BLOGKERESŐ

2022. július 6., szerda

Havi kedvencek - 2022 június

Rengeteg kozmetikai újdonságot tartogatott a nyárkezdet, melyek mellett régi kedvenceket is sokan felfedeztetek magatoknak. Közülük mutatjuk a toplistásokat.  

Arcápolás


Az arcápolók közt az Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél Lipidekkel És Panthenollal lett a kedvenc arctisztító, mely a visszajelzések alapján egyáltalán nem szárítja a bőrt, géles állaga kényelmes és kellemes, továbbá megfelelően tisztít is. Pumpás adagolóját is kedveltétek, nem véletlen az ötcsillagos értékelés.
A Balea Beauty Expert Liquid Peeling 2% BHA a jó áras BHA hámlasztók egy újabb példánya, amit érdemes lehet kipróbálni. Formulája minimalista, a visszajelzések szerint valóban szépen teszi a dolgát és enyhén olajos állagával is kibékültetek, esti használatnál zsíros bőrnek sem zavaró. Értékelése 4,41.
A Balea Med Ultra Sensitive Nappali Arckrém - Mikrobiom Balance egy megújult változat, ami nagyon szépen kezdett a Krémmánián. 4,83-as értékelését többek között annak köszönheti, hogy ár-érték arányban kiváló, szépen felszívódik, megfelelően hidratál. Alap hidratálóként érdemes tekinteni rá, akként azonban jól működik.
A Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50 egy koreai kozmetikum, kémiai fényvédő összetevőkkel, illatmentes formulával. Könnyed állagú, zsíros érzet nélküli, melyet szemkörnyékre is tehetünk, nem fogja csípni a szemet. Finishe nem matt, ám ez legtöbbeteket nem zavart, meg is kapta a szép értékeléseket, átlagos pontszáma 4,73. 


Testápolás & parfüm


A Sara Beauty Spa Nyugtató Aloe Vera Gélről egy tesztelésnek köszönhetően számos véleményt kaptunk, melyek alapján valóban működik a benne található aloe vera bőrnyugtató, hidratáló hatása, amihez nem kapcsolódik ragacsosság. Élénk zöld színét volt, aki műnek érezte és illata is lehetne a vélemények szerint kevesebb, ám hatását mindez nem csökkentette.
A Balea Natural Beauty Bio Kendermagolaj és Papaya Tusfürdő sokatok tetszését elnyerte, ugyanis egyáltalán nem szárította a bőrt, összetevői megfelelőek és kellően habzik is a kényelmes használathoz. Árban elérhető, illata kellemes, de nem hosszan tartó.
Az Eveline Cosmetics Brazilian Body Moisturizing and Bronzing Body Balm 4,67-es értékelésével egy figyelemre méltó önbarnító. Azt írtátok róla, hogy szép, egyenletes színt ad, könnyű foltosodás nélkül eloszlatni. A szín természetes, jól építgethető, kellemes, napcsókolta árnyalatot ad.
A parfümök közt a Zara Rose Gourmand egy újabb jól sikerült dupe-ja a márkának, amit a Mancera Roses Vanille kistestvéreként azonosítottatok be. A rózsás-vaníliás illat édes, ám épp annyira, hogy nyáron is élmény legyen viselni, ráadásul kellően tartós is. Értékelése 4,75-ös. 

Hajápolás



A Revox B77 Plex Hajtökéletesítő Kezelés egy hajmosás előtt alkalmazandó, a sérült haj ápolására szolgáló készítmény, amire egy tesztelésnek köszönhetően sok, hasznos vélemény érkezett. Úgy találtátok, bár csodát nem tett, valóban kifejtett ápoló hatást. A haj puhább, fényesebb lesz tőle, volt akinél a szöszösödésen is segített. Illata kellemes, értékelése 4-es. 
A Garnier Fructis Vitamin & Strength 10In1 Leave-In Cream egy hajban maradó, hidratáló ápoló, amiről azt írtátok, valóban puhábbá teszi a hajat és nem nehezíti el. Illata kellemes, nyárra vízparton is jól jöhet, ha plusz ápolást, hidratálást adnánk hajunknak a tűző napon.
A Tresemmé Hydration Hemp Sampon egy száraz hajra való készítmény, amiről azt írtátok, megfelelően tisztít, nem szárítja a fejbőrt. Állaga sűrű, hagy egy kis olajos, ápoló réteget a hajon, ami a száraz hajszálaknak kevező lehet. Az illatára sok dícséret érkezett.
A L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Hajbalzsam jól eloszlatható a hajban, hatására a haj puhább tapintású, selymesebb lesz. Illata kellemes, könnyen kimosható és nem nehezíti el a hajszálakat, tartós hidratáló hatását többen is visszaigazoltátok.

Smink



A Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow Palette 2022 a márka tavaszi kollekciójának a tagja, mely csupa kiváló értékelést gyűjtött be eddig (4,88). Már megjelenése is vonzó, igényes a paletta, aminek színei visszafogottak, elsősorban könnyed, nappali sminkekhez jönnek jól. Fényes és matt változatban is megtaláljuk őket, megfelelően pigmentáltak, de egy kicsit poroznak.
A Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor úgy tűnik, valóban nagyon tartós, de felvitelt követően érdemes egy kicsit várni az evés-ivással, puszilkodással. Könnyű felkenni, volt aki írta, hogy használat előtt érdemes összerázni, egyébiránt a színek szépek, viselése kényelmes, hidratálni érdemes alá.
Az Ardell Naked Lashes Műszempilla még új a Krémmánián, de nagyon szépen kezdett. Emberi hajból készült pillákról van szó, kipróbálói szerint kényelmesek, könnyűek és többféle változat áll rendelkezésre.
A Catrice Kaviar Gauche Arcpaletta ötcsillagos pontszámú, azonos kollekció tagja mint a szemhéjpúder-paletta. Két színváltozatban kapható, szépen eldolgozható, építhető színeket rejt, amik jól kihasználhatók. Csomagolását kipróbálói imádták, nemcsak szép, de jó minőségű is. 


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése