BLOGKERESŐ

2023. augusztus 29., kedd

10 drágább sminktermék, ami megéri az árát

A legtöbb esetben könnyedén lehet jó és lényelesen olcsóbb alternatívával helyettesíteni szinte bármit, de mégis akad pár olyan kozmetikum, ami mindenféle dupe ellenében is helyt áll, még a maga többszörös árával is. Most olyan dolgokat szedtem össze Nektek, amik ugyan nem túl pénztárcabarátok, viszont a Krémmániás vélemények szerint szó szerint megérik a pénzüket. :)


  1. Rengeteg Krémmániásnak van MAC Rúzsa, eddig egész pontosan 743-en véleményeztétek, melyek alapján jelenleg 4,47 csillagon áll. Nagy előnye, hogy rengeteg féle finisben és színben kaphatóak, szépek, kényelmesek, és viszonylag tartósak is (főleg a matt árnyalatok). A hatalmas választékban könnyű elveszni, de szerencsére sok a 'musthave' árnyalat, amikkel még félrelőni sem lehet.  (8500 Ft)
  2. Az Estee Lauder Double Wear 790 véleménnyel és 4,4 csillaggal a Krémmánia egyik kedvenc alapozójává nőtte ki magát, ha jól választjátok ki a színt, tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, extrémen tartós és tökéletesen fed. (18 900 Ft)
  3. 191 véleménynél jár nálunk a szemöldökformázás királynője, a 4,79 csillagos Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Az elmúlt években ugyan született rá több meglepően jó olcsóbb dupe is, de ettől még nem vesztett a népszerűségéből. Nagyon sokáig elég, tartós, hihetetlenül jól pigmentált és egy kis gyakorlás után nagyon könnyű használni is. (9790 Ft)
  4. MAC Paint Potjai 214 javában elégedett véleményt zsebeltek már be az oldalon. A legkedveltebb, már ikonikusnak számító Painterly árnyalat nagyon szép, enyhe, természetes színt ad a szemhéjnak, de szemhéjalapozóként is kiválóan megállja a helyét, és sokáig elég. (10 500 Ft)
  5. A legjobb high end szempillaspirálok között vannak szerintem és a Ti véleményeitek alapján is a Lancôme spiráljai, azok közül is a Hypnôse Doll Eyes fantázianévre hallgató változata, ami az eddigi tapasztalatok alapján tényleg igazi babaszemeket csinál, szuperül hosszít, dúsít és még tartós is. A Lancôme spirálok még azért is kiemelkedőek, mert sokan arról számoltak be, hogy megerősödött tőle a szempillájuk is. (16 490 Ft)
  6. Akik örökösen azzal küzdenek, hogy a szemhéjtus felkenődik a szemhéjukra, általában a Bobbi Brown Hosszantartó Zselés Szemhéjtusnál szoktak kikötni. Egyszerűen nincs tartósabb, még a fedett szemhéjra sem kenődik fel, ezt a nálunk kapott vélemények is híven tükrözik, és persze az is árulkodó, hogy ez a BB egyik legkeresettebb terméke. (15 290 Ft)
  7. Ha pirosító, akkor a MAC Arcpirosítót érdemes közelebbről is szemügyre venni, ami 183 vélemény alapján áll jelenleg 4,79-re. Nem kell belőle sok, szépen építhető, jól lehet vele dolgozni, nem kopik és nem is porol, a színválaszték pedig bő és csodaszép színekkel teli. (8700 Ft)
  8. 144 vélemény és 4,73 csillag érkezett eddig az ikonikus the Balm Mary-Lou Manizer Highlighterre, ami egy csodaszép pezsgő színű highlighter, ami minden bőrtónuson remekül mutat. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy egészséges, üde és fiatalos megjelenést kölcsönöz az arcnak, tökéletesen összeolvad a bőrrel és még tartós is. (7650 Ft)
  9. A drágább paletták közül a Urban Decay Naked 3 Palette a befutó nálatok.  Nagyon jó minőségű, nagyon szép és könnyű vele dolgozni és hihetetlenül pigmentáltak a benne levő színek. Zöld szemhez és szőke hajhoz telitalálat.  (21 440 Ft)
  10. A 4,76 csillagos Benefit Hoola Bronzing Powder is sokszor megkapta már a "tökéletes" jelzőt. Jól együttműködik a világos bőrrel is, könnyű egyenletesen, foltmentesen felvinni, építhető, és végtelenül természetes a hatása, nem pedig  túl sárgás vagy túl rózsaszínes. (12 370 Ft)

Nálatok van olyan termék, amire ha tehetitek szívesen költötök? Mi az?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése