BLOGKERESŐ

2023. szeptember 1., péntek

Havi kedvencek - 2023 augusztus

Hihetetlen, nemrég még köszöntöttük, most pedig már búcsúztatjuk a nyarat. Ám megadjuk a módját, minden kategóriában izgalmas újdonságokat vagy augusztusban kedvencekké vált kozmetikumokat találtok, természetesen most is a Krémmániás vélemények alapján.

Arcápolás


A Pem Delian Meet The Expert Anti-Aging Szérum csupa ötcsillagos véleménnyel indított nálunk a nyáron, mely egy új, magyar kozmetikai márka induló portfóliójának tagja. Kedveltétek könnyed állagát, gyors felszívódását, hogy rétegezős rutinban is kényelmes. Ráadásul az összetevők is figyelemre méltóak, szép az INCI, és bizony a design is sokatok fejét elcsavarta.
A Revox Japanese Ritual Arckrém esetén leginkább kényelmes, krémes-géles állagát kedveltétek meg, mely megfelelő hidratáló, nedvességpótló hatással társult a legtöbbetek szerint. Alapvetően egy hidratáló krémről van szó, éjszakára vagy nappal fényvédő alá is beválhat, ha bőrödnek éppen rá van szüksége. Illata enyhe, sminkelni sem gond rá.
Az elmúlt időszakban nagyon felfutottak az arctisztító balzsamok, a Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm is jó alternatíva lehet, ha szívesen próbálsz ki új kozmetikumokat a témában. Értékelése ráadásul csillagos ötös. Nem csípi a szemet, bár néhányan írtátok, hogy homályosan láttok tőle egy kis ideig, érdemes alaposan leöblíteni. Megbirkózik a sminkkel is, alapos ám gyengéd, és sokatok dicsérte, hogy spatula is jár hozzá. Illatmentes, INCI-je vonzó.
A Revox Just Centella Asiatica 100% egy kizárólag ázsiai gázló kivonatot tartalmazó szérum, mely gyulladásos bőrproblémák esetén nyújthat segítséget. Értékelése 4,5, azt írtátok, pattis bőr számára enyhülést adhat, a pirosságot, gyulladást valóban szépen enyhíti.

Testápolás & illat


A Balea Tusfürdő Tengeri Ásványokkal, Menta és Lime Illattal lett augusztus kedvenc tusija, amit kellemesen frissítő, citrusos-mojito-s illatával ért el. És persze azzal, hogy a márkától megszokott megfelelő árszint és tisztító hatás társult mellé, különösebb bőrszárító hatás nélkül.
Az Isana Szilárd Dezodor Virágillattal kipróbálásra érdemes alternatíva lehet, ha vonzódsz a natúrkozmetikumokhoz, szilárd kozmetikumokhoz. Illata kellemesen virágos, alumíniummentes, tehát az izzadást magát nem fogja kontrollálni, ám a kellemetlen szagok semlegesítésében segítségünkre lehet. Értékelése 4. 
A folyékony szappan a hétköznapok huncut kis luxusa, hiszen "csak" kézmosásra használjuk, de közben épp képzmosásra használjuk: többször mint a tusfürdőt vagy bármi más kozmetikumunkat. A Balea Beeren & Vanille Folyékony Szappan pedig pont azért lett havi kedvenc, mert kellemes illattal és állaggal rendelkezik, tetszetős a csomagolása, van belőle utántöltő is, ráadásul árban is abszolút baráti.
A Burberry Goddess EDP lett a hónap kedvenc parfümje. Az illatújdonság egy vaníliás, finoman levendulás illat, ami a vélemények alapján egyáltalán nem tucat parfüm, kifejezetten különleges elegyét alkották meg a jegyeknek. Télen is kedvelt parfüm lehet majd, de nyárra sem émelyítően nehéz. Az illat kifejezetten tartós, szilázsa megfelelő, inkább visszafogottabb, nem tolakodó. 

Hajápolás


Megfelelő habzása, állaga, tisztító képessége miatt kapott jó értékeléseket az Yves Rocher Regeneráló Sampon Bio Jojobával. Mint írtátok, nem nehezítette el vagy zsírosította ideje korán a hajszálakat, balzsamjával együtt pedig úgy tapasztaltátok, megfelelő ápolást nyújtott.
A Pantene Pro-V Hydra Glow Hajbalzsam 4,75-ös értékelésű jelenleg, azt írtátok róla, hogy (főleg samponjával használva) puhává, hidratálttá teszi a hajat. Illata kellemes, nem túl erős, állaga megfelelő hozzá, hogy jól el lehessen oszlatni a hajszálakon.
A Kallos Hair Pro -Tox Superfruits Hajpakolás ár-érték arányban jó kis hajápoló, ami könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Találtok hozzá sampont is a kínálatban, de külön is bevethető. Illata kellemes, állaga megfelelő, a tégelyes kiszerelésből az utolsó kis diónyi mennyiség is kinyerhető.
A Joanna Multi Blond Reflex Hajszőkítő Spray 4,75-ös értékeléssel zárja augusztust, köszönhetően annak, hogy látványosan, de fokozatosan képes világosítani a hajat, miközben használata kényelmes és egyszerű. Illata nem túl kellemes, hidrogén-peroxidos termékről van szó, így az intenzív, regeneráló ápolás elkel mellé, hogy szárító, hosszú távon esetleg roncsoló hatását ellensúlyozzuk. 
 

Smink


A Catrice Scandalous Matte Rúzs nemcsak vonzó árnyalataival nyerte el a tetszéseteket, de azzal is, hogy a hétköznapokra egy abszolút kényelmes, matt rúzs, ami alá érdemes picit hidratálni, de aggódni távolról sem kell szárító hatás miatt. Kopása átlagos, egyenletes, ár-érték arányban jó választás lehet.
A Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream régóta kedvelt a Krémmánián, az utóbbi időszakban pedig ismét számos pozitív véleményt kapott. Gyönyörűek a színei, tökéletes az eldolgozhatósága, a finishe, igazi luxus érzet, ráadásul nagyon kiadós mennyiséget tartalmaz a logózott tégely.
A Maybelline Super Stay 24Hr Skin Tint With Vitamin C egy nagyon könnyed alapozó, a színzett szérum vonal kipróbálásra érdemes tagja. Erős közepes fedést nyújt, könnyű eldolgozni a bőrön, szép egyenletes a terülése. Tartósságával elégedettek voltatok, zsíros bőrre, főként meleg időben sükség lehet fölé mattító púderre.
Ha szeretitek ti készíteni a manikűrötöket, az Essie Stay Longer Top Coat tartóssá teheti a körömlakkot - legalábbis az induló vélemények szerint mindenképp. Nagyon szép fénye van, a színes lakkot nem húzza meg a körmön, jól terül és száradási ideje is megfelelő.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése