BLOGKERESŐ

2023. január 19., csütörtök

A villámsminkek alapjai: színes szemceruzák

Bár imádjuk a sminkcsodákat, a hétköznapokba jóval egyszerűbben beilleszthetők a könnyű, gyorsan elkészíthető sminkek. Amik "arcot csinálnak" reggelente, és tartják magukat egész nap. Amik távol állnak a full glamtől, mégis ízléses színt és árnyalást nyújtanak - a színes szemceruzák pedig épp ebben segíthetnek.


Jó pár szezon óta divatban vannak a színes szemceruzák, és továbbra is hódítani fognak, nem véletlenül. Izgalmasabbak mint fekete változataik, és ha eltaláljuk a színeinkhez passzoló árnyalatot, csodásan kiemelik, hangsúlyozzák tekintetünket.

Amellett, hogy klasszikus módon kontúrozzuk szemeinket, netán egy hetyke cicaszemsminket kanyarítunk velük, egy ferde laposecsettel vagy más, tömörebb, kisebb fejű sminkecsettel pár mozdulattal eldolgozhatjuk a vonal széleit, füstös hatásúvá téve a szemsminket. Ez pedig egészen más látványt nyújt, mégis elkészül egy perc alatt.

Színes szemceruzák

Nem véletlen, hogy színes szemceruzákat számos márka kínálatában találtok már, összeválogattunk mi is néhányat, a pár százas vételtől a luxus szintig.


A Trend it Up Contour & Glide Szemceruza egy csavarható végű szemceruza, melyből számtalan szín közül választhattok. A vélemények alapján kellően puha, így szépen fel lehet vinni, ám nem mindegyik szín kellően pigmentált. Tartóssága megfelelő, árban baráti.

Az Avon Glimmerstick Szemkontúrceruza múlt évben bővítette addig sem szűkös színpalettáját, csillámos és fényes hatású árnyalatokat is találunk, kéktől a zöldön át a lilákig. A márka szemceruzái a Krémmánia legnépszerűbbjei közt foglalnak helyet, általában szeretitek tartósságukat, pigmentáltságukat és azt is, hogy jó áron tudjátok megvenni őket.

Az Aden Csavaros Szemceruza Color Me néven színes változatokban is elérhető, melyek szintén hipoallergén típusok. Puhák, de nem túl puhák, hogy könnyen törjenek, megfelelően tartósak és a vélemények alapján a színes változatok is kellően pigmentáltak.

Az Estée Lauder Smoke and Brighten Kajal Eyeliner Duo Szemceruza töbféle színpárosítással is elérhető, mindegyik esetén egy sötétebb és egy élénkebb színt kapott a ceruza két vége. Füstös sminkekhez és kontúrozáshoz is ajánlják, a Krémmániáról még hiányzuk, de várjuk, hogy valaki kipróbálja és véleményezze.

A s-he Colour & Style Kétvégű szemceruza Duo Twin Kajal egy pár száz forintos alternatíva, ami többféle színben kapható, mindegyik esetén egy szín sötétebb és világosabb változatával. Hagyományos ceruza kivitel, ami azt írtátok, megfelelő puhaságú, ám színtől függően pár óra után elmaszatolódhat a bőrön.

A NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick eddig nagyon jó értékeléseket zsebelt be nálunk, több mint húsz árnyalatban kapható, megfelelően pigmentált, kellően puha szemceruza. Azt írtátok, szuper a tartóssága, gyönyörűek a színek és kényelmes használni is.

A Bourjois Contour Clubbing Szemceruza a feketék és szürkék mellett számos izgalmas árnyalatban kapható. A színek intenzitása megfelelő, a ceruza kellően puha, hogy kényelmesen lehessen használni és szép, precíz ív is húzható vele, ám tartósságát a bőrön közepesnek értékeltétek.

Az Eveline Cosmetics Variété Vízálló Zselés Szemceruza könnyen faragható és puha, mellyel az ígéretek  szerint vékony és vastag kontúrvonal egyaránt egyszerűen húzható. Vegán termék, mely tartós, pigmentált színeket ígér.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése