BLOGKERESŐ

2023. június 1., csütörtök

Havi kedvencek - 2023 május

Nem egy szépségápolási kedvence volt a tavasznak, amit mi is magunkkal viszünk a nyárba, a májusi legek közt is találhattok szép számmal olyan kozmetikumokat, melyekre ráillik ez a kis jellemzés.

Arcápolás


Az Elyn's Lab Pore Control 2% Szalicilsav + 1% Cink PCA + 1% Panthenol Szérum egy géles állagú arcszérum, mely a mitesszeres, pattanásos bőr számára lehet nyerő választás. Ezt megerősítik a vélemények is, 4,83-as értékelésű nálunk a termék. Azt írtátok róla, hogy jól felszívódik, este és nappalra is kényelmes, arckrém, fényvédő sem kukacoskodik felette. Hatásához 2-3 hétig mindenképp javasolt használni, ekkor már szépen kezd látszani pórustisztító hatékonysága. 
A L'Oreal Paris Revitalift Clinical Derm-Grade 12% Vitamin C Szérum szuper értékeléseket kapott az elmúlt időszakban, 12%-os tiszta C-vitamin tartalmával a drogériás kínálat top kategóriáját célozta meg. Úgy találtátok, nemcsak kényelmes a bőrön, de összetevői valóban egységesebbé teszik a bőrképet és a pórusok láthatóságát is valamelyest csökkentik. A bőr üdébb lesz, puhább, jól lehet fölé arcápolót, fényvédőt is rétegezni.
4,6-os értékelésen áll jelenleg a Garnier Skin Naturals Vitamin C Eye Cream Szemkörnyékápoló Krém, ami egészen szép INCI-vel büszkélkedhet. A véleményezések szerint enyhén szilikonos állagának köszönhetően szépen terül a bőrön, enyhén sárgás színű, nem pereg. Hidratáló hatása érezhető, a tapasztalatok alapján valóban hozzájárul a szemkörnyék ápolásához, simításához.  
A márka egy másik készítménye is havi kedvenc lett, a Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Önbarnító Arcszérum még újdonságnak számít, ám máris ötcsillagos értékelései vannak. Pipettás kiszerelésű készítmény, amit bármilyen hidratáló krémhez hozzáadhatunk. A barnító hatás attól függ, mennyit csepegtetünk belőle a krémbe, világos bőrre már 1-2 csepp is látványos és természetes eredményt nyújt.

Testápolás & illat


Az Essence - Disney The Lion King Csillogó Testápoló Gél egy limitált kollekció darabja, mely szuper ragyogóvá varázsolja a bőrt. Ezért a hatásáért és az Oroszlánkirályos mintáért egyaránt odavoltak kipróbálói, a vélemények alapján jó áron nyújt látványos ragyogást, ami majd a nyárestékhez is jó passzolhat.
A Mixa Intensive Firming Testápoló ötcsillagos értékelésű, nagyon gyorsan beszívódik, mégis nagyon jól hidratál, a bőr puha, selymes tapintású lesz tőle. Feszesítő hatását a szülés utáni bőr ápolása során többen is tapasztalták.
A Ziaja Friss Menta Tea Tusfürdő Gél igazi nyári kozmetikum, mind az illata, mind az állaga, színe hűsítő és frissítő. Persze az összetevői is tesznek a jó közérzetért és persze a zuhanyzás utáni tiszta bőrért. 4,5-ös értékeléssel vág bele a nyárba.
Május hónap kedvenc illata a Yodeyma Boreal EDP lett, egy friss, picit mégis édeskés, jázminos parfüm, mely nőies, kifinomult. Egyébiránt a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 másolata, ha nem tudod elcsípni a Zara Red Temptation (szintén) dupe-ot, ez is jó lehet olcsóbb alternatívának. 

Hajápolás


A Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Sampon megfelelő habázásával, kellemes illatával, és persze tisztító-ápoló hatásával is jó pontokat gyűjtött. Érdemes mellé a balzsamot is beszerezni, hogy kettősük még hatékonyabban ápolja, puhábbá tegye a hajat. Nem zsírosodik tőle előbb a haj, nem is szárítja a fejbőrt, a viszkető fejbőrt is valamelyest nyugtatja.
A Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz 4,5-ös értékeléssel zárta májust, a tapasztalatok alapján puhábbá, selymesebbé teszi a hajat, mely kevésbé lesz szöszös. Vizes állagú, a csőrös fejjel könnyen adagolható. A hajszálakat nem nehezíti el és nem is zsírosítja azokat.
A Difeel Vegán Keratin Hajkúra nem túl vonzó csomagolású ám a jelek szerint annál hatásosabb készítmény. A véleményezők szerint simítja, feltölti, fényesebbé teszi a hajat, mely ápoltabb küllemű lesz és könnyebben fésülhető. Elegendő alkalomszerűen, havi egyszer használni.
A Balea Professional Plex Care Hajbalzsam nemcsak jó áras, de ötcsillagos hajápoló is, a szőkített vagy festett, igénybe vett hajat szépen regenerálja, csökkenti a sprődségét a hajszálaknak. Az eddigi tapasztalatok szerint nem zsírosítja a hajat.

Smink


A Maybelline The Falsies Surreal Szempillaspirál a vélemények alapján dúsítja és hosszabbítja is a pillákat, nem kenődik el, tartós eredményt nyújt egész napra. Gyorsan szárad, érdemes ezt szem előtt tartani felvitelnél, hogy a kívánt hatást érjük el. 
Az Essence Cranberry Lip Oil egy könnyed, zselészerű állaggal kialakított ajakolaj, mely ragacsosság nélkül ad szép fényt és finom színt is az ajkaknak. Ápoló hatása kopás után is megmarad, kényelmes egész napos használatra is, ára baráti.
A Catrice Ajakdúsító Szájfény Plump It Up épp csak felkerült az oldalra, máris gyűjteni kezdte az ötcsillagos értékeléseket, ugyanis a tapasztalatok szerint nagyon szép árnyalatokban érhető el, csodás fényt kölcsönöz, míg az ajakdúsító hatást azzal éri el, hogy remekül simítja az ajkak érzékeny bőrét, amik teltebbnek hatnak. A bizsergető érzés esetében sem marad el.
A Dzsungel könyve kollekció egy másik darabja is havi kedvenc lett, a Catrice The Jungle Book Duo-Króm Hatású Szemceruza két árnyalatban jelent meg, mindkettő két tónusban irizáló szín egy termékben, amely a fény hatására változtatja a színét. Az árnyalatokat nagyon jól eltalálták, és ráadásul szuper tartósak is.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése