BLOGKERESŐ

2023. augusztus 25., péntek

Anti-aging újdonságok, amik kombinált és zsíros bőrre is beválnak

Válogatásunkba olyan kozmetikumokat gyűjtöttünk össze, amik ígéreteik szerint a kombinált és zsíros bőrűek számára is az anti-aging bőrápolás legkényelmesebb oldalát villantják meg. Mi több, néhányuk még a bőrtípusok számára áldásos hatóanyagokat is tartalmaznak.

Nemrég újult meg a Paula's Choice Pro-Collagen Multi-Peptide Booster, ami immár hatféle pro-kollagén peptiddel segít csökkenteni és megelőzni a ráncokat. Egy különleges peptidnek, a Tridecapeptide-1-nek köszönhetően az ígéretek szerint már 15 percen belül simítja a ráncok láthatóságát, miközben hidratáló hialuronsav és hidratáló-erősítő aminosavak segítik a bőr egészséges, megfelelő vízháztartását fenntartani. A szérumot kifejezetten anti-aging rutinba ajánlják. 

A Kiehl's Super Multi-Corrective Soft Cream egy 7-az-1-ben újdonsága a lila tégelyes vonalnak. Az anti-aging hidratáló krémről azt írják, feszesíti és megemeli a bőrt, miközben csökkenti a ráncok megjelenését, fokozza a ragyogást és javítja a bőr rugalmasságát, hogy simább textúrát és egyenletesebb tónust eredményezzen. Mindehhez kollagéntermelést fokozó Proxylane és Adenozin hatóanyagokat találunk benne, valamint Capryloyl Glycine-t is, ami segít csökkenti a felszíni faggyútermelést. Így zsíros és kombinált bőrűek számára duplán hasznos lehet.

A SkinCeuticals Retextcuring Activator most kezdte el Krémmániás pályafutását, olyan ígéretekre alapozva, mint hogy egy paradoxal vegyülettel serkenti a sejtek differenciálódását, maximalizálja a bőr aminosav-ellátását, így erősítve a bőrbarriert. Intenzív hidratáló hatással bír, ennek köszönhetően (reméljük, tényleg) láthatóan eltünteti a felszíni vonalakat, simább és rugalmasabb textúrát ad a bőrszövetnek. Minden bőrtípus, így a zsíros és kombinált bőr számára is kedvező hatással lehet a bőrállapotra.

Az IT COSMETICS Confidence in Your Beauty Sleep éjszakai szérum egy újabb újdonsága a márkának, amivel a sminkek után a bőrápolás terén is bizonyítani kíván. Antioxidáns szérumról van szó, 12% C-vitamin tartalommal, mely segít láthatóan javítani a bőr ragyogását, üdeségét. 1.5% Ferulinsav tartalma a finom vonalak és ráncok megjelenését igyekszik csökkenteni, a 0.5% Polidatin pedig egy rezveratrol-származék, amely segít növelni a bőrtónus egyenletességét. Az ígéretek szerint segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, hogy a bőr fiatalos megjelenésű, ragyogóbb, simább és teltebb legyen.

A Guinot Sérum Anti-Age Rééquilibrant Szérum legfontosabb összetevője egy Elastiliftre keresztelt hatóanyag, melyről a márka azt írja, hogy a retinolhoz hasonlóan gátolja a ráncok megjelenését és helyreállítja a bőr tömörségét. Azáltal, hogy segíti a kollagénszintézist, a bőr rugalmasságát is fokozza. Egy fügekaktusz kivonaton alapuló hatóanyag komplexet is tartalmaz a szérum, ami gyengéd hámlasztó hatással bír, az orleánfa mag kivonat pedig a túlzott faggyútermelés ellen kíván hatni, így normalizálva a kitágult pórusok méretét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése