BLOGKERESŐ

2023. június 6., kedd

Hello 17. Krémmánia Beauty Box! - NAOS Monobox

Ezúttal a NAOS újdonságait és Krémmánián is kedvelt termékeit tartalmazó dobozt állítottunk össze Nektek, melynek márkái a bőr természetes mechanizmusainak erősítését tűzték ki célul.


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy 8 terméket találhattok ebben a dobozban, melyek közül 4 teljes, 1 luxusminta, 2 utazó méret, 1 pedig packet size lesz. A következő márkák kozmetikumai várnak rátok:

  • Bioderma: Több Bioderma termék is található a dobozban, például a Krémmániások egyik kedvenc napozással kapcsolatos kozmetikuma is, ami a véleményezőink szerint nagyon hatékonyan nyugtatja és regenerálja a bőrt.
  • BiodermaEgy másik, szintén Krémmánia kedvenc, tápláló hatású termék is lapul a box-ban, amely 24 órás hidratáló hatást és azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek. 
  • Bioderma: Hidratálásból és táplálásból sosem elég, ezért bekerült dobozunkba egy Bioderma testápoló, ami az ígéretei szerint azonnal és tartósan hidratálja a bőrt és segít megerősíteni a bőr védőrétegét is.
  • BiodermaA box-ba került még egy a nagyon magas UVA / UVB védelmet biztosító fényvédő is, melynek lágy textúrája az ígéretek szerint nem ragad és nem hagy fehér nyomot.
  • Bioderma: Ennek az érzékeny bőrre való kíméletes tisztítónak a krémes habja kíméletesen tisztítja, hidratálja és nyugtatja az érzékeny bőrt. 
  • Bioderma: Szerintünk senkinek nem kell bemutatni a Bioderma ikonikus micellás vizét, melyet szintén kipróbálhattok, ha lecsaptok a szépségdobozok egyikére.
  • Institut Esthederm: Beletettük a monobox-ba az Institut Esthederm egyik izgalmas újdonságát is, ami az ígéretei szerint meghosszabbítja a bőr fiatalságát.
  • Institut Esthederm: Ez a celluláris vizet tartalmazó termék a sejtvíz minden jótékony, energizáló hatásával rendelkezik, amely tartós és intenzív hidratálással párosul.


A termékek összértéke 25 160 Ft lett, a doboz ára azonban csak 14 990 Ft (+ postaköltség)A doboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz június 15-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése