márkákat ismerhetek meg,próbálhatok ki. Van olyan,amit neve hallatán nem vennék meg,de kipróbálva nagyon pozitív meglepetés ér. Ilyen volt a 11. dobozban a Ziaja kecsketejes kézkrém,ami csodálatos illatú,nagyon jól beszívódik,nagyon kellemes érzést nyújt az én nagyon száraz kézbőrömön is. A 12, doboz igen kellemes meglepetése volt az Estée Lauder szemkörnyék ápolója. Eddig nem szívesen használtam ilyen szemkörnyék ápolókat,mert irritálták a szememet. Ez azonban abszolút illat- és színezékanyagmentes,csodálatosan beszívódik,és nem irritálja (nagy örömömre) a szememet. A következő box tartalmára szeretném javasolni a SPA termékeket. Nagyon sok kozmetikai cégnek vannak kiváló minőségű SPA termékei: a testápolótól, a testvaj,tusfürdő,szappan, testradír stb.stb. kategóriában. Egy ilyen összeállítású doboz,biztosan nagy örömet szerezne a Krémmánia rajongóinak. További munkátokhoz sok sikert kívánok! Üdvözlettel:Beresnyák Katalin

    VálaszTörlés
  2. Kedves Évi!

    Én kifejezetten lábra való krémekről, radírokról hallanék szívesen, több saját tapasztalattal,ami sokkal közelebb hozna a termékek kiválasztásához.

    VálaszTörlés