BLOGKERESŐ

2023. július 3., hétfő

Havi kedvencek - 2023 június

A június havi legek közé nemcsak ígéretes fényvédők, de szuper hajápolók is bekerültek, amik jó szolgálatot tehetnek a nyári hónapokban. Íme, kategóriákra bontva a kozmetikumok, amik a legtöbb Krémmániás szívét megdobogtatták az elmúlt hónapban. 

Arcápolás


Ha egy mondatba kellene belesűríteni a sok dicséret velejét, amit a Revuele Sunprotect Daily Face Cream Oil Control SPF50+ kapott, az így hangzana: "Végre egy fényvédő amiből szívesen és kényelmesen kenem fel a két ujjnyi mennyiséget." És ez a mondat éppenséggel egy véleményezőnktől származik. Jó áras, felszívódós, kényelmes és igazán nyárbarát, kipróbálásra abszolút érdemes.
A Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Repairing Éjszakai Krém 4,8-as étékeléssel menetel bele a nyárba, köszönhetően a szuper hidratáló hatásnak, amit nyújt. Picit táplálóbb jellegű krém, ám megfelelően felszívódik, és a visszajelzések alapján reggelre láthatóan hidratáltabbá és így üdébbé teszi a bőrt. Szemkörnyéken is többeknek bevált az intenzív hidratálásra.
K-beauty téren nagy kedvenc mostanság a Beauty of Joseon Matte Sun Stick SPF50 PA++++, ami most nálunk is  havi leg lett. A stift kialakítású fényvédő a napközbeni újrakenést teheti kényelmessé: nem kell tapogatnunk az arcunkat, pláne, ha esetleg kézmosásra sincs lehetőség. Rásminkelni nem jó, de könnyebb sminkre mehet pluszban. Elsősorban kombinált/zsíros bőrre lehet bejövős a matt finish. Egyetlen hátránya, hogy viszonylag gyorsan fogy.
Az ajkak fényvédelméről sem érdemes megeledkezni, ám ki szeretné a tipikus naptej ízét érezni egész nap? Ennek kiküszöbölésére lehet jó alternatíva a Bondi Sands Lip Balm SPF50+ami megfelelően magas fényvédelmet nyújt, kókuszolaj tartalma ápolja a bőrt, és mind illat, mid íz szempontjából kellemes.

Testápolás & illat


Ha igazi nyárillatú tusfürdőt kerestek, a Balea Tropical Vibes Tusfürdő érdemes rá, hogy felkerüljön a listátokra. Friss, görögdinnyés illatú, hozza a márka tusijaitól megszokott minőséget, és persze árban is hasonlóan baráti.
Az Aveo Body Sorbet Fruity Splash lehet a fenti testápoló párja, tekintve, hogy jó áras, kellemes, gyümölcsös illata üdítő még nyáron is, és a bőrt is megfelelően hidratálja.
Idei újdonság a Dove Body Love Summer Revived Önbarnító Hab A Közepes-Sötét Árnyalatú Bőrért, amire az elmúlt időszakba több dicséret is érkezett. Kedveltétek mert egyszerű használni, foltmentesen barnít, szép fokozatosan lehet elérni az áhított barna bőrt, ami nem művi. Ha bejött a márka önbarnítós testápolója, ezzel is érdemes próbát tenni.
Június illata a Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '40 Body Fragrance Mist lett, aminek testpermethez képest kifejezetten szuper a tartóssága. Van akinek a tökéletes őszi-téli illat, más most nyáron is boldogan "fürdik benne". Gyümölcsös, édeskés, érezhetően jelen van benne a vanília, amit szorosan követ a sorban a szilva. 

Hajápolás


A Balea Papaya-Kókusz Hajápoló Tej ötcsillagos értékelésekkel nyitott nálunk, a hajat puhábbá, selymesebbé teszi. Plusz ápolást nyújt a hajszálaknak anélkül, hogy elnehezíteni őket. Nyárra is szuper lehet ha a strandvíz, a nyaralás megviseli a hajatokat.
A L'Oreal Paris Elseve Full Resist With Aminexil 1,5% Szérum a hajhullásra hajlamos hajat erősítheti meg. Kúraszerűen érdemes használni, 2-3 hónapig. Többen is beszámoltak róla, hogy több babahajuk nőtt. Csőrös kiszerelése egyszerű használatot biztosít.
Az ötcsillagos Alfaparf Semi Di Lino Smooth Maszk a visszajelzések szerint szuperül hidratálja, ápolja a festett, igénybe vett hajat. Selymesebb, könnyebben fésülhető lesz tőle, kevésbé lesz hajlamos a haj a szöszösödésre. Egészen sűrű állagú, a termékcsaládban találtok mellé sampont és balzsamot is.
A Kallos Hair Pro-Tox Kannabisz Folyékony Hajbalzsam szintén ötcsillagos értékelésű. Leave-in termék, amitől könnyebben kifésülhető a haj, nem nehezíti el a hajszálakat, és a visszajelzések szerint puhább, fényesebb is lesz használatától a hajkorona. 

Smink


Az Essence Heart Core Ajakbalzsam az elmúlt időszakban szuper értékeléseket kapott, kellemes (és látható) színt ad az ajkaknak, miközben megfelelően hidratálja is. Többféle árnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót. Filléres kozmetikum, amit könnyen, gyorsan újra felvihetünk napközben is. Ha nem akarsz vacakolni a rúzzsal de egy kis színt mégis adnál ajkaidnak, érdemes lehet próbát tenni vele.
A Juvia's Place Garden Of Juvia's Palette 16 üde, pasztell színt tartalmaz, matt és csillogó finissel egyaránt. Nem a legtipikusabb árnyalatokkal rakták tele, így izgalmas kiegészítője lehet az alap szetteknek. Sminkalapot igényel, hogy a színek igazán érvényesüljenek.
A Catrice 5 In A Box Mini Szemhéjfesték Paletta négy színváltozatban érhető el, meleg és hűvös árnyalatokkal egyaránt megtaláljátok. Jól kihasználható alapszínek, köztük csillámos és matt verziókkal. Megfelelően pigmentált, de inkább építgetős, ami előnye is lehet. 
A Catrice Shine Bomb Ajakrúzs tíz árnyalatban érhető el, melyek nagyon szép, intenzív színek, amiket megfelelő hidratálással társítottak. Ennek köszönhetően nem szárítja az ajkakat akkor sem, ha egész nap viseljük. Megfelelően tartós, kopása egyenletes. A tok tetszetős, ára baráti.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése