BLOGKERESŐ

2023. december 27., szerda

Az év Krémmánia "leg"-jei 2023

Íme az év legjobban várt kedvences listája, ami csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott! 😊


Arcápolás


A legtöbbet véleményezett arcápoló idén a Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker volt, ami esetén kiemeltétek, nem húzódik arcmosást követően a bőrötök, ha ezt használjátok.
Ár-érték arányban is legalább annyira jónak tartottátok, mint az Elyn's Lab Peptide Cocktail 4% Syn-Ake Botox Imitating Hidratáló Arckrém Antioxidánsokkal termékét, ami akár követheti is őt a rutinban. A krém a vélemények alapján szépen felszívódik, könnyed és láthatóan hidratálja, ápolja a bőrt. Többen is tapasztalták, hogy valamelyest tényleg feszesebbé, teltebbé teszi azt.
A Geek & Gorgeous 101 Happier Barrier méltán megkaphatja a 2023 kedvenc hidratáló kréme címet, hisz szuper összetevőkkel ápolja, támogatja a bőr védőrétegét.
A márkának egy idei újdonsága is az éves kedvencek közt landolt, a Geek & Gorgeous 101 Mighty Melt arctisztító balzsam alapdarabbá vált sokak double cleansing rutinjában.
A szérumok közt a Helia-D Hydramax C-vitamin & Hialuron Duo kapott kiemelkedően sok véleményezést, amelyek alapján elmondható, hogy egy könnyed, gyorsan felszívódó, hatékony készítményről van szó.
Az arctisztítás terén a Revuele Ceramide Hidratáló Arclemosó is sokatok kedvence lett, köszönhetően annak, hogy nem szárítja a bőrt, mégis szépen tisztít, illatmentes és nem habzik.


A legnépszerűbb arcra való fényvédők ezúttal a Revox Daily Sun Shield SPF 50, a Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50 és az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+ lettek, az újdonságok közül pedig a Helia-D Hydramax SPF50+Fényvédő Arckrém.


Smink


A legtöbbet véleményezett sminktermék az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF10 lett, ami immár 796 vélemény után is 4,4-es értékelésű, abszolút kipróbálásra érdemes kozmetikum.
A Maybelline Lash Sensational Sky High Cosmic Black lett 2023 legnépszerűbb szempillaspirálja a Krémmánián, és ha bármilyen okból nem lennétek elégedettek dúsító, hosszabbító hatásával, a Maybelline Lash Sensational Sky High Tinted Primer segítségetekre lehet. Láthatóbbá, hosszabbá varázsolja a pillákat.
A NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip Ajakápoló szuper értékeléseket gyűjtött be az év folyamán. Köszönhető annak, hogy nem szárítja az ajkakat, szép fényt kölcsönöz és az elérhető színek is igazán mutatósak.
Drogériás viszonylatban a Maybelline Super Stay 24Hr Skin Tint With Vitamin C volt a legnagyobb kedvenc az alapozók közt. Természetes fedésű, egy kis fényt is kölcsönöz az arcnak, könnyed és hozzájárul a bőr ápoltságához is.
A Catrice Cream-To-Powder Blush a vélemények alapján egy igazán természetes hatású, jól kihasználható színekben elérhető sminktermék. Szépen eldolgozható az alapozón, megfelelően építgethető és megfelelő a tartóssága is.


Testápolás



A kategória legje a CeraVe Moisturizing Cream lett, az újdonságok közül pedig az Isana Pure AHA Tesápoló gyűjtött be szuper értékeléseket. Mindkettő remek INCI-vel rendelkezik, és ennek megfelelően csodásan ápolják a bőrt.
A Garnier Hand Superfood Cocoa + Ceramid Kézkrém a bizonyíték rá, egy jó kézkrém mindig kell, hogy legyen, és bizony nagyon értékelitek, ha valóban minőségi darabra leltek.
A márkától a termékcsalád testápolója, a Garnier Superfood Kakaóvaj-Ceramid Testápoló is 2023 kedvencei közé került. Hatása, illata, állaga és ára is meggyőzőre sikerült.
A Dove Care By Nature Uplifting Krémtusfürdő Mangó Vajjal És Mandula Kivonattal elsősorban krémes állagával, hidratáló hatásával győzte meg a Krémmániásokat, akik szerint nem szárította a bőrt és jó érzés volt vele fürdeni.
A nyári színt a legszívesebben a Bondi Sands 1 Hour Express Önbarnító Hab segítségével idéztétek meg (vagy erősítettétek fel) a legtöbben, legalábbis erre gyűlt össze a legtöbb új vélemény. Ráadásul mind csillagos ötösre értékelte a terméket.


Hajápolás


A L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Pre-Shampoo egész évben nagy kedvenc volt, sokatoknak segített a szöszösödés kezelésében , abban, hogy a haj puhább, ápoltabb legyen.
Másik kedvenc a samponok közt a Garnier Botanic Therapy Oat Delicacy Sampon lett, amiről azt írtátok, megfelelően tisztítja a hajat, jól habzik, nagyon kellemes az illata, ráadásul árban is baráti.
Plusz ápolásért érdemes lehet a Garnier Fructis Ananas Hair Food Hajmaszkhoz fordulni, ami egy direkt a hosszú haj ápolására kialakított termék. Használhatjátok balzsamként, pakolásként és nem kiöblítendő hajápolóként is.
A Revox Just Multipeptides Szérum Hajra sokatokat meggyőzött róla, hogy valóban segíti a haj belső regenerálását, az új hajszálak növekedését. Volt, akinél a száraz, viszkető fejbőr állapotán is javított.
A Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz a sérült hajszerkezet regenerálásában van segítségünkre. A hajat puhábbá, fényesebbé teszi, könnyű használni és nem nehezíti el a hajszálakat.


Illat


A KM legnépszerűbb illata idén az Yves Saint Laurent Black Opium EDP lett, őt a Lancôme La Vie Est Belle EDP követte, a bronzérmes pedig a Carolina Herrera Good Girl EDP lett. A legnépszerűbb illatújdonság  idén a citrusos, gyümölcsösen édes Escada Santorini Sunrise EDT volt 18 véleménnyel és 4,44 csillaggal, az ezüstérmes újdonság a Zara Supreme Vanilla EDP lett, az Amouage Guidance EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése