BLOGKERESŐ

2023. március 28., kedd

Havi kedvencek - 2023 március

Látszik, hogy a tavasz a megújulás időszaka, a Krémmániások is azonnal lecsaptak a legizgalmasabb újdonságokra, és nem egyet közülük a márciusi havi legek közé repítettek alig pár nap leforgása alatt. Mutatjuk őket. 

Arcápolás



Elég volt pár nap a megjelenés után, és máris közönségkedvenccé vált a Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt lemosó balzsam, ami a dupla arctisztítás első lépéseként hatékonyan leoldja a vízálló sminket és a fényvédő maradványait is. Illatmentes, kevés is elég belőle, és bátran használható a szemsminkre is, a tapasztalatok alapján nem homályosítja el a látást, nem csípi a szemet. Valóban hatásosan oldja le a sminket, állaga kellemes, nem zsíros érzetű és árban is szuper.
A Garnier Vitamin C Micellás Tisztító Víz 4,32-es értékelésen áll, sokatok elégedetten tapasztalta, hogy szépen eltávolítható vele a smink, nem szárítja a bőrt, ár-érték arányban a márka többi micellás vízéhez hasonlóan megérős darab. Nem csípi a szemet, többeteknél szépen leoldotta a vízálló szemsminket is.
A Neutrogena Hydro Boost Gel Cream többek közt könnyed állaga és intenzív hidratálása miatt kapott a Krémmániásoktól jó értékeléseket. Nem tapasztaltatok irritációt, gyorsan és nyom nélkül felszívódik, megfelelően lehet rá sminkelni vagy fényvédőzni is. Értékelése jelenleg 4,18.
A Geek & Gorgeous 101 Happier Barrier 7% Squalane-t, 3% bőrazonos lipidet és szinergikus Ceramide 2-t tartalmaz, a márka két hidratáló krém újdonsága közül ő a táplálóbb formulájú. Állaga mégis könnyed, jól felszívódó, illatmentes hidratáló és bőrbarrier fókuszú alapkrém nappalra, éjszakára, télre és nyárra.

Testápolás & illat


Az Isana Pure Bodylotion egy AHA savas, tehát enyhe hámlasztó hatással is rendelkező testápoló, ami ráadásul még árban is baráti. Állaga könnyed, így gyorsan fel is szívódik, a bőrt többetek szerint érezhetően puhábbá, ápoltabbá tette, hidratáló hatása is rendben van. Értékelése 4,75.
Mindig kell egy kedvenc kézkrém, ez most akár a Garnier Hand Superfood Cocoa+Ceramid Kézkrém is lehet, mely a vélemények alapján szuperül ápolja, hidratálja a kézfej száraz bőrét, ráadásul kakaós illata is nagyon kellemes. Akinek bejött a márka testre való Superfood vonala, annak érdemes lehet ezzel a táskabarát méretű kézkrémmel is próbát tennie. 
Itt a tavasz, naná, hogy bekerült már egy önbarnító is a havi legek közé, ami nem más mint a Bondi Sands 1 Hour Express Önbarnító Hab. A készítmény ötcsillagos értékelésű, azt írtátok, nincs tipikus szoli szaga, és sárgák sem leszünk tőle, helyette szép, természetes barnaságot ad. Mindössze egy órát kell a bőrön hagyni majd le kell mosni, mégis látványos és egységes a szín, amit kapunk.
A parfümök közt az új Carolina Herrera Good Girl Blush lett március kedvence, ami egészen hasonló az eredeti illathoz, mégis annál könnyedebb, citrusosabb, egyúttal lágy és szerethető. Komfortillatként jellemeztétek, ami szuper irodabarát parfümöt jelöl, ízléses, nőies, nem tolakodó, mégis jelen lévő.

Hajápolás


A Balea Professional  Növekedést Segítő és Hajerősítő Sampon Erőtlen és Töredezett Hajra 4,4-es értékelésen áll, azt írtátok róla, hogy ár-érték arányban kiváló, megfelelően tisztít, nem szárítja a hajat. Ápoló hatása észrevehető egy használatot követően is, volt akinek a hajhullás terén is segítséget nyújtott. Illata kellemes és kevés is elég belőle.
A L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo a márka új plex családjának tagja, ami úgy tűnik nagyon jóra sikerült. Mint írtátok, ez a hajmosás előtti készítmény valóban láthatóan, tapinthatóan puhábbá, selymesebbé, ápoltabbá tette a hajat függetlenül attól, hogy a család többi tagját használtátok vele vagy sem. Pár percet elegendő a hajon hagyni, a sampon utáni balzsamot persze ettől még ne spóroljuk le, nem helyettesíti, hanem kiegészíti annak hatását.
A Monday Gentle Sampon Érzékeny Fejbőrre és Hajra egy kímélő sampon, mutatós kiszerelében és praktikus pumpával, azt írtátok, nagyon kiadós, megfelelően habzik és szuperül tisztítja a hajat. Volt, aki azt emelte ki vele kapcsolatban, hogy alaposan kitolta a hajmosások közötti időt, másnak az tetszett, hogy a haj puhább, fényesebb lett tőle.
A L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Sampon eddig ötcsillagos értékelésen áll, köszönhetően annak, hogy a sampon kifejezetten kiadós, nagyon jól habzó készítmény, ami nemcsak remekül tisztítja a hajat, de valóban selymesebbé, ápoltabbá teszi azt, nem mellesleg az illata is nagyon jó. Szépen kezeli a zsírosodásra hajlamos hajtőt, miközben a hajvégeket sem szárítja, festett hajra is ideális.

Smink


A Catrice Cream-To-Powder Blush a márka tavaszi kollekciójának darabja, ami két árnyalatban is elérhető. Nagyon jól pigmentált, így érdemes finoman hozzá érinteni az ecsetet vagy sminkszivacsot. Szépen építhető, a bőrön nem válik teljesen porszerűvé, inkább ízlésesen beleolvad a bőrbe.
A Catrice All Matt Shine Control Alapozó egy új verzió, ami a jelek szerint szépen teljesít, az utolsó értékelések csupa elégedett véleményeket tartalmaznak. Nem szárít, illetve nincs száraz htása, mégis jól működik kombinált/zsíros bőrön. Szépen eldolgozható, megfelelő fedést nyújt és az elérhető színeket is jól eltatálták.
A Rare Beauty Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara ötcsillagos értékelésekkel szerepel a Krémmánián, köszönhetően annak, hogy keféje nem túlbonyolított és túldizájnolt, ellenben megfelelő méretű, formájú és a sörtéi tökéletes sűrűségben és hosszban helyezkednek el ahhoz, hogy a pillákat hosszabbá, dúsabbá és picit íveltebbé tegyék. Nem pereg, nem csomósodik, kipróbálásra érdemes.
A Beauty Bay New Mood Palette extra nagy, húsz színt tartalmazó paletta, ami kipróbálói szerint tele van jól pigmentált, izgalmas és felettébb élénk színekkel. Ár-érték arányban szuper, ha valaki imád sminkelni, végtelen változatban variálhatók az egyébként tömbökben egymáshoz passzoló színek, amik közt csillámosat is találunk.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése