BLOGKERESŐ

2021. december 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2021 november

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) 

Arcápolás


A Revox Kollagén Aminosav+HA Hidratáló az eddigi vélemények alapján egy egészen jó alap hidratáló krém, mentes az illatanyagoktól, ami elsősorban a száraz és/vagy vízhiányos bőrűek számára lehet jó hír. Kis kiszerelése miatt többen bánkódtatok, ami jóáras mivoltát is egy picit rossz színben tünteti fel, ám a kellemes bőrérzet amit ad, és az, hogy lehet fölé fényvédőzni, sminkelni, többeteknek tetszett.
A Bybi Bright Eyed Cream egy könnyed állagú,  hidratáló szemkörnyékápoló, amibe apró kis csillámokat tettek, hogy optikailag enyhítsék a sötét karikák látványát. Emiatt nappalra érdemes használni, kipróbálói szerint pedig érdemes is: valóban tapasztalták, hogy ragyogóbbá teszi a tekintetet, enyhíti a szemkörüli karikákat.
A The Inkey List Hyaluronic Acid eddig ötcsillagos értékelésű, peptideket is tartalmazó hidratáló szérum, ami a jelek szerint valóban segít teltebbé tenni a bőrt, feltölteni a pici ráncokat, ráadásul ragacsos érzés nélkül, és kényelmes használatot biztosító kiszerelésben teszi mindezt.
Az Yves Rocher Pure Menthe Arclemosó Zselé bravúrosan kezdett a Krémmánián, mint írták róla szépen tisztít és nem szárítja a bőrt, ráadásul nagy kiszerelése árban is kedvező. Hozzátartozik a képhez, hogy illatosított, és borsmenta levél kivonatot tartalmazó termékről van szó, bár nem bőrön maradó, és a jelek szerint hatásosan teszi a dolgát.

Testápolás & illat


A Bondi Sands Aero 1 Órás Hab eddig 5-ös értékelésű önbarnító, ami a jelek szerint beváltotta a tesztelők reményeit. A hozzá járó kesztyűvel nagyon jól lehet eloszlati a habot, illata kellemes, és valóban egy óra múlva már látszik a hatása. Nem leszünk tőle narancssárgák, a barnaság 3-4 napig is tart, kopása pedig szép egyenletes.
Balea Elektromos Bőrkeményedés-Eltávolító Készülék novemberben került fel az oldalra és egyből begyűjtötte az első elismerő véleményeket, melyek szerint simán hozza azt, amire drágább társai képesek. Többféle erősségű fej tartozik hozzá, a kézi reszelőkhöz képest villámgyorsan teszi a dolgát, használata kényelmes és egyszerű.
A Fa Catch Dreams Tusfürdő is begyűjtötte már a márka termékeire jellemző 4-5 csillagocskát. Ez a lila, levendulás változat is finom illattal kényeztet, szépen tisztítja a bőrt és nem szárítja, vagy legalábbis nem túlzó mértékben, de testápolót természetesen esetében is érdemes felkenni, pláne most, télen.
Egy igazán különleges parfüm lett november kedvence, a The House of Oud What About The Pop egy luxus niche parfüm, pazar, tojást formázó üvegben. Ahogy Borbalia megfogalmazta, "Olyan, mint egy nagyon kellemes emlék egy ölelésről, ami egy nem túl igényes környezetben történt, de az idő később megszépített minden ingert, ami abban a pillanatban ért."

Hajápolás



A Joico Style&Finish Joiwhip Firm Hold Erős Hajhab ötcsillagos értékelésen áll, véleményezői szerint nem nehezíti el a hajat, kevés mennyiséggel is szépen lehet formázni, ami párás levegőben kifejezetten jót tesz. Nem zsírosítja a hajat, szépen rögzíti a hullámokat.
A Plantur 21 #Longhair Nutri-Koffein Sampon hatásosságával kapcsolatban azt írtátok, hogy észrevettétek, hogy gyorsabban nő használatától a hajatok, és mintha erősítette is volna. Akinek hormonális problémája volt, úgy tapasztalta, hogy bár a hulláson nem javított, friss hajszálakat, babahajakat eredményezett a használata.
A Fanola No Yellow Mask egy szőke hajra való, sárgulást megakadályozó maszk, ami a vélemények alapján valóban szépen hamvasít, pláne, ha samponjával együtt használjuk. Kék színű a készítmény, túl sokáig nem érdemes a hajon hagyni, máskülönben zöldes fényt kaphatnak a fürtök. Hidratáló készítményt érdemes utána használni.
A Tricovel Biogenina 10 mg Tabletta egy kúraszerűen alkalmazandó hajvitamin, amiről azt írtátok, fényesebbé, erősebbé teszi a hajat, serkenti a hajnövekedést, erősíti a körmöket és volt, aki úgy vette észre, hogy bőrképe is szebb lett a szedésétől.

Smink



Az Essence Extreme Shine Volume Dúsító Szájfény véleményezői szerint ár-érték arányban szuper kozmetikum, azt írták róla, nagyon szép fényt ad az ajkaknak, ami optikailag valamelyest tényleg dúsabbnak hat tőle. Tetszett nektek az állaga, a tartóssága, és azt is írtátok, hogy nem szárítja az ajkakat.
A Chanel Rouge Coco Bloom Rúzs nagyon pozitív véleményeket kapott, sötét árnyalatai is ízlésesek és szépen mutatnak az ajkakon, nem hogy nem szárítja, de szépen hidratálja őket. Krémes állagú, fényes finish-t és szép fedést nyújt. Kopása is rendben van, és sokféle árnyalat közül válogathatunk.
Az Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Foundation könnyed fedést nyújtó alapozó, ami a visszajelzések alapján érettebb bőrön is nagyon szépen mutat. Szépen egységesít, ragyogóbbá, üdébbé teszi a bőrszínt és könnyű eldolgozni. Fedése nem matt, inkább egy természetes bőrfényt nyújtó.
Az Essence Stay All Day 16H Long-Lasting Alapozó esetén dicsértétek fedését, állagát, eldolgozhatóságát, és tartósságáról is pozitívan nyilatkozott a többség. Az árnyalatokat érdemes csekkolni, volt akinek túl sárgás volt, más pont nem találta a megfelelő színt.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. A fentiek közül csak az utolsó kategóriában említett termékekkel volt tapasztalatom. Az EL alapozó rajtam nem működik, nekem túl kevés a fedése és nem is tartós. Az Essence alapozót egyszer próbáltam, de nem tetszett, a véleményig sem jutottam el, úgyhogy a zsibinek köszönhetően már új gazdája van. A rúzst szeretem, mégis ritkán kerül sorra, vannak nagyobb kedvencek.
    A fürdőben a Kneipp két fürdőhabja volt kedvenc, a Wintergefühl gesztenyés fűszeres illattal és a Gute Nacht erdei illatú habja. A Tetesept sem maradt le, a Ginger Bread Man kis tasakos fürdőhabja szuper termék. A zuhanyzós napokon a L'Occitane megújított neroli-orchideás tusfürdő és testápoló családját szerettem a legjobban.
    Arcápolásban a Chanel le Lift szérumát emelném ki, el is fogyott és valószínűleg újra is fogom venni. Alapozóból szintén Chanel volt a kedvenc, az Ultra le Teint megújított formulával pont azt a selymes, közepes fedést hozza, amit a legjobban szeretek. A színesek közül a Sisley automata ceruzája volt új felfedezés, könnyen használható és atombiztosan ül a szemhéjon. Pirosítók közül szintén Sisley, a duci stift Berry árnyalatban tökéletes. Régi kedvenc, de muszáj megemlíteni, mert utolsó porszemig elfogyott, így tényleg bebizonyította, hogy megérte az árát a Chanel les Beiges Healthy Glow Luminous Colour.
    Körömlakkból az Anny Vivid Toffee árnyalata volt a novemberi kedvencem. Illatok közül az új Elia Saab Lumiere-t viseltem a legtöbbet, ami most a hónap végén átadta a stafétabotot a Shalimar Philtre flankerének.
    Még egy termék van, ami mellett nem mehetek el szó nélkül: a Rossmann For Your Beauty ecsettisztító szilikonpárnáját az itteni krémmániás ajánlások alapján fedeztem fel és én is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki az ecsetek tisztításához keres segítséget.

    VálaszTörlés