BLOGKERESŐ

2023. október 27., péntek

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: Krémmánia Beauty Box - L'Oreal

Ezúttal a L’Oreal, a Garnier és a Mixa izgalmas arcápoló újdonságait, valamint egy ívelt és dús hatású pillákat ígérő TikTok-sztár L’Oreal szempillaspirált tartalmazó dobozt állítottunk össze Nektek. 


A box tartalma

"A márka vadonatúj arctisztító újdonsága ez a hialuronsavval, niacinamiddal és agyaggal gazdagított, bőrhibák elleni hidratáló, gyengéd arctisztító gél. Alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, ugyanakkor óvja a bőr védőrétegét."

"Egy izgalmas, innovatív maszkot is tartalmaz a box, mégpedig ezt a hidratáló arcmaszkot, amit hűsítő hatással, hialuronsavval és uborkakivonattal gazdagítottak. A hűsítő technológia akár 7°C-kal csökkenti a bőr hőmérsékletét. 4% glicerin + mentol + hialuronsav dolgozik benne a fáradtság jeleinek minimalizálásáért."
"A szemkörnyék ápolásáról ez a könnyed, golyós szérum gondoskodik a dobozunkban, mely segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék ráncait. Hialuronsavval intenzíven hidratálja és nedvességgel tölti fel a bőrt. Koffeinnel energizálja a bőrt és küzd a sötét karikák ellen. Niacinamiddal és C-vitaminnal fokozza a ragyogást."
"A bőrápolási nagyágyút, a retinolt sem hagyhattuk ki a boxunkból. Ez az éjszakai szérum 2% tiszta retinolt tartalmaz, a stabil formula pedig megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. Segít csökkenteni a finom és mély ráncokat is. Javítja az arcbőr hidratáltságát és rugalmasságát. Finomabbá és ragyogóbbá teszi az arcbőrt."
"Ha már bőrápolási nagyágyúkról van szó, nem maradhatott ki ez a 3,5%-os, intenzív hatóanyagokkal gazdagított komplexet (C-vitamin, niacinamid és szalicilsav) tartalmazó szérum sem a dobozból. Ígéretei szerint már akár 6 nap alatt csökkenti a pigmentfoltok láthatóságát és támogatja a kollagén képződését."
"Egy igazi tudatos bőrápoló rutinjából nem hiányozhat a fényvédelem, ezért készültünk nektek ezzel a készítménnyel, ami a Krémmánián is remek értékeléssekkel büszkélkedhet.. A mindennapos UV-sugárzás elleni fluid antioxidáns C-vitaminnal segít a fotoageing megelőzésében, hidratálja a bőrt és fokozza a bőr ragyogását." 
"Minden bőrtípusnak szüksége van hidratálásra, különösen az őszi-téli időszakban, amikor bőrünk fokozottan ki van téve a külső környezeti tényezőknek. Ez az 5% B3-vitamint + B5 provitamint + tiszta hialuronsavat tartalmazó szérum már akár az első használattól nyugtatja az érzékeny bőrt, csökkenti a kellemetlen és feszülő érzetet, valamint folyamatos, intenzív hidratálást biztosít akár 24 órán át."
"A tudatos bőrápolás a tiszta bőrnél kezdődik. A Mixa Niacinamide Glow micellás víz megfelelő sminklemosó a fáradt, fakó bőr számára. A semleges pH-jú formula niacinamiddal és C-vitaminnal gazdagított, melyek ragyogást nyújtó tulajdonságairól ismertek, így a bőr üdébbnek hat."
L'Oreal Paris Telescopic Lift Szempillaspirál (9,9 ml)
"A gondosan ápolt bőr mellé néha nem is kell más, csak egy szempillaspirál, főleg, ha reggel rohanásban vagyunk. A Telescopic Lift szempillaspirál az exkluzív, szabadalmaztatott dupla horgos sörtéjű keféjének köszönhetően dúsítja, megemeli, elválasztja a szempillákat, és akár plusz 5 mm-el hosszabbíthatja azokat."

1 megjegyzés:

  1. Eddig csak a Garnier C vitaminos szérumát próbáltam és szuper volt. Viszont a L'Oreal szérumok is igéretesnek tűnnek és nagyon kipróbálnám őket :))

    VálaszTörlés